Chili con carne på revbensspjäll
  • Tid 20 min

Chili con carne på revbensspjäll

5 (1 betyg)

  • Tillagningstid 20 min
  • Ingredienser 13

Ingredienser

4 portioner
  • 1 strimlad gul lök
  • 4 finhackade vitlöksklyftor
  • 1 finhackad röd chili
  • 2 msk olivolja
  • 500 g krossade tomater
  • 2 dl vatten
  • 2 msk barbequesås
  • 2 burkar blandade bönor (á 400 g)
  • 300 g grillade revbensspjäll (utan ben), i strimlor
  • salt
  • tabasco
Till servering:
  • bröd
  • ris
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Stek lök, vitlök och chili i olja i en kastrull tills löken är mjuk.

  2. 2

    Tillsätt resterande ingredienser och låt småputtra under lock ca 10 min.

  3. 3

    Smaka av med salt och tabasco. Servera med bröd eller ris.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar