Chokladtoppar

Betyg (1-5):
3.75 (4 betyg)

Gott och superlätta att göra.

Tillagningstid: 10 minuter
22 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (3)
  • 100 g mörk choklad
  • 1 dl torkad frukt
  • 1 dl nötter

Gör så här

  1. Koka upp ca 0,5 liter vatten i en liten kastrull. Lyft bort den från plattan. Bryt chokladen i bitar och lägg dem i en djup tallrik. Sätt den som lock över kastrullen så att chokladen smälter.
  2. Hacka nötter och russin tillsammans, då fastnar inte russinen lika lätt på kniven. Blanda ner hacket i chokladen. Klicka ut massan på ett bakplåtspapper eller i knäckformar. Ställ kallt att stelna.

Fotograf:

  1. ciccidicci, Foap

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Coop

2019-12-02

Hej Elli, tack för att du uppmärksammade det, nu har vi ändrat! Lycka till med bakandet!

Elli

2019-11-25

Nötkött? Blandat ihop recepten? ;)

Britta/Webbredaktionen

2012-12-03

Tyvärr har inte alla våra recept en bild.

anonym

2012-12-01

bild?

Liknande recept

Cashewgräddglass med fikon

(2)

Krämig rabarberpannkaka

(8)

Vit chokladtryffel

(37)

Smördegspizza med mango och apelsin

(2)

Snabba marängbakelser

(1)

Rabarberpaj

(43)

Äppelsockerkaka

(34)

Lotta Lundgren - Äppel- och päronstrudel med romgrädde

(2)
3 st
  • Ingredienser (3)
  • 100 g mörk choklad
  • 1 dl torkad frukt
  • 1 dl nötter

Chokladtoppar

Betyg (1-5):
3.75 (4 betyg)

Gott och superlätta att göra.

Tillagningstid: 10 minuter
22 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka upp ca 0,5 liter vatten i en liten kastrull. Lyft bort den från plattan. Bryt chokladen i bitar och lägg dem i en djup tallrik. Sätt den som lock över kastrullen så att chokladen smälter.
  2. Hacka nötter och russin tillsammans, då fastnar inte russinen lika lätt på kniven. Blanda ner hacket i chokladen. Klicka ut massan på ett bakplåtspapper eller i knäckformar. Ställ kallt att stelna.

Fotograf:

  1. ciccidicci, Foap

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Coop

2019-12-02

Hej Elli, tack för att du uppmärksammade det, nu har vi ändrat! Lycka till med bakandet!

Elli

2019-11-25

Nötkött? Blandat ihop recepten? ;)

Britta/Webbredaktionen

2012-12-03

Tyvärr har inte alla våra recept en bild.

anonym

2012-12-01

bild?

Liknande recept

Cashewgräddglass med fikon

(2)

Krämig rabarberpannkaka

(8)

Vit chokladtryffel

(37)

Smördegspizza med mango och apelsin

(2)

Snabba marängbakelser

(1)

Rabarberpaj

(43)

Äppelsockerkaka

(34)

Lotta Lundgren - Äppel- och päronstrudel med romgrädde

(2)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies