Coleslaw med kycklingprinskorv

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Gör en snabb coleslaw på Coleslaw-mix, en praktisk färdig grönsaksblandning och äpple, toppa med ädelost och servera till kycklingprinskorvar. Jättegott!

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (9)
  • 400 g kycklingprinskorv
  • 0.5 msk smör, till stekning
  • Coleslaw:
  • 400 g Coleslaw-mix
  • 1 syrligt äpple, tärnat
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl gräddfil
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • salt och svartpeppar
  • 50 g ädelost

Gör så här

  1. Coleslaw: Blanda grönsakerna med äpple, majonnäs, gräddfil och vitvinsvinäger. Smaka av med salt och peppar och toppa med smulad ädelost.
  2. Stek prinskorvarna i smör tills de är genomvarma och har fin färg. Servera med coleslaw

Tips

Det är alltid fint att garnera med lite persilja.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Aubergine i ugn med fårost

(2)

Portabelloburgare med emmenthaler och chilicrème

(13)

Quesadilla med quinoa och chili

(8)

Falafel i pitabröd med gurksalsa och limeyoghurt

(1)

Grekisk sallad grundrecept

(7)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

(179)

Rostad pumpasoppa med myntaolja

(17)

Sjuden lax med farmors gurksallad

(3)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 400 g kycklingprinskorv
  • 0.5 msk smör, till stekning
  • Coleslaw:
  • 400 g Coleslaw-mix
  • 1 syrligt äpple, tärnat
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl gräddfil
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • salt och svartpeppar
  • 50 g ädelost

Coleslaw med kycklingprinskorv

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Gör en snabb coleslaw på Coleslaw-mix, en praktisk färdig grönsaksblandning och äpple, toppa med ädelost och servera till kycklingprinskorvar. Jättegott!

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Coleslaw: Blanda grönsakerna med äpple, majonnäs, gräddfil och vitvinsvinäger. Smaka av med salt och peppar och toppa med smulad ädelost.
  2. Stek prinskorvarna i smör tills de är genomvarma och har fin färg. Servera med coleslaw

Tips

Det är alltid fint att garnera med lite persilja.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Aubergine i ugn med fårost

(2)

Portabelloburgare med emmenthaler och chilicrème

(13)

Quesadilla med quinoa och chili

(8)

Falafel i pitabröd med gurksalsa och limeyoghurt

(1)

Grekisk sallad grundrecept

(7)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

(179)

Rostad pumpasoppa med myntaolja

(17)

Sjuden lax med farmors gurksallad

(3)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies