Chili con carne på revbensspjäll

Chili con carne på revbensspjäll

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
  • 1 strimlad gul lök
  • 4 finhackade vitlöksklyftor
  • 1 finhackad röd chili
  • 2 msk olivolja
  • 500 g krossade tomater
  • 2 dl vatten
  • 2 msk barbequesås
  • 2 burkar blandade bönor (á 400 g)
  • 300 g grillade revbensspjäll (utan ben), i strimlor
  • tabasco
  • salt
  • Till servering:
  • bröd
  • ris

Gör så här

  1. Stek lök, vitlök och chili i olja i en kastrull tills löken är mjuk.
  2. Tillsätt resterande ingredienser och låt småputtra under lock ca 10 min.
  3. Smaka av med salt och tabasco. Servera med bröd eller ris.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Checkbox Coop

2021-09-24

Hej Linus, vi beklagar att du fick fel vara, kontakta kundservice så ersätter de dig. Det går utmärkt att använda råa revbensspjäll dock, bryn dem tillsammans med lök, vitlök och chili och koka sedan tills köttet är genomstekt. Du kan behöva krydda på lite mer med barbecuesås och kryddor. Du väljer själv om du tar bort benet före eller efter kokningen. Lycka till!

Linus

2021-09-23

Skulle ha 600g färdig grillade revben fick 2,4 kg råa revbenspjäll😕 Lär ta lite längre än 20 minuter att få middag i dag 🤬

Checkbox Coop

2021-09-08

Hej Sara, vi beklagar att du fick fel vara, kontakta kundservice så ersätter de dig. Det går utmärkt att använda råa revbensspjäll dock, bryn dem tillsammans med lök, vitlök och chili och koka sedan tills köttet är genomstekt. Du kan behöva krydda på lite mer med barbecuesås och kryddor. Du väljer själv om du tar bort benet före eller efter kokningen. Lycka till!

Sara

2021-09-07

Vi fick råa revben istället för grillade. Går det att använda ändå?

Chili con carne på revbensspjäll
13 st
  • Ingredienser (13)
  • 1 strimlad gul lök
  • 4 finhackade vitlöksklyftor
  • 1 finhackad röd chili
  • 2 msk olivolja
  • 500 g krossade tomater
  • 2 dl vatten
  • 2 msk barbequesås
  • 2 burkar blandade bönor (á 400 g)
  • 300 g grillade revbensspjäll (utan ben), i strimlor
  • tabasco
  • salt
  • Till servering:
  • bröd
  • ris

Chili con carne på revbensspjäll

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner

Gör så här

  1. Stek lök, vitlök och chili i olja i en kastrull tills löken är mjuk.
  2. Tillsätt resterande ingredienser och låt småputtra under lock ca 10 min.
  3. Smaka av med salt och tabasco. Servera med bröd eller ris.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Checkbox Coop

2021-09-24

Hej Linus, vi beklagar att du fick fel vara, kontakta kundservice så ersätter de dig. Det går utmärkt att använda råa revbensspjäll dock, bryn dem tillsammans med lök, vitlök och chili och koka sedan tills köttet är genomstekt. Du kan behöva krydda på lite mer med barbecuesås och kryddor. Du väljer själv om du tar bort benet före eller efter kokningen. Lycka till!

Linus

2021-09-23

Skulle ha 600g färdig grillade revben fick 2,4 kg råa revbenspjäll😕 Lär ta lite längre än 20 minuter att få middag i dag 🤬

Checkbox Coop

2021-09-08

Hej Sara, vi beklagar att du fick fel vara, kontakta kundservice så ersätter de dig. Det går utmärkt att använda råa revbensspjäll dock, bryn dem tillsammans med lök, vitlök och chili och koka sedan tills köttet är genomstekt. Du kan behöva krydda på lite mer med barbecuesås och kryddor. Du väljer själv om du tar bort benet före eller efter kokningen. Lycka till!

Sara

2021-09-07

Vi fick råa revben istället för grillade. Går det att använda ändå?