Chiayoghurtbägare

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(17)

Tillagningstid: 5 min + ca 6 tim i kylskåp
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 msk chiafrön
  • 0.5 tsk vaniljpulver
  • 1 msk flytande honung
  • 3 dl mandeldryck eller alternativ
  • 4 dl naturell yoghurt
  • 100 g färska hallon
  • 100 g färska blåbär

Gör så här

  1. Blanda chiafrön med vaniljpulver, honung och mjölk. Låt stå 30 min i rumstemperatur. Rör om och ställ in i kylen att svälla minst 6 tim.
  2. Varva yoghurt, chiapudding och mosade bär i bägare. Toppa gärna med hela färska bär.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Annica

2019-12-28

Perfekt att förbereda kvällen innan del 1 i receptet. Gör del 2. (I samband med måltid). Värm gärna bären en kort stund i kastrull eller micro. Så blir det extra gott och lite vardagslyxigt en kall vintermorgon till frukost...

Liknande recept

Spara recept

Tonfiskröra på rågbröd

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Minipiroger med köttfärs

Betyg
Betyg
(39)
Spara recept

Soltorkad tomatdipp

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Salt färskost med kummin och citron

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Grönsaker med två dippar

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Plättar med limeyoghurt och morotssylt

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Smördegspaj med karamelliserad lök

Betyg
Betyg
(35)
Spara recept

Pinnbröd med grillkorv

Betyg
Betyg
(43)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 4 msk chiafrön
  • 0.5 tsk vaniljpulver
  • 1 msk flytande honung
  • 3 dl mandeldryck eller alternativ
  • 4 dl naturell yoghurt
  • 100 g färska hallon
  • 100 g färska blåbär

Chiayoghurtbägare

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(17)

Tillagningstid: 5 min + ca 6 tim i kylskåp
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda chiafrön med vaniljpulver, honung och mjölk. Låt stå 30 min i rumstemperatur. Rör om och ställ in i kylen att svälla minst 6 tim.
  2. Varva yoghurt, chiapudding och mosade bär i bägare. Toppa gärna med hela färska bär.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Annica

2019-12-28

Perfekt att förbereda kvällen innan del 1 i receptet. Gör del 2. (I samband med måltid). Värm gärna bären en kort stund i kastrull eller micro. Så blir det extra gott och lite vardagslyxigt en kall vintermorgon till frukost...

Liknande recept

Spara recept

Tonfiskröra på rågbröd

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Minipiroger med köttfärs

Betyg
Betyg
(39)
Spara recept

Soltorkad tomatdipp

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Salt färskost med kummin och citron

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Grönsaker med två dippar

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Plättar med limeyoghurt och morotssylt

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Smördegspaj med karamelliserad lök

Betyg
Betyg
(35)
Spara recept

Pinnbröd med grillkorv

Betyg
Betyg
(43)