Charkpizza med parmesan och citron

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Grädda först själva pizzabotten med tomatsås och riven mozzarella. Toppa sedan den nybakade pizzan med olika sorters tunt skivade charkuterier, rucola, pinjenötter och riven parmesan.

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 pizzakit (600 g)
  • 125 g riven mozzarella
  • 150 g tunt skivade charkuterier, t ex bresaola, salami, prusciutto
  • 50 g parmesanost
  • svartpeppar
  • 1 msk olivolja
  • 35 g rucola
  • 0.5 dl pinjenöt, torrostade

Gör så här

  1. Bred ut tomatsåsen på pizzadegen och strö över mozzarellan. Grädda enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Lägg på charkuterier och hyvla parmesan över pizzan direkt när den kommer ur ugnen. Dra ett varv med pepparkvarnen och ringla över olivolja. Toppa med rucola och rostade pinjenötter.

Servering

Pressa lite citron över om du vill.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Fläskfilé med tomat- och mozzarellatäcke

Betyg
Betyg
(38)
Spara recept

Köttbullar med ansjovis och Västerbottensost

Betyg
Betyg
(32)
Spara recept

Pizza med gorgonzola, salami och grönsaker

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Köttfärslimpa med blandfärs

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Chèvrefylld fläskfilé med vinsky

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Helstekt fläskfilé med rotfruktsgratäng toppad med Västerbottensost

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Double Cheeseburger

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Ädelostpasta med skinka och päron

Betyg
Betyg
(2)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 1 pizzakit (600 g)
  • 125 g riven mozzarella
  • 150 g tunt skivade charkuterier, t ex bresaola, salami, prusciutto
  • 50 g parmesanost
  • svartpeppar
  • 1 msk olivolja
  • 35 g rucola
  • 0.5 dl pinjenöt, torrostade

Charkpizza med parmesan och citron

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Grädda först själva pizzabotten med tomatsås och riven mozzarella. Toppa sedan den nybakade pizzan med olika sorters tunt skivade charkuterier, rucola, pinjenötter och riven parmesan.

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Bred ut tomatsåsen på pizzadegen och strö över mozzarellan. Grädda enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Lägg på charkuterier och hyvla parmesan över pizzan direkt när den kommer ur ugnen. Dra ett varv med pepparkvarnen och ringla över olivolja. Toppa med rucola och rostade pinjenötter.

Servering

Pressa lite citron över om du vill.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Fläskfilé med tomat- och mozzarellatäcke

Betyg
Betyg
(38)
Spara recept

Köttbullar med ansjovis och Västerbottensost

Betyg
Betyg
(32)
Spara recept

Pizza med gorgonzola, salami och grönsaker

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Köttfärslimpa med blandfärs

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Chèvrefylld fläskfilé med vinsky

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Helstekt fläskfilé med rotfruktsgratäng toppad med Västerbottensost

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Double Cheeseburger

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Ädelostpasta med skinka och päron

Betyg
Betyg
(2)