Carros grymma wasabisill

Betyg (1-5):
3.69 (101 betyg)

"Det ska vara pepparrotsstarkt så det tjongar om det", säger Emma Hamberg och Anette Rosvall om den här sillen.

Tillagningstid: 15 minuter
3 dl
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (8)
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 msk majonnäs
  • 2 msk wasabipasta
  • 450 g inläggningssill (5-minuterssill)
  • 3 msk syltad ingefära, hackad
  • 1 dl hackad gräslök
  • 1 dl hackad dill
  • 1 tsk socker

Gör så här

  1. Blanda crème fraiche, majonnäs och wasabi till en slät smet. Tillsätt övriga ingredienser. Smaka av, det ska vara pepparrotsstarkt så det tjongar om det. Håller cirka 5 dagar i kylskåp.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Maria

2015-06-19

Bästa sillen!!! Gör jag till varje jul och midsommar och alla älskar den, tusen tack för ett kanonrecept

Helene

2014-12-23

Helt underbar! Passar lika bra till Midsommar som till julbordet.

Anna-Lena

2014-12-19

Här har ni sillen med "sushismak"

Britt-Marie Bergström

2014-06-25

Grymt god, jag gör succé när jag serverar den till jul och även vid andra tillfällen.

Kristina

2013-12-25

Super god,gjorde succé. Kommer att tillagas många gånger igen.

Zarah

2013-12-22

Det blir bara inte jul utan denna fantastiska sill. ÄLSKAR den!

Liknande recept

Krämig wasabisill

(6)

Laxtaco

(9)

Fisktaco med mangosalsa

(25)

Laxsida med picklad färskpotatissallad

(11)

Sill med dijonsenap, dragon och timjan

(0)

Blomkåls- Jansson

(96)

Bowl med sashimilax

(4)

Fish tacos deluxe

(32)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 msk majonnäs
  • 2 msk wasabipasta
  • 450 g inläggningssill (5-minuterssill)
  • 3 msk syltad ingefära, hackad
  • 1 dl hackad gräslök
  • 1 dl hackad dill
  • 1 tsk socker

Carros grymma wasabisill

Betyg (1-5):
3.69 (101 betyg)

"Det ska vara pepparrotsstarkt så det tjongar om det", säger Emma Hamberg och Anette Rosvall om den här sillen.

Tillagningstid: 15 minuter
3 dl
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda crème fraiche, majonnäs och wasabi till en slät smet. Tillsätt övriga ingredienser. Smaka av, det ska vara pepparrotsstarkt så det tjongar om det. Håller cirka 5 dagar i kylskåp.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Maria

2015-06-19

Bästa sillen!!! Gör jag till varje jul och midsommar och alla älskar den, tusen tack för ett kanonrecept

Helene

2014-12-23

Helt underbar! Passar lika bra till Midsommar som till julbordet.

Anna-Lena

2014-12-19

Här har ni sillen med "sushismak"

Britt-Marie Bergström

2014-06-25

Grymt god, jag gör succé när jag serverar den till jul och även vid andra tillfällen.

Kristina

2013-12-25

Super god,gjorde succé. Kommer att tillagas många gånger igen.

Zarah

2013-12-22

Det blir bara inte jul utan denna fantastiska sill. ÄLSKAR den!

Liknande recept

Krämig wasabisill

(6)

Laxtaco

(9)

Fisktaco med mangosalsa

(25)

Laxsida med picklad färskpotatissallad

(11)

Sill med dijonsenap, dragon och timjan

(0)

Blomkåls- Jansson

(96)

Bowl med sashimilax

(4)

Fish tacos deluxe

(32)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies