För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Egen majonnäs

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Klassiskt recept på hemmagjord majonnäs. Enkelt, gott och passar utmärkt till många maträtter!

Tillagningstid: 10 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 äggulor
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 2 dl neutral olja
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Lägg äggulor i en skål. Tillsätt vitvinsvinäger. Lägg gärna en disktrasa under skålen så att den inte halkar runt.
  2. Häll i neutral olja, först i droppar och sedan i en tunn stråle medan du vispar.
  3. Smaka av med salt och peppar. Kan förvaras i kylskåp upp till ett par veckor.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



4 st
  • Ingredienser (4)
  • 2 äggulor
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 2 dl neutral olja
  • salt och svartpeppar

Egen majonnäs

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Klassiskt recept på hemmagjord majonnäs. Enkelt, gott och passar utmärkt till många maträtter!

Tillagningstid: 10 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg äggulor i en skål. Tillsätt vitvinsvinäger. Lägg gärna en disktrasa under skålen så att den inte halkar runt.
  2. Häll i neutral olja, först i droppar och sedan i en tunn stråle medan du vispar.
  3. Smaka av med salt och peppar. Kan förvaras i kylskåp upp till ett par veckor.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!