För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Chilibiff-wrap

Betyg (1-5):
3.75 (4 betyg)

Varma tortillabröd fyllda med grönsallad, morötter och tacokyddad lövbiff. Snabbt, lätt och gott.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 400 g lövbiff i strimlor
  • 1 msk olja
  • 40 g tacokrydda
  • 0.5 dl vatten
  • 1 lime, rivet skal och pressad saft
  • 340 g mjuka tortilla wraps
  • 8 dl strimlad sallad
  • 400 g rivna morötter
  • 8 msk tacosås eller salsa

Gör så här

  1. Hetta upp olja i en stekpanna och bryn köttet. Tillsätt tacokrydda, vatten, limeskal och saft och låt koka ihop 3-4 minuter.
  2. Värm tortillan och fyll med kött, sallad och morötter. Vik/rulla ihop brödet och slå eventuellt in i smörgåspapper.
  3. Servera med tacosås eller salsa.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Peter

2015-02-21

CHILIBiff? Det är ju ingen chili i?!

Checkbox Coop

2012-12-07

Pressad saft av 1 lime.

Albin

2012-12-06

Vad för j_vla SAFT ska tillsättas? testade med apelsinsaft och det smakade skit.

Liknande recept

Köttfärspirog

(48)

Oxfilé med tartarsallad

(0)

Julglaserade revbensspjäll

(14)

Chorizo- och mozzarellaköttbullar

(5)

Köttbullar med parmaskinka

(1)

Köttbullar i baconknyten

(17)

Matig sallad med grillad biff och thaidressing

(13)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(16)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 400 g lövbiff i strimlor
  • 1 msk olja
  • 40 g tacokrydda
  • 0.5 dl vatten
  • 1 lime, rivet skal och pressad saft
  • 340 g mjuka tortilla wraps
  • 8 dl strimlad sallad
  • 400 g rivna morötter
  • 8 msk tacosås eller salsa

Chilibiff-wrap

Betyg (1-5):
3.75 (4 betyg)

Varma tortillabröd fyllda med grönsallad, morötter och tacokyddad lövbiff. Snabbt, lätt och gott.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Hetta upp olja i en stekpanna och bryn köttet. Tillsätt tacokrydda, vatten, limeskal och saft och låt koka ihop 3-4 minuter.
  2. Värm tortillan och fyll med kött, sallad och morötter. Vik/rulla ihop brödet och slå eventuellt in i smörgåspapper.
  3. Servera med tacosås eller salsa.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Peter

2015-02-21

CHILIBiff? Det är ju ingen chili i?!

Checkbox Coop

2012-12-07

Pressad saft av 1 lime.

Albin

2012-12-06

Vad för j_vla SAFT ska tillsättas? testade med apelsinsaft och det smakade skit.

Liknande recept

Köttfärspirog

(48)

Oxfilé med tartarsallad

(0)

Julglaserade revbensspjäll

(14)

Chorizo- och mozzarellaköttbullar

(5)

Köttbullar med parmaskinka

(1)

Köttbullar i baconknyten

(17)

Matig sallad med grillad biff och thaidressing

(13)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(16)