Chiayoghurtbägare

Betyg (1-5):
3.38 (13 betyg)

Tillagningstid: 5 min + ca 6 tim i kylskåp
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (7)
  • 4 msk chiafrön
  • 0.5 tsk vaniljpulver
  • 1 msk flytande honung
  • 3 dl mandeldryck eller alternativ
  • 4 dl naturell yoghurt
  • 100 g färska hallon
  • 100 g färska blåbär

Gör så här

  1. Blanda chiafrön med vaniljpulver, honung och mjölk. Låt stå 30 min i rumstemperatur. Rör om och ställ in i kylen att svälla minst 6 tim.
  2. Varva yoghurt, chiapudding och mosade bär i bägare. Toppa gärna med hela färska bär.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Pinnbröd med grillkorv

(40)

Minipiroger med köttfärs

(39)

Grönsaker med två dippar

(0)

Salt färskost med kummin och citron

(0)

Wrapbröd

(0)

Currydipp

(0)

Soltorkad tomatdipp

(2)

Rågmacka med tonfiskröra

(4)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 4 msk chiafrön
  • 0.5 tsk vaniljpulver
  • 1 msk flytande honung
  • 3 dl mandeldryck eller alternativ
  • 4 dl naturell yoghurt
  • 100 g färska hallon
  • 100 g färska blåbär

Chiayoghurtbägare

Betyg (1-5):
3.38 (13 betyg)

Tillagningstid: 5 min + ca 6 tim i kylskåp
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda chiafrön med vaniljpulver, honung och mjölk. Låt stå 30 min i rumstemperatur. Rör om och ställ in i kylen att svälla minst 6 tim.
  2. Varva yoghurt, chiapudding och mosade bär i bägare. Toppa gärna med hela färska bär.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Pinnbröd med grillkorv

(40)

Minipiroger med köttfärs

(39)

Grönsaker med två dippar

(0)

Salt färskost med kummin och citron

(0)

Wrapbröd

(0)

Currydipp

(0)

Soltorkad tomatdipp

(2)

Rågmacka med tonfiskröra

(4)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies