Crostini med rostbiff, pepparrotskräm och vattenkrasse

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(6)

Grillade brödbitar med aromatiska smaker som vägs upp av mild cremé fraiche.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 160 g baguette i skivor (2 skivor per person)
  • 1 msk olivolja
  • 0.5 dl lätt crème fraiche
  • 1 krm grovt mald svartpeppar
  • 1 msk riven pepparrot
  • 240 g rostbiff (2 skivor per person)
  • 1 dl vattenkrasse
  • 2 st stekt tunt skivad steklökar

Gör så här

  1. Blanda crème fraiche, pepparrot, salt och peppar. Pensla baguetteskivorna med olja och grilla dem i grillpanna eller i ugnen. Låt svalna. Lägg på krasse och pepparrotskräm. Toppa med en ihoprullad skiva rostbiff och lite stekt lök.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Taco i gemsallad

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Medelhavsinspirerad tapas

Betyg
Betyg
(44)
Spara recept

Julskinksrulle med senapskräm

Betyg
Betyg
(105)
Spara recept

Renstekssnittar med ägg och pepparrot

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Renstekssnittar

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Pinchos med getost och skinka

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Skinkrullar med ostkräm

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Oxfilétoast med kall bearnaisesås och riven pepparrot

Betyg
Betyg
(26)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 160 g baguette i skivor (2 skivor per person)
  • 1 msk olivolja
  • 0.5 dl lätt crème fraiche
  • 1 krm grovt mald svartpeppar
  • 1 msk riven pepparrot
  • 240 g rostbiff (2 skivor per person)
  • 1 dl vattenkrasse
  • 2 st stekt tunt skivad steklökar

Crostini med rostbiff, pepparrotskräm och vattenkrasse

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(6)

Grillade brödbitar med aromatiska smaker som vägs upp av mild cremé fraiche.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda crème fraiche, pepparrot, salt och peppar. Pensla baguetteskivorna med olja och grilla dem i grillpanna eller i ugnen. Låt svalna. Lägg på krasse och pepparrotskräm. Toppa med en ihoprullad skiva rostbiff och lite stekt lök.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Taco i gemsallad

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Medelhavsinspirerad tapas

Betyg
Betyg
(44)
Spara recept

Julskinksrulle med senapskräm

Betyg
Betyg
(105)
Spara recept

Renstekssnittar med ägg och pepparrot

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Renstekssnittar

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Pinchos med getost och skinka

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Skinkrullar med ostkräm

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Oxfilétoast med kall bearnaisesås och riven pepparrot

Betyg
Betyg
(26)