Charkpizza med parmesan och citron

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3 (1 betyg)

Grädda först själva pizzabotten med tomatsås och riven mozzarella. Toppa sedan den nybakade pizzan med olika sorters tunt skivade charkuterier, rucola, pinjenötter och riven parmesan.

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 pizzakit (600 g)
  • 125 g riven mozzarella
  • 150 g tunt skivade charkuterier, t ex bresaola, salami, prusciutto
  • 50 g parmesanost
  • svartpeppar
  • 1 msk olivolja
  • 35 g rucola
  • 0.5 dl pinjenöt, torrostade

Gör så här

  1. Bred ut tomatsåsen på pizzadegen och strö över mozzarellan. Grädda enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Lägg på charkuterier och hyvla parmesan över pizzan direkt när den kommer ur ugnen. Dra ett varv med pepparkvarnen och ringla över olivolja. Toppa med rucola och rostade pinjenötter.

Servering

Pressa lite citron över om du vill.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Pannbiffar med fetaost och stekt potatissallad

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Lövbiffsklämmor med jalapenos och mozzarella

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Ostgratinerad köttfärspanna

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Färsbiffar med ostfyllning

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Köttbullar i tomat-och paprikasås med fetaost

Betyg
Betyg
(29)
Spara recept

Frikadeller i tomatsås

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Råstekt broccoli med bulgur och grekiska köttbullar

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Köttbullar i tomat med grekisk ost

Betyg
Betyg
(0)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 1 pizzakit (600 g)
  • 125 g riven mozzarella
  • 150 g tunt skivade charkuterier, t ex bresaola, salami, prusciutto
  • 50 g parmesanost
  • svartpeppar
  • 1 msk olivolja
  • 35 g rucola
  • 0.5 dl pinjenöt, torrostade

Charkpizza med parmesan och citron

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3 (1 betyg)

Grädda först själva pizzabotten med tomatsås och riven mozzarella. Toppa sedan den nybakade pizzan med olika sorters tunt skivade charkuterier, rucola, pinjenötter och riven parmesan.

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Bred ut tomatsåsen på pizzadegen och strö över mozzarellan. Grädda enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Lägg på charkuterier och hyvla parmesan över pizzan direkt när den kommer ur ugnen. Dra ett varv med pepparkvarnen och ringla över olivolja. Toppa med rucola och rostade pinjenötter.

Servering

Pressa lite citron över om du vill.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Pannbiffar med fetaost och stekt potatissallad

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Lövbiffsklämmor med jalapenos och mozzarella

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Ostgratinerad köttfärspanna

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Färsbiffar med ostfyllning

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Köttbullar i tomat-och paprikasås med fetaost

Betyg
Betyg
(29)
Spara recept

Frikadeller i tomatsås

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Råstekt broccoli med bulgur och grekiska köttbullar

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Köttbullar i tomat med grekisk ost

Betyg
Betyg
(0)