För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Champinjonhattar med parma och parmesan

Betyg (1-5):
4 (1 betyg)

En perfekt liten smårätt till buffébordet eller fördrinken.

Tillagningstid: 10 minuter
25 st
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 25 stora champinjoner, utan fötter
  • 2 msk olivolja, ca hälften att ringla ovanpå svamparna
  • 160 g parmaskinka, delade skivor
  • 30 g grovriven parmesan
  • 2 krm gourmetsalt
  • 1 krm nymalen svartpeppar
  • 0.5 dl färsk basilika
  • 2 tsk balsamvinäger

Gör så här

  1. Putsa svampen. Hetta upp lite olja i en stekpanna och stek hattarna på båda sidor. Tag upp hattarna och lägg på rullad parmaskinka, lite riven parmesanost, salt och peppar.
  2. Garnera med basilikablad. Stänk lite olivolja och balsamvinäger över.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Äggröra med parmachips

(45)

Kål- och färsfyllda vårrullar

(33)

Julskinka med frörock

(0)

Spett med melon, skinka, taleggio och basilika

(11)

Mangobiffsallad med nudlar

(19)

Minimackor med stekt sidfläsk, surkål och rostad lök

(4)

Samosas med dippsås

(2)

Rostbiff med ättiksgurka och kapris

(5)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 25 stora champinjoner, utan fötter
  • 2 msk olivolja, ca hälften att ringla ovanpå svamparna
  • 160 g parmaskinka, delade skivor
  • 30 g grovriven parmesan
  • 2 krm gourmetsalt
  • 1 krm nymalen svartpeppar
  • 0.5 dl färsk basilika
  • 2 tsk balsamvinäger

Champinjonhattar med parma och parmesan

Betyg (1-5):
4 (1 betyg)

En perfekt liten smårätt till buffébordet eller fördrinken.

Tillagningstid: 10 minuter
25 st
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Putsa svampen. Hetta upp lite olja i en stekpanna och stek hattarna på båda sidor. Tag upp hattarna och lägg på rullad parmaskinka, lite riven parmesanost, salt och peppar.
  2. Garnera med basilikablad. Stänk lite olivolja och balsamvinäger över.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Äggröra med parmachips

(45)

Kål- och färsfyllda vårrullar

(33)

Julskinka med frörock

(0)

Spett med melon, skinka, taleggio och basilika

(11)

Mangobiffsallad med nudlar

(19)

Minimackor med stekt sidfläsk, surkål och rostad lök

(4)

Samosas med dippsås

(2)

Rostbiff med ättiksgurka och kapris

(5)