Charkpizza med parmesan och citron

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Grädda först själva pizzabotten med tomatsås och riven mozzarella. Toppa sedan den nybakade pizzan med olika sorters tunt skivade charkuterier, rucola, pinjenötter och riven parmesan.

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (8)
  • 1 pizzakit (600 g)
  • 125 g riven mozzarella
  • 150 g tunt skivade charkuterier, t ex bresaola, salami, prusciutto
  • 50 g parmesanost
  • svartpeppar
  • 1 msk olivolja
  • 35 g rucola
  • 0.5 dl pinjenöt, torrostade

Gör så här

  1. Bred ut tomatsåsen på pizzadegen och strö över mozzarellan. Grädda enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Lägg på charkuterier och hyvla parmesan över pizzan direkt när den kommer ur ugnen. Dra ett varv med pepparkvarnen och ringla över olivolja. Toppa med rucola och rostade pinjenötter.

Servering

Pressa lite citron över om du vill.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Lammrostbiff med betor, chèvre och pinjenötter

(4)

Nacho de lux med pulled pork

(5)

Köttfärssoppa tacostyle

(12)

Helstekt fläskfilé med rotfruktsgratäng toppad med västerbottensost

(8)

Ugnspannkaka med grönkål och ost

(12)

Paolos pasta med köttbullar och mozzarella

(13)

Godaste köttbullarna

(0)

Minestronesoppa med parmesan- och bacontopping

(7)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 1 pizzakit (600 g)
  • 125 g riven mozzarella
  • 150 g tunt skivade charkuterier, t ex bresaola, salami, prusciutto
  • 50 g parmesanost
  • svartpeppar
  • 1 msk olivolja
  • 35 g rucola
  • 0.5 dl pinjenöt, torrostade

Charkpizza med parmesan och citron

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Grädda först själva pizzabotten med tomatsås och riven mozzarella. Toppa sedan den nybakade pizzan med olika sorters tunt skivade charkuterier, rucola, pinjenötter och riven parmesan.

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Bred ut tomatsåsen på pizzadegen och strö över mozzarellan. Grädda enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Lägg på charkuterier och hyvla parmesan över pizzan direkt när den kommer ur ugnen. Dra ett varv med pepparkvarnen och ringla över olivolja. Toppa med rucola och rostade pinjenötter.

Servering

Pressa lite citron över om du vill.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Lammrostbiff med betor, chèvre och pinjenötter

(4)

Nacho de lux med pulled pork

(5)

Köttfärssoppa tacostyle

(12)

Helstekt fläskfilé med rotfruktsgratäng toppad med västerbottensost

(8)

Ugnspannkaka med grönkål och ost

(12)

Paolos pasta med köttbullar och mozzarella

(13)

Godaste köttbullarna

(0)

Minestronesoppa med parmesan- och bacontopping

(7)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies