Crêpes med rödbetor och chèvre

Betyg (1-5):
3.76 (29 betyg)

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (11)
  • 2 dl vetemjöl
  • 2 dl havregryn
  • 5 dl mjölk
  • 3 ägg
  • 2 msk smör, till stekning
  • Till servering
  • 2 färdigkokta rödbetor (500 g)
  • 200 g chèvre
  • 20 g valnötter, hackade
  • flingsalt och svartpeppar
  • flytande honung
  • olivolja

Gör så här

  1. Vispa ihop mjöl och havregryn med hälften av mjölken till en slät smet. Tillsätt resten av mjölken, ägg och salt. Låt smeten stå ca 5 min att svälla.
  2. Hetta upp en stekpanna och grädda tunna pannkakor i smör till fin färg på båda sidorna. Servera med tärnade rödbetor, smulad chèvre och torrostade valnötter. Salta, peppra och ringla över honung och olivolja.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Sandra

2019-02-24

Otroligt goda och mättande! Vi har gjort dem flera gånger, ibland bara med sylt till. Bra alternativ till vanliga pannkakor. Gillas av hela familjen :)

Liknande recept

Lotta Lundgren - Kyckling med fänkål och apelsin

(75)

Tomatsoppa med färsk tortelloni och spenat

(57)

Couscouspanna med fisk

(37)

Pasta med rotsaker och linser

(24)

Lingonmarinerad fläskkarré

(25)

Rostade rotfrukter med spenathummus och fetaost

(14)

Pasta med tomatsås och gratinerad fetaost

(47)

Ugnspannkaka med morot och bacon

(59)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 2 dl vetemjöl
  • 2 dl havregryn
  • 5 dl mjölk
  • 3 ägg
  • 2 msk smör, till stekning
  • Till servering
  • 2 färdigkokta rödbetor (500 g)
  • 200 g chèvre
  • 20 g valnötter, hackade
  • flingsalt och svartpeppar
  • flytande honung
  • olivolja

Crêpes med rödbetor och chèvre

Betyg (1-5):
3.76 (29 betyg)

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Vispa ihop mjöl och havregryn med hälften av mjölken till en slät smet. Tillsätt resten av mjölken, ägg och salt. Låt smeten stå ca 5 min att svälla.
  2. Hetta upp en stekpanna och grädda tunna pannkakor i smör till fin färg på båda sidorna. Servera med tärnade rödbetor, smulad chèvre och torrostade valnötter. Salta, peppra och ringla över honung och olivolja.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Sandra

2019-02-24

Otroligt goda och mättande! Vi har gjort dem flera gånger, ibland bara med sylt till. Bra alternativ till vanliga pannkakor. Gillas av hela familjen :)

Liknande recept

Lotta Lundgren - Kyckling med fänkål och apelsin

(75)

Tomatsoppa med färsk tortelloni och spenat

(57)

Couscouspanna med fisk

(37)

Pasta med rotsaker och linser

(24)

Lingonmarinerad fläskkarré

(25)

Rostade rotfrukter med spenathummus och fetaost

(14)

Pasta med tomatsås och gratinerad fetaost

(47)

Ugnspannkaka med morot och bacon

(59)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies