För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Crostini med chèvre- och olivröra

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Varmare breddgraders smaker blandas i denna goda röra som serveras på små crostinis. Chèvre, oliver och rosmarin tillsammans med söta russin och knapriga pistagenötter.

Tillagningstid: 15 min
20 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 100 g chèvre
  • 2 dl hackade urkärnad kalamataoliv
  • 2 msk russin
  • 2 msk finhackad färsk rosmarin
  • 1 msk olivolja
  • 0.5 dl hackade pistagenöt
  • 20 crostini
  • färsk rosmarin, till garnering

Gör så här

  1. Mosa osten och blanda med oliver, russin, rosmarin, olja och hälften av nötterna. Fördela röran på crostini.
  2. Toppa med resterande nötter och garnera med rosmarin.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Filodegsknyten med västerbottensost

(1)

Enchilada med bbq-kyckling

(7)

Nässel- och prästostdipp

(2)

Tomat- och fetaostfyllt bröd

(5)

Enkel potatisgratäng

(12)

Stekt tofu och ostfyllda jalapeños

(1)

Tortillapizza med rostad majs- och gurksallad

(5)

Ljummen primörsallad med brynt smör och västerbottenost

(2)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 100 g chèvre
  • 2 dl hackade urkärnad kalamataoliv
  • 2 msk russin
  • 2 msk finhackad färsk rosmarin
  • 1 msk olivolja
  • 0.5 dl hackade pistagenöt
  • 20 crostini
  • färsk rosmarin, till garnering

Crostini med chèvre- och olivröra

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Varmare breddgraders smaker blandas i denna goda röra som serveras på små crostinis. Chèvre, oliver och rosmarin tillsammans med söta russin och knapriga pistagenötter.

Tillagningstid: 15 min
20 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Mosa osten och blanda med oliver, russin, rosmarin, olja och hälften av nötterna. Fördela röran på crostini.
  2. Toppa med resterande nötter och garnera med rosmarin.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Filodegsknyten med västerbottensost

(1)

Enchilada med bbq-kyckling

(7)

Nässel- och prästostdipp

(2)

Tomat- och fetaostfyllt bröd

(5)

Enkel potatisgratäng

(12)

Stekt tofu och ostfyllda jalapeños

(1)

Tortillapizza med rostad majs- och gurksallad

(5)

Ljummen primörsallad med brynt smör och västerbottenost

(2)