För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Dadlar på tre olika sätt

Betyg (1-5):
4 (3 betyg)

Dadlar tillbehör julens gotter. Och de blir extra goda om man sätter smak på dem. Lakrits eller kanel och kakao eller choklad och kokos är bara några förslag!

Tillagningstid: 15 min
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • urkärnade dadlar
  • Smaksättning 1:
  • lakritspulver
  • Smaksättning 2:
  • hasselnötter
  • malen kanel
  • kakao
  • Smaksättning 3:
  • mörk choklad
  • kokosflingor

Gör så här

  1. Rulla dadlarna i lakritspulver.
  2. Eller fyll dadlarna med hasselnötter och rulla i lika delar malen kanel och kakao.
  3. Eller doppa dadlarna i smält mörk choklad och rulla dem sedan försiktigt i kokosflingor. Lägg på bakplåtspapper att stelna, gärna i kylen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Chokladmousse på avokado med crunch

(4)

Falska Mozartkulor

(70)

Parfait med bär

(21)

Vit chokladtryffel

(39)

Varm vit choklad

(5)

Hallontryfflar

(18)

Semifreddo med nougat

(2)

Björnbärstårta med chokladbotten och citronfyllning

(72)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • urkärnade dadlar
  • Smaksättning 1:
  • lakritspulver
  • Smaksättning 2:
  • hasselnötter
  • malen kanel
  • kakao
  • Smaksättning 3:
  • mörk choklad
  • kokosflingor

Dadlar på tre olika sätt

Betyg (1-5):
4 (3 betyg)

Dadlar tillbehör julens gotter. Och de blir extra goda om man sätter smak på dem. Lakrits eller kanel och kakao eller choklad och kokos är bara några förslag!

Tillagningstid: 15 min
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Rulla dadlarna i lakritspulver.
  2. Eller fyll dadlarna med hasselnötter och rulla i lika delar malen kanel och kakao.
  3. Eller doppa dadlarna i smält mörk choklad och rulla dem sedan försiktigt i kokosflingor. Lägg på bakplåtspapper att stelna, gärna i kylen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Chokladmousse på avokado med crunch

(4)

Falska Mozartkulor

(70)

Parfait med bär

(21)

Vit chokladtryffel

(39)

Varm vit choklad

(5)

Hallontryfflar

(18)

Semifreddo med nougat

(2)

Björnbärstårta med chokladbotten och citronfyllning

(72)