Citron- och fänkålssillsallad
  • Tid 25 min

Citron- och fänkålssillsallad

5 (2 betyg)

  • Tillagningstid 25 min
  • Ingredienser 6

Ingredienser

4 portioner
  • 420 g inläggningssill (5-minuterssill)
  • 0.5 fänkål
  • 0.5 dl hackad dill
  • 0.5 citron, pressad saft
  • 1 tsk rosépeppar
  • 500 g kokta kalla potatisar
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Skär sillen i bitar. Hyvla fänkålen tunt på mandolin eller med osthyvel. Vänd runt sill, fänkål, dill, citronsaft och smulad rosépeppar. Låt stå i 15 min. Skär potatisen i skivor och lägg på ett serveringsfat. Fördela sillen ovanpå och garnera med dill.

Tips

Bild på Sara Begner, Matkreatör, Coop
Sara tipsar: Klicka gärna på lite majonnäs vid servering.
Sara Begner, Matkreatör, Coop
Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar