Enkel fläskfilépasta

Betyg (1-5):
4.12 (8 betyg)

En snabblagad krämig fläskfilépasta med tagliatelle, färskost och soltorkade tomater. Perfekt middag till både vardag och helg!

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (9)
  • 400 g tagliatelle
  • 500 g fläskfilé
  • smör
  • 2 tsk flingsalt
  • 1 tsk svartpeppar
  • 200 g färskost
  • 200 g strimlade soltorkade tomater
  • rucola
  • körsbärstomater

Gör så här

  1. Koka upp en stor kastrull med saltat vatten till pastan. Lägg i tagliatelle när det kokar. Skär fläskfilé i 1 centimeter tjocka skivor.
  2. Hetta upp en stor stekpanna. Stek köttskivorna i smör till fin färg på båda sidor. Krydda med flingsalt och svartpeppar. Lägg i färskost.
  3. Tillsätt strimlade soltorkade tomater (avrunna). Låt puttra ca 5 min.
  4. Häll av pastavattnet och vänd runt pastan med kött och sås i stekpannan. Servera pastan toppad med rucola och körsbärstomater.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Tagliatelle med skinka och ärtor

(17)

Fläskkotlett med grönpepparsås

(8)

Pasta med pesto och rimmat sidfläsk

(11)

Pasta med skinka och ärtor

(14)

Pasta med pesto

(20)

Lasagne med fetaost och paprika

(14)

Fläskfilépasta med soltorkade tomater

(40)

Kajennstekt älgytterfilé på pastabädd

(7)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 400 g tagliatelle
  • 500 g fläskfilé
  • smör
  • 2 tsk flingsalt
  • 1 tsk svartpeppar
  • 200 g färskost
  • 200 g strimlade soltorkade tomater
  • rucola
  • körsbärstomater

Enkel fläskfilépasta

Betyg (1-5):
4.12 (8 betyg)

En snabblagad krämig fläskfilépasta med tagliatelle, färskost och soltorkade tomater. Perfekt middag till både vardag och helg!

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka upp en stor kastrull med saltat vatten till pastan. Lägg i tagliatelle när det kokar. Skär fläskfilé i 1 centimeter tjocka skivor.
  2. Hetta upp en stor stekpanna. Stek köttskivorna i smör till fin färg på båda sidor. Krydda med flingsalt och svartpeppar. Lägg i färskost.
  3. Tillsätt strimlade soltorkade tomater (avrunna). Låt puttra ca 5 min.
  4. Häll av pastavattnet och vänd runt pastan med kött och sås i stekpannan. Servera pastan toppad med rucola och körsbärstomater.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Tagliatelle med skinka och ärtor

(17)

Fläskkotlett med grönpepparsås

(8)

Pasta med pesto och rimmat sidfläsk

(11)

Pasta med skinka och ärtor

(14)

Pasta med pesto

(20)

Lasagne med fetaost och paprika

(14)

Fläskfilépasta med soltorkade tomater

(40)

Kajennstekt älgytterfilé på pastabädd

(7)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies