Coleslaw med kycklingprinskorv

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
0 (0 betyg)

Gör en snabb coleslaw på Coleslaw-mix, en praktisk färdig grönsaksblandning och äpple, toppa med ädelost och servera till kycklingprinskorvar. Jättegott!

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 400 g kycklingprinskorv
  • 0.5 msk smör, till stekning
  • Coleslaw:
  • 400 g Coleslaw-mix
  • 1 syrligt äpple, tärnat
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl gräddfil
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • salt och svartpeppar
  • 50 g ädelost

Gör så här

  1. Coleslaw: Blanda grönsakerna med äpple, majonnäs, gräddfil och vitvinsvinäger. Smaka av med salt och peppar och toppa med smulad ädelost.
  2. Stek prinskorvarna i smör tills de är genomvarma och har fin färg. Servera med coleslaw

Tips

Det är alltid fint att garnera med lite persilja.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Quesadilla med quinoa och chili

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

Betyg
Betyg
(183)
Spara recept

Börekpaj med mangold och fetaost

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Färsk korv med tabbouleh och krämig sötsyrlig gurksalsa

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Falafel i pitabröd med gurksalsa och limeyoghurt

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Grekisk sallad grundrecept

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Sjuden lax med farmors gurksallad

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Chili sin carne

Betyg
Betyg
(41)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 400 g kycklingprinskorv
  • 0.5 msk smör, till stekning
  • Coleslaw:
  • 400 g Coleslaw-mix
  • 1 syrligt äpple, tärnat
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl gräddfil
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • salt och svartpeppar
  • 50 g ädelost

Coleslaw med kycklingprinskorv

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
0 (0 betyg)

Gör en snabb coleslaw på Coleslaw-mix, en praktisk färdig grönsaksblandning och äpple, toppa med ädelost och servera till kycklingprinskorvar. Jättegott!

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Coleslaw: Blanda grönsakerna med äpple, majonnäs, gräddfil och vitvinsvinäger. Smaka av med salt och peppar och toppa med smulad ädelost.
  2. Stek prinskorvarna i smör tills de är genomvarma och har fin färg. Servera med coleslaw

Tips

Det är alltid fint att garnera med lite persilja.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Quesadilla med quinoa och chili

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

Betyg
Betyg
(183)
Spara recept

Börekpaj med mangold och fetaost

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Färsk korv med tabbouleh och krämig sötsyrlig gurksalsa

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Falafel i pitabröd med gurksalsa och limeyoghurt

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Grekisk sallad grundrecept

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Sjuden lax med farmors gurksallad

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Chili sin carne

Betyg
Betyg
(41)