Crostini med chèvre- och olivröra

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
0 (0 betyg)

Varmare breddgraders smaker blandas i denna goda röra som serveras på små crostinis. Chèvre, oliver och rosmarin tillsammans med söta russin och knapriga pistagenötter.

Tillagningstid: 15 min
20 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 100 g chèvre
  • 2 dl hackade urkärnad kalamataoliv
  • 2 msk russin
  • 2 msk finhackad färsk rosmarin
  • 1 msk olivolja
  • 0.5 dl hackade pistagenöt
  • 20 crostini
  • färsk rosmarin, till garnering

Gör så här

  1. Mosa osten och blanda med oliver, russin, rosmarin, olja och hälften av nötterna. Fördela röran på crostini.
  2. Toppa med resterande nötter och garnera med rosmarin.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Rostad majssallad

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Grillad halloumi med sallad

Betyg
Betyg
(22)
Spara recept

Enkel potatisgratäng

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Nässel- och prästostdipp

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Tortillapizza med rostad majs- och gurksallad

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Tomat- och fetaostfyllt bröd

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Stekt tofu och ostfyllda jalapeños

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Ljummen primörsallad med brynt smör och Västerbottensost

Betyg
Betyg
(4)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 100 g chèvre
  • 2 dl hackade urkärnad kalamataoliv
  • 2 msk russin
  • 2 msk finhackad färsk rosmarin
  • 1 msk olivolja
  • 0.5 dl hackade pistagenöt
  • 20 crostini
  • färsk rosmarin, till garnering

Crostini med chèvre- och olivröra

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
0 (0 betyg)

Varmare breddgraders smaker blandas i denna goda röra som serveras på små crostinis. Chèvre, oliver och rosmarin tillsammans med söta russin och knapriga pistagenötter.

Tillagningstid: 15 min
20 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Mosa osten och blanda med oliver, russin, rosmarin, olja och hälften av nötterna. Fördela röran på crostini.
  2. Toppa med resterande nötter och garnera med rosmarin.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Rostad majssallad

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Grillad halloumi med sallad

Betyg
Betyg
(22)
Spara recept

Enkel potatisgratäng

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Nässel- och prästostdipp

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Tortillapizza med rostad majs- och gurksallad

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Tomat- och fetaostfyllt bröd

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Stekt tofu och ostfyllda jalapeños

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Ljummen primörsallad med brynt smör och Västerbottensost

Betyg
Betyg
(4)