Dadelbollar med nötter

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.88 (25 betyg)

Nyttiga och goda dadelbollar med nötter, kakao och kokos. Perfekt före och efter träning, till fika eller mellanmål! Recept av Allan Pålsson en av vinnarna av Lilla Änglamarkspriset.

Tillagningstid: 15 min
16 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 dl sötmandel
  • 1 dl naturella cashewnötter
  • 8 dadlar, urkärnade
  • 1 msk kakao
  • 1 msk kokosolja
  • 1 dl kokosflingor eller finhackade nötter, att rulla i

Gör så här

  1. Mixa alla ingredienser till en smet. Forma till bollar och rulla bollarna i kokosflingor eller hackade nötter.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Anna

2019-03-26

Mums! Perfekta före eller efter träningen. Höll ungefär en vecka i kylen. Funkade fint att frysa och tinade på en halvtimma, om de var stora som pingisbollar. Gott.

Liknande recept

Spara recept

Apelsinsallad

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Rice'n'yoghurt med kompott på torkad frukt

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Apelsinsallad med pistagenötter

Betyg
Betyg
(22)
Spara recept

Gotländsk saffranspannkaka

Betyg
Betyg
(44)
Spara recept

Fruktsallad med nötter och mörk choklad

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Saffranspannkaka med mandel

Betyg
Betyg
(62)
Spara recept

Apelsinsallad med granatäpple

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Jordgubbs- och rabarberkompott med mandeltäcke

Betyg
Betyg
(11)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 1 dl sötmandel
  • 1 dl naturella cashewnötter
  • 8 dadlar, urkärnade
  • 1 msk kakao
  • 1 msk kokosolja
  • 1 dl kokosflingor eller finhackade nötter, att rulla i

Dadelbollar med nötter

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.88 (25 betyg)

Nyttiga och goda dadelbollar med nötter, kakao och kokos. Perfekt före och efter träning, till fika eller mellanmål! Recept av Allan Pålsson en av vinnarna av Lilla Änglamarkspriset.

Tillagningstid: 15 min
16 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Mixa alla ingredienser till en smet. Forma till bollar och rulla bollarna i kokosflingor eller hackade nötter.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Anna

2019-03-26

Mums! Perfekta före eller efter träningen. Höll ungefär en vecka i kylen. Funkade fint att frysa och tinade på en halvtimma, om de var stora som pingisbollar. Gott.

Liknande recept

Spara recept

Apelsinsallad

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Rice'n'yoghurt med kompott på torkad frukt

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Apelsinsallad med pistagenötter

Betyg
Betyg
(22)
Spara recept

Gotländsk saffranspannkaka

Betyg
Betyg
(44)
Spara recept

Fruktsallad med nötter och mörk choklad

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Saffranspannkaka med mandel

Betyg
Betyg
(62)
Spara recept

Apelsinsallad med granatäpple

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Jordgubbs- och rabarberkompott med mandeltäcke

Betyg
Betyg
(11)