För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Charkuterier med valnötssalsa

Betyg (1-5):
4.33 (9 betyg)

Lite salt, lite sött, lite knaprigt ... Perfekt tilltugg eller mys till ett glas rött.

Tillagningstid: 5 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • Valnötssalsa:
  • 1 dl grovhackade valnötter
  • 3 grovhackade stora dadlar
  • 2 grovhackade färska fikon
  • 2 msk Coop Prima olivolja
  • 1 msk Coop Prima balsamico
  • 50 g Coop Prima chorizo ibérico
  • 50 g Coop Prima salsichon ibérico
  • 50 g Coop Prima lomo ibérico
  • 50 g Coop Prima jamon ibérico
  • 1.5 dl Coop Prima kalamataoliver

Gör så här

  1. Blanda nötter, dadlar, fikon och olja och lägg i en skål. Ringla över vinägern.
  2. Servera med korv, skinka, oliver och eventuellt bröd.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Smördegstarte med fikon, ädelost och valnötter

(5)

Tofusatay med vattenmelon och jordnötssås

(2)

Lotta Lundgren - Färskostbollar med nötter och torkad frukt

(78)

Filodegsstrudel med nötter och torkad frukt

(4)

Waldorfsnittar

(0)

Spenat- och apelsinsallad med brynt smör- vinägrett

(2)

Portvins- och fikonmarmelad med valnötter

(28)

Ägghalvor med äppel- och valnötsröra

(2)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • Valnötssalsa:
  • 1 dl grovhackade valnötter
  • 3 grovhackade stora dadlar
  • 2 grovhackade färska fikon
  • 2 msk Coop Prima olivolja
  • 1 msk Coop Prima balsamico
  • 50 g Coop Prima chorizo ibérico
  • 50 g Coop Prima salsichon ibérico
  • 50 g Coop Prima lomo ibérico
  • 50 g Coop Prima jamon ibérico
  • 1.5 dl Coop Prima kalamataoliver

Charkuterier med valnötssalsa

Betyg (1-5):
4.33 (9 betyg)

Lite salt, lite sött, lite knaprigt ... Perfekt tilltugg eller mys till ett glas rött.

Tillagningstid: 5 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda nötter, dadlar, fikon och olja och lägg i en skål. Ringla över vinägern.
  2. Servera med korv, skinka, oliver och eventuellt bröd.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Smördegstarte med fikon, ädelost och valnötter

(5)

Tofusatay med vattenmelon och jordnötssås

(2)

Lotta Lundgren - Färskostbollar med nötter och torkad frukt

(78)

Filodegsstrudel med nötter och torkad frukt

(4)

Waldorfsnittar

(0)

Spenat- och apelsinsallad med brynt smör- vinägrett

(2)

Portvins- och fikonmarmelad med valnötter

(28)

Ägghalvor med äppel- och valnötsröra

(2)