Crostini med rostbiff, pepparrotskräm och vattenkrasse

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.33 (6 betyg)

Grillade brödbitar med aromatiska smaker som vägs upp av mild cremé fraiche.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 160 g baguette i skivor (2 skivor per person)
  • 1 msk olivolja
  • 0.5 dl lätt crème fraiche
  • 1 krm grovt mald svartpeppar
  • 1 msk riven pepparrot
  • 240 g rostbiff (2 skivor per person)
  • 1 dl vattenkrasse
  • 2 st stekt tunt skivad steklökar

Gör så här

  1. Blanda crème fraiche, pepparrot, salt och peppar. Pensla baguetteskivorna med olja och grilla dem i grillpanna eller i ugnen. Låt svalna. Lägg på krasse och pepparrotskräm. Toppa med en ihoprullad skiva rostbiff och lite stekt lök.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Champinjonhattar med parma och parmesan

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Tre påsksnittar

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Vårrullar med köttfärs

Betyg
Betyg
(36)
Spara recept

Minimackor med stekt sidfläsk, surkål och rostad lök

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Minispett med wasabidressing

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Rensteksröra med fänkål och persilja

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Våfflor med sidfläsk och löjrom

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Rostbiff med ättiksgurka och kapris

Betyg
Betyg
(5)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 160 g baguette i skivor (2 skivor per person)
  • 1 msk olivolja
  • 0.5 dl lätt crème fraiche
  • 1 krm grovt mald svartpeppar
  • 1 msk riven pepparrot
  • 240 g rostbiff (2 skivor per person)
  • 1 dl vattenkrasse
  • 2 st stekt tunt skivad steklökar

Crostini med rostbiff, pepparrotskräm och vattenkrasse

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.33 (6 betyg)

Grillade brödbitar med aromatiska smaker som vägs upp av mild cremé fraiche.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda crème fraiche, pepparrot, salt och peppar. Pensla baguetteskivorna med olja och grilla dem i grillpanna eller i ugnen. Låt svalna. Lägg på krasse och pepparrotskräm. Toppa med en ihoprullad skiva rostbiff och lite stekt lök.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Champinjonhattar med parma och parmesan

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Tre påsksnittar

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Vårrullar med köttfärs

Betyg
Betyg
(36)
Spara recept

Minimackor med stekt sidfläsk, surkål och rostad lök

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Minispett med wasabidressing

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Rensteksröra med fänkål och persilja

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Våfflor med sidfläsk och löjrom

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Rostbiff med ättiksgurka och kapris

Betyg
Betyg
(5)