För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Carros grymma wasabisill

Betyg (1-5):
3.68 (108 betyg)

"Det ska vara pepparrotsstarkt så det tjongar om det", säger Emma Hamberg och Anette Rosvall om den här sillen.

Tillagningstid: 15 minuter
3 dl
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 msk majonnäs
  • 2 msk wasabipasta
  • 1 dl hackad gräslök
  • 1 dl hackad dill
  • 1 tsk socker
  • 450 g inläggningssill (5-minuterssill)
  • 3 msk syltad ingefära, hackad
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Blanda crème fraiche, majonnäs och wasabi till en slät smet. Tillsätt övriga ingredienser. Smaka av, det ska vara pepparrotsstarkt så det tjongar om det. Håller cirka 5 dagar i kylskåp.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Maria

2015-06-19

Bästa sillen!!! Gör jag till varje jul och midsommar och alla älskar den, tusen tack för ett kanonrecept

Helene

2014-12-23

Helt underbar! Passar lika bra till Midsommar som till julbordet.

Anna-Lena

2014-12-19

Här har ni sillen med "sushismak"

Britt-Marie Bergström

2014-06-25

Grymt god, jag gör succé när jag serverar den till jul och även vid andra tillfällen.

Kristina

2013-12-25

Super god,gjorde succé. Kommer att tillagas många gånger igen.

Zarah

2013-12-22

Det blir bara inte jul utan denna fantastiska sill. ÄLSKAR den!

Liknande recept

Tonfiskröra med kapris

(11)

Västerbottenspaj med rullströmming

(0)

Spett med bläckfisk och räkor

(2)

Gravad röding

(22)

Matjessillröra

(23)

Laxbakelse

(67)

Ättiksinkokt lax med rosépeppar

(120)

Krämig koriander- och chilisill

(4)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 msk majonnäs
  • 2 msk wasabipasta
  • 1 dl hackad gräslök
  • 1 dl hackad dill
  • 1 tsk socker
  • 450 g inläggningssill (5-minuterssill)
  • 3 msk syltad ingefära, hackad
  • 0.5 tsk salt

Carros grymma wasabisill

Betyg (1-5):
3.68 (108 betyg)

"Det ska vara pepparrotsstarkt så det tjongar om det", säger Emma Hamberg och Anette Rosvall om den här sillen.

Tillagningstid: 15 minuter
3 dl
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda crème fraiche, majonnäs och wasabi till en slät smet. Tillsätt övriga ingredienser. Smaka av, det ska vara pepparrotsstarkt så det tjongar om det. Håller cirka 5 dagar i kylskåp.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Maria

2015-06-19

Bästa sillen!!! Gör jag till varje jul och midsommar och alla älskar den, tusen tack för ett kanonrecept

Helene

2014-12-23

Helt underbar! Passar lika bra till Midsommar som till julbordet.

Anna-Lena

2014-12-19

Här har ni sillen med "sushismak"

Britt-Marie Bergström

2014-06-25

Grymt god, jag gör succé när jag serverar den till jul och även vid andra tillfällen.

Kristina

2013-12-25

Super god,gjorde succé. Kommer att tillagas många gånger igen.

Zarah

2013-12-22

Det blir bara inte jul utan denna fantastiska sill. ÄLSKAR den!

Liknande recept

Tonfiskröra med kapris

(11)

Västerbottenspaj med rullströmming

(0)

Spett med bläckfisk och räkor

(2)

Gravad röding

(22)

Matjessillröra

(23)

Laxbakelse

(67)

Ättiksinkokt lax med rosépeppar

(120)

Krämig koriander- och chilisill

(4)