För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Chokladkaka med after eight

Betyg (1-5):
4 (24 betyg)

Gör denna himelskt goda chokladkaka med mycket mintsmak. Perfekt dessert. Recept från kokboken: Baka i långpanna de luxe av Frida Skattberg

Tillagningstid: 50 min + tid att svalna
Ugnstemperatur:175º
40 bitar
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 300 g smör, rumsvarmt
  • 7 dl vetemjöl
  • 3 dl strösocker
  • 1 dl kakao
  • 1 dl ljus sirap
  • 1 msk vaniljsocker
  • 1 msk bakpulver
  • Topping
  • 400 g after eight
  • 100 g mjölkchoklad, finhackad

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175°. Lägg ett bakplåtspapper i en långpanna, ca 30 x 40 cm.
  2. Blanda ihop alla ingredienser till en deg, gärna med händerna. Tryck ut degen jämnt på plåten. Lägg på After Eight och finhackad choklad över hela bottnen.
  3. Grädda mitt i ugnen 20–25 min. Låt kakan svalna innan den skärs i rutor.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Frida

2020-03-31

Supergod kaka! Bakade till jobbet och alla älskade den.

Liknande recept

Sesamrutor

(14)

Chokladtoppar

(6)

Cupcakespindlar till halloween

(3)

Kladdkaka med inbakade godisägg

(6)

Vit chokladtryffel

(39)

Kolagodis med mjölkchoklad

(19)

Dalkullans smultronkorg

(14)

After eight - tårta

(38)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 300 g smör, rumsvarmt
  • 7 dl vetemjöl
  • 3 dl strösocker
  • 1 dl kakao
  • 1 dl ljus sirap
  • 1 msk vaniljsocker
  • 1 msk bakpulver
  • Topping
  • 400 g after eight
  • 100 g mjölkchoklad, finhackad

Chokladkaka med after eight

Betyg (1-5):
4 (24 betyg)

Gör denna himelskt goda chokladkaka med mycket mintsmak. Perfekt dessert. Recept från kokboken: Baka i långpanna de luxe av Frida Skattberg

Tillagningstid: 50 min + tid att svalna
Ugnstemperatur:175º
40 bitar
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175°. Lägg ett bakplåtspapper i en långpanna, ca 30 x 40 cm.
  2. Blanda ihop alla ingredienser till en deg, gärna med händerna. Tryck ut degen jämnt på plåten. Lägg på After Eight och finhackad choklad över hela bottnen.
  3. Grädda mitt i ugnen 20–25 min. Låt kakan svalna innan den skärs i rutor.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Frida

2020-03-31

Supergod kaka! Bakade till jobbet och alla älskade den.

Liknande recept

Sesamrutor

(14)

Chokladtoppar

(6)

Cupcakespindlar till halloween

(3)

Kladdkaka med inbakade godisägg

(6)

Vit chokladtryffel

(39)

Kolagodis med mjölkchoklad

(19)

Dalkullans smultronkorg

(14)

After eight - tårta

(38)