För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Enkel fläskfilépasta

Betyg (1-5):
3.9 (10 betyg)

En snabblagad krämig fläskfilépasta med tagliatelle, färskost och soltorkade tomater. Perfekt middag till både vardag och helg!

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 400 g tagliatelle
  • 500 g fläskfilé
  • smör
  • 2 tsk flingsalt
  • 1 tsk svartpeppar
  • 200 g färskost
  • 200 g strimlade soltorkade tomater
  • rucola
  • körsbärstomater

Gör så här

  1. Koka upp en stor kastrull med saltat vatten till pastan. Lägg i tagliatelle när det kokar. Skär fläskfilé i 1 centimeter tjocka skivor.
  2. Hetta upp en stor stekpanna. Stek köttskivorna i smör till fin färg på båda sidor. Krydda med flingsalt och svartpeppar. Lägg i färskost.
  3. Tillsätt strimlade soltorkade tomater (avrunna). Låt puttra ca 5 min.
  4. Häll av pastavattnet och vänd runt pastan med kött och sås i stekpannan. Servera pastan toppad med rucola och körsbärstomater.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Pastitio

(53)

Gremolatastekt biff

(1)

Pelles pennepasta med bacon

(16)

Skink- och champinjonpasta

(4)

Viltköttbullar med lingon och senapssås

(7)

Makaronipudding med skinka

(39)

Fläskfilé med äppelsås

(24)

Kryddig köttfärsröra

(28)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 400 g tagliatelle
  • 500 g fläskfilé
  • smör
  • 2 tsk flingsalt
  • 1 tsk svartpeppar
  • 200 g färskost
  • 200 g strimlade soltorkade tomater
  • rucola
  • körsbärstomater

Enkel fläskfilépasta

Betyg (1-5):
3.9 (10 betyg)

En snabblagad krämig fläskfilépasta med tagliatelle, färskost och soltorkade tomater. Perfekt middag till både vardag och helg!

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka upp en stor kastrull med saltat vatten till pastan. Lägg i tagliatelle när det kokar. Skär fläskfilé i 1 centimeter tjocka skivor.
  2. Hetta upp en stor stekpanna. Stek köttskivorna i smör till fin färg på båda sidor. Krydda med flingsalt och svartpeppar. Lägg i färskost.
  3. Tillsätt strimlade soltorkade tomater (avrunna). Låt puttra ca 5 min.
  4. Häll av pastavattnet och vänd runt pastan med kött och sås i stekpannan. Servera pastan toppad med rucola och körsbärstomater.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Pastitio

(53)

Gremolatastekt biff

(1)

Pelles pennepasta med bacon

(16)

Skink- och champinjonpasta

(4)

Viltköttbullar med lingon och senapssås

(7)

Makaronipudding med skinka

(39)

Fläskfilé med äppelsås

(24)

Kryddig köttfärsröra

(28)