Crispy nuggets med dipp

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(1)

Krispiga crispy nuggets från Max, smakar exakt som chicken nuggets men är vegetariska. Dessa serveras med två olika dippsåser: Blåmögelostdipp och en sötstark dipp.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 540 g crispy nuggets (3 förpackningar)
  • 3 blekselleristjälk, i bitar
  • 1 knippe rädisor
  • Hot´n spicy buffalo sauce
  • 1 dl hot sauce eller chilisås
  • 75 g smör
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 2 krm vitlökspulver
  • 0.5 tsk worcestershiresås
  • 1 msk farinsocker
  • 1 tsk srirachasås
  • salt och cayennepeppar
  • Blåmögeldipp
  • 1.5 dl crème fraiche
  • 0.75 dl majonnäs
  • 2 msk pressad citronsaft
  • 1 vitlöksklyfta, finriven
  • 100 g blåmögelost
  • Sötstark dipp
  • 2 dl nyponsoppa
  • 1 msk srirachasås
  • 2 msk ättiksprit (12 %)
  • 1 krm salt

Gör så här

  1. Värm alla ingredienserna till buffalosåsen tills smöret smält. Sätt ev extra hetta med srirachasås om ni använder en mild chilisås. Smaka av med salt och cayennepeppar.
  2. Koka upp ingredienserna till den sötstarka dippen. Låt svalna.
  3. Tillaga nuggets enligt anvisning på förpackningen.
  4. Vispa ihop crème fraiche och majonnäs. Tillsätt citronsaft och vitlök. Smula ner osten och rör om.
  5. Pensla över den varma buffalosåsen på nuggetsen direkt de är klara och servera sedan med de 2 dippsåserna, blekselleri och rädisor.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Vietnamesiska rispappersrullar

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Koreansk BBQ-taco

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Marinerade grillade tofuspett

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Tofusatay med vattenmelon och jordnötssås

Betyg
Betyg
(2)
20 st
  • Ingredienser (20)
  • 540 g crispy nuggets (3 förpackningar)
  • 3 blekselleristjälk, i bitar
  • 1 knippe rädisor
  • Hot´n spicy buffalo sauce
  • 1 dl hot sauce eller chilisås
  • 75 g smör
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 2 krm vitlökspulver
  • 0.5 tsk worcestershiresås
  • 1 msk farinsocker
  • 1 tsk srirachasås
  • salt och cayennepeppar
  • Blåmögeldipp
  • 1.5 dl crème fraiche
  • 0.75 dl majonnäs
  • 2 msk pressad citronsaft
  • 1 vitlöksklyfta, finriven
  • 100 g blåmögelost
  • Sötstark dipp
  • 2 dl nyponsoppa
  • 1 msk srirachasås
  • 2 msk ättiksprit (12 %)
  • 1 krm salt

Crispy nuggets med dipp

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(1)

Krispiga crispy nuggets från Max, smakar exakt som chicken nuggets men är vegetariska. Dessa serveras med två olika dippsåser: Blåmögelostdipp och en sötstark dipp.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Värm alla ingredienserna till buffalosåsen tills smöret smält. Sätt ev extra hetta med srirachasås om ni använder en mild chilisås. Smaka av med salt och cayennepeppar.
  2. Koka upp ingredienserna till den sötstarka dippen. Låt svalna.
  3. Tillaga nuggets enligt anvisning på förpackningen.
  4. Vispa ihop crème fraiche och majonnäs. Tillsätt citronsaft och vitlök. Smula ner osten och rör om.
  5. Pensla över den varma buffalosåsen på nuggetsen direkt de är klara och servera sedan med de 2 dippsåserna, blekselleri och rädisor.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Vietnamesiska rispappersrullar

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Koreansk BBQ-taco

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Marinerade grillade tofuspett

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Tofusatay med vattenmelon och jordnötssås

Betyg
Betyg
(2)