Chilibiff-wrap

Betyg (1-5):
4.33 (3 betyg)

Varma tortillabröd fyllda med grönsallad, morötter och tacokyddad lövbiff. Snabbt, lätt och gott.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (9)
  • 400 g lövbiff i strimlor
  • 1 msk olja
  • 40 g tacokrydda
  • 0.5 dl vatten
  • 1 lime, rivet skal och pressad saft
  • 340 g mjuka tortilla wraps
  • 8 dl strimlad sallad
  • 400 g rivna morötter
  • 8 msk tacosås eller salsa

Gör så här

  1. Hetta upp olja i en stekpanna och bryn köttet. Tillsätt tacokrydda, vatten, limeskal och saft och låt koka ihop 3-4 minuter.
  2. Värm tortillan och fyll med kött, sallad och morötter. Vik/rulla ihop brödet och slå eventuellt in i smörgåspapper.
  3. Servera med tacosås eller salsa.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Peter

2015-02-21

CHILIBiff? Det är ju ingen chili i?!

Britta/webbredaktör

2012-12-07

Pressad saft av 1 lime.

Albin

2012-12-06

Vad för j_vla SAFT ska tillsättas? testade med apelsinsaft och det smakade skit.

Liknande recept

Matig sallad med grillad biff och thaidressing

(8)

Köttfärssoppa tacostyle

(12)

Julglaserade revbensspjäll

(12)

Köttbullar med parmaskinka

(0)

Chorizo- och mozzarellaköttbullar

(1)

Grillplanka med chimichurripotatissallad

(3)

Köttbullar i baconknyten

(17)

Rosépepparfilé

(44)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 400 g lövbiff i strimlor
  • 1 msk olja
  • 40 g tacokrydda
  • 0.5 dl vatten
  • 1 lime, rivet skal och pressad saft
  • 340 g mjuka tortilla wraps
  • 8 dl strimlad sallad
  • 400 g rivna morötter
  • 8 msk tacosås eller salsa

Chilibiff-wrap

Betyg (1-5):
4.33 (3 betyg)

Varma tortillabröd fyllda med grönsallad, morötter och tacokyddad lövbiff. Snabbt, lätt och gott.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Hetta upp olja i en stekpanna och bryn köttet. Tillsätt tacokrydda, vatten, limeskal och saft och låt koka ihop 3-4 minuter.
  2. Värm tortillan och fyll med kött, sallad och morötter. Vik/rulla ihop brödet och slå eventuellt in i smörgåspapper.
  3. Servera med tacosås eller salsa.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Peter

2015-02-21

CHILIBiff? Det är ju ingen chili i?!

Britta/webbredaktör

2012-12-07

Pressad saft av 1 lime.

Albin

2012-12-06

Vad för j_vla SAFT ska tillsättas? testade med apelsinsaft och det smakade skit.

Liknande recept

Matig sallad med grillad biff och thaidressing

(8)

Köttfärssoppa tacostyle

(12)

Julglaserade revbensspjäll

(12)

Köttbullar med parmaskinka

(0)

Chorizo- och mozzarellaköttbullar

(1)

Grillplanka med chimichurripotatissallad

(3)

Köttbullar i baconknyten

(17)

Rosépepparfilé

(44)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies