För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Charkuterier med valnötssalsa

Betyg (1-5):
4.33 (9 betyg)

Lite salt, lite sött, lite knaprigt ... Perfekt tilltugg eller mys till ett glas rött.

Tillagningstid: 5 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • Valnötssalsa:
  • 1 dl grovhackade valnötter
  • 3 grovhackade stora dadlar
  • 2 grovhackade färska fikon
  • 2 msk Coop Prima olivolja
  • 1 msk Coop Prima balsamico
  • 50 g Coop Prima chorizo ibérico
  • 50 g Coop Prima salsichon ibérico
  • 50 g Coop Prima lomo ibérico
  • 50 g Coop Prima jamon ibérico
  • 1.5 dl Coop Prima kalamataoliver

Gör så här

  1. Blanda nötter, dadlar, fikon och olja och lägg i en skål. Ringla över vinägern.
  2. Servera med korv, skinka, oliver och eventuellt bröd.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Filodegsstrudel med nötter och torkad frukt

(4)

Spenat- och apelsinsallad med brynt smör- vinägrett

(2)

Fikonterrin med nötter och balsamicosirap

(0)

Waldorfsnittar

(0)

Lotta Lundgren - Färskostbollar med nötter och torkad frukt

(78)

Smördegstarte med fikon, ädelost och valnötter

(5)

Krossade cashewnötter med paprika

(8)

Fyllda fikon

(2)
10 st
  • Valnötssalsa:
  • 1 dl grovhackade valnötter
  • 3 grovhackade stora dadlar
  • 2 grovhackade färska fikon
  • 2 msk Coop Prima olivolja
  • 1 msk Coop Prima balsamico
  • 50 g Coop Prima chorizo ibérico
  • 50 g Coop Prima salsichon ibérico
  • 50 g Coop Prima lomo ibérico
  • 50 g Coop Prima jamon ibérico
  • 1.5 dl Coop Prima kalamataoliver

Charkuterier med valnötssalsa

Betyg (1-5):
4.33 (9 betyg)

Lite salt, lite sött, lite knaprigt ... Perfekt tilltugg eller mys till ett glas rött.

Tillagningstid: 5 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda nötter, dadlar, fikon och olja och lägg i en skål. Ringla över vinägern.
  2. Servera med korv, skinka, oliver och eventuellt bröd.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Filodegsstrudel med nötter och torkad frukt

(4)

Spenat- och apelsinsallad med brynt smör- vinägrett

(2)

Fikonterrin med nötter och balsamicosirap

(0)

Waldorfsnittar

(0)

Lotta Lundgren - Färskostbollar med nötter och torkad frukt

(78)

Smördegstarte med fikon, ädelost och valnötter

(5)

Krossade cashewnötter med paprika

(8)

Fyllda fikon

(2)