Enkel fläskfilépasta

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.86 (22 betyg)

En snabblagad krämig fläskfilépasta med tagliatelle, färskost och soltorkade tomater. Perfekt middag till både vardag och helg!

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 400 g tagliatelle
  • 500 g fläskfilé
  • smör
  • 2 tsk flingsalt
  • 1 tsk svartpeppar
  • 200 g färskost
  • 200 g strimlade soltorkade tomater
  • rucola
  • körsbärstomater

Gör så här

  1. Koka upp en stor kastrull med saltat vatten till pastan. Lägg i tagliatelle när det kokar. Skär fläskfilé i 1 centimeter tjocka skivor.
  2. Hetta upp en stor stekpanna. Stek köttskivorna i smör till fin färg på båda sidor. Krydda med flingsalt och svartpeppar. Lägg i färskost.
  3. Tillsätt strimlade soltorkade tomater (avrunna). Låt puttra ca 5 min.
  4. Häll av pastavattnet och vänd runt pastan med kött och sås i stekpannan. Servera pastan toppad med rucola och körsbärstomater.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Viktor Westin

2020-11-12

ser riktigt gott ut grabbar- och flickor mvh Viktor Westin

Liknande recept

Spara recept

Tagliatelle med skinka och ärtor

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Kajennstekt älgytterfilé på pastabädd

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Pastagratäng med kassler

Betyg
Betyg
(110)
Spara recept

Tagliatelle med bacon och fetaost

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Pastagratäng med bacon

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Sidfläsk med pasta, tomat, oregano och parmesan

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Lotta Lundgren - Pestofrikadeller i tomatsås

Betyg
Betyg
(238)
Spara recept

Spagetti med renskav

Betyg
Betyg
(49)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 400 g tagliatelle
  • 500 g fläskfilé
  • smör
  • 2 tsk flingsalt
  • 1 tsk svartpeppar
  • 200 g färskost
  • 200 g strimlade soltorkade tomater
  • rucola
  • körsbärstomater

Enkel fläskfilépasta

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.86 (22 betyg)

En snabblagad krämig fläskfilépasta med tagliatelle, färskost och soltorkade tomater. Perfekt middag till både vardag och helg!

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka upp en stor kastrull med saltat vatten till pastan. Lägg i tagliatelle när det kokar. Skär fläskfilé i 1 centimeter tjocka skivor.
  2. Hetta upp en stor stekpanna. Stek köttskivorna i smör till fin färg på båda sidor. Krydda med flingsalt och svartpeppar. Lägg i färskost.
  3. Tillsätt strimlade soltorkade tomater (avrunna). Låt puttra ca 5 min.
  4. Häll av pastavattnet och vänd runt pastan med kött och sås i stekpannan. Servera pastan toppad med rucola och körsbärstomater.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Viktor Westin

2020-11-12

ser riktigt gott ut grabbar- och flickor mvh Viktor Westin

Liknande recept

Spara recept

Tagliatelle med skinka och ärtor

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Kajennstekt älgytterfilé på pastabädd

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Pastagratäng med kassler

Betyg
Betyg
(110)
Spara recept

Tagliatelle med bacon och fetaost

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Pastagratäng med bacon

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Sidfläsk med pasta, tomat, oregano och parmesan

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Lotta Lundgren - Pestofrikadeller i tomatsås

Betyg
Betyg
(238)
Spara recept

Spagetti med renskav

Betyg
Betyg
(49)