Crostini med rostbiff, pepparrotskräm och vattenkrasse

Betyg (1-5):
3.8 (5 betyg)

Grillade brödbitar med aromatiska smaker som vägs upp av mild cremé fraiche.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (8)
  • 160 g baguette i skivor (2 skivor per person)
  • 1 msk olivolja
  • 0.5 dl lätt crème fraiche
  • 1 krm grovt mald svartpeppar
  • 1 msk riven pepparrot
  • 240 g rostbiff (2 skivor per person)
  • 1 dl vattenkrasse
  • 2 st stekt tunt skivad steklökar

Gör så här

  1. Blanda crème fraiche, pepparrot, salt och peppar. Pensla baguetteskivorna med olja och grilla dem i grillpanna eller i ugnen. Låt svalna. Lägg på krasse och pepparrotskräm. Toppa med en ihoprullad skiva rostbiff och lite stekt lök.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Tre påsksnittar

(26)

Våfflor med sidfläsk och löjrom

(0)

Samosas med dippsås

(2)

Rensteksröra med fänkål och persilja

(4)

Italienska hattar

(5)

Rostbiff med ättiksgurka och kapris

(3)

Champinjonhattar med parma och parmesan

(0)

Kål- och färsfyllda vårrullar

(24)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 160 g baguette i skivor (2 skivor per person)
  • 1 msk olivolja
  • 0.5 dl lätt crème fraiche
  • 1 krm grovt mald svartpeppar
  • 1 msk riven pepparrot
  • 240 g rostbiff (2 skivor per person)
  • 1 dl vattenkrasse
  • 2 st stekt tunt skivad steklökar

Crostini med rostbiff, pepparrotskräm och vattenkrasse

Betyg (1-5):
3.8 (5 betyg)

Grillade brödbitar med aromatiska smaker som vägs upp av mild cremé fraiche.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda crème fraiche, pepparrot, salt och peppar. Pensla baguetteskivorna med olja och grilla dem i grillpanna eller i ugnen. Låt svalna. Lägg på krasse och pepparrotskräm. Toppa med en ihoprullad skiva rostbiff och lite stekt lök.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Tre påsksnittar

(26)

Våfflor med sidfläsk och löjrom

(0)

Samosas med dippsås

(2)

Rensteksröra med fänkål och persilja

(4)

Italienska hattar

(5)

Rostbiff med ättiksgurka och kapris

(3)

Champinjonhattar med parma och parmesan

(0)

Kål- och färsfyllda vårrullar

(24)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies