Chokladtoppar

Betyg (1-5):
3.75 (4 betyg)

Gott och superlätta att göra.

Tillagningstid: 10 minuter
22 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (3)
  • 100 g mörk choklad
  • 1 dl torkad frukt
  • 1 dl nötter

Gör så här

  1. Koka upp ca 0,5 liter vatten i en liten kastrull. Lyft bort den från plattan. Bryt chokladen i bitar och lägg dem i en djup tallrik. Sätt den som lock över kastrullen så att chokladen smälter.
  2. Hacka nötter och russin tillsammans, då fastnar inte russinen lika lätt på kniven. Blanda ner hacket i chokladen. Klicka ut massan på ett bakplåtspapper eller i knäckformar. Ställ kallt att stelna.

Fotograf:

  1. ciccidicci, Foap

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Coop

2019-12-02

Hej Elli, tack för att du uppmärksammade det, nu har vi ändrat! Lycka till med bakandet!

Elli

2019-11-25

Nötkött? Blandat ihop recepten? ;)

Britta/Webbredaktionen

2012-12-03

Tyvärr har inte alla våra recept en bild.

anonym

2012-12-01

bild?

Liknande recept

Smördegspizza med mango och apelsin

(3)

Banoffee-paj

(86)

Vit chokladtryffel

(39)

Snabba marängbakelser

(1)

Vattenmelonsoppa

(0)

Fruktkompott med ingefära och lime

(1)

Rabarber- och citrongräskompott med crunch

(1)

Krämig rabarberpannkaka

(8)
3 st
  • Ingredienser (3)
  • 100 g mörk choklad
  • 1 dl torkad frukt
  • 1 dl nötter

Chokladtoppar

Betyg (1-5):
3.75 (4 betyg)

Gott och superlätta att göra.

Tillagningstid: 10 minuter
22 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka upp ca 0,5 liter vatten i en liten kastrull. Lyft bort den från plattan. Bryt chokladen i bitar och lägg dem i en djup tallrik. Sätt den som lock över kastrullen så att chokladen smälter.
  2. Hacka nötter och russin tillsammans, då fastnar inte russinen lika lätt på kniven. Blanda ner hacket i chokladen. Klicka ut massan på ett bakplåtspapper eller i knäckformar. Ställ kallt att stelna.

Fotograf:

  1. ciccidicci, Foap

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Coop

2019-12-02

Hej Elli, tack för att du uppmärksammade det, nu har vi ändrat! Lycka till med bakandet!

Elli

2019-11-25

Nötkött? Blandat ihop recepten? ;)

Britta/Webbredaktionen

2012-12-03

Tyvärr har inte alla våra recept en bild.

anonym

2012-12-01

bild?

Liknande recept

Smördegspizza med mango och apelsin

(3)

Banoffee-paj

(86)

Vit chokladtryffel

(39)

Snabba marängbakelser

(1)

Vattenmelonsoppa

(0)

Fruktkompott med ingefära och lime

(1)

Rabarber- och citrongräskompott med crunch

(1)

Krämig rabarberpannkaka

(8)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies