Champinjonhattar med parma och parmesan

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4 (1 betyg)

En perfekt liten smårätt till buffébordet eller fördrinken.

Tillagningstid: 10 minuter
25 st
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 25 stora champinjoner, utan fötter
  • 2 msk olivolja, ca hälften att ringla ovanpå svamparna
  • 160 g parmaskinka, delade skivor
  • 30 g grovriven parmesan
  • 2 krm gourmetsalt
  • 1 krm nymalen svartpeppar
  • 0.5 dl färsk basilika
  • 2 tsk balsamvinäger

Gör så här

  1. Putsa svampen. Hetta upp lite olja i en stekpanna och stek hattarna på båda sidor. Tag upp hattarna och lägg på rullad parmaskinka, lite riven parmesanost, salt och peppar.
  2. Garnera med basilikablad. Stänk lite olivolja och balsamvinäger över.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Våfflor med sidfläsk och löjrom

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Italienska hattar

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Minispett med wasabidressing

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Julskinka med frörock

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Spett med melon, skinka, taleggio och basilika

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Äggröra med parmachips

Betyg
Betyg
(45)
Spara recept

Vårrullar med köttfärs

Betyg
Betyg
(38)
Spara recept

Snacksticks med musslor/bacon och getost/zucchini

Betyg
Betyg
(5)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 25 stora champinjoner, utan fötter
  • 2 msk olivolja, ca hälften att ringla ovanpå svamparna
  • 160 g parmaskinka, delade skivor
  • 30 g grovriven parmesan
  • 2 krm gourmetsalt
  • 1 krm nymalen svartpeppar
  • 0.5 dl färsk basilika
  • 2 tsk balsamvinäger

Champinjonhattar med parma och parmesan

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4 (1 betyg)

En perfekt liten smårätt till buffébordet eller fördrinken.

Tillagningstid: 10 minuter
25 st
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Putsa svampen. Hetta upp lite olja i en stekpanna och stek hattarna på båda sidor. Tag upp hattarna och lägg på rullad parmaskinka, lite riven parmesanost, salt och peppar.
  2. Garnera med basilikablad. Stänk lite olivolja och balsamvinäger över.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Våfflor med sidfläsk och löjrom

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Italienska hattar

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Minispett med wasabidressing

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Julskinka med frörock

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Spett med melon, skinka, taleggio och basilika

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Äggröra med parmachips

Betyg
Betyg
(45)
Spara recept

Vårrullar med köttfärs

Betyg
Betyg
(38)
Spara recept

Snacksticks med musslor/bacon och getost/zucchini

Betyg
Betyg
(5)