För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Caesarsallad med halloumi

Betyg (1-5):
5 (2 betyg)

Caesarsallad som blandas med stekt halloumi. Så gott och perfekt att servera som ett tillbehör eller som en sommarlunch.

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 200 g halloumi eller grillost
  • 1 msk neutral olja
  • 1 romansallad
  • 1 dl hyvlad parmesan
  • 2 dl krutonger
  • Caesardressing
  • 1 ägg
  • 6 sardellfiléer
  • 1 vitlöksklyfta, finriven
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 tsk worcestershiresås
  • 2 dl neutral olja
  • 2 dl finriven parmesan
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Tärna halloumin och stek i olja på hög värme tills den får fin färg. Bryt romansalladen i grova bitar och vänd runt med hälften av dressingen.
  2. Lägg upp salladen på ett fat och toppa med halloumi, parmesan och krutonger. Servera med resten av dressingen.

Caesardressing

  1. Mixa ägg, sardeller, vitlök, vinäger, senap, worcestershiresås och olja till en majonnäs, i matberedare eller med en mixerstav. Rör ner parmesanen och smaka av med salt och peppar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Tortillapizza med rostad majs- och gurksallad

(5)

Matvetesallad med rosmarin, äpple och fetaost

(3)

Tomatfyllda potatisar

(0)

Köttfärssoppa tacostyle

(15)

Couscoussallad med halloumi

(69)

Halloumi- och avokadosallad

(3)

Tex mex pizza

(64)

Grillad kyckling med parmesankräm

(3)
14 st
  • Ingredienser (14)
  • 200 g halloumi eller grillost
  • 1 msk neutral olja
  • 1 romansallad
  • 1 dl hyvlad parmesan
  • 2 dl krutonger
  • Caesardressing
  • 1 ägg
  • 6 sardellfiléer
  • 1 vitlöksklyfta, finriven
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 tsk worcestershiresås
  • 2 dl neutral olja
  • 2 dl finriven parmesan
  • salt och svartpeppar

Caesarsallad med halloumi

Betyg (1-5):
5 (2 betyg)

Caesarsallad som blandas med stekt halloumi. Så gott och perfekt att servera som ett tillbehör eller som en sommarlunch.

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Tärna halloumin och stek i olja på hög värme tills den får fin färg. Bryt romansalladen i grova bitar och vänd runt med hälften av dressingen.
  2. Lägg upp salladen på ett fat och toppa med halloumi, parmesan och krutonger. Servera med resten av dressingen.

Caesardressing

  1. Mixa ägg, sardeller, vitlök, vinäger, senap, worcestershiresås och olja till en majonnäs, i matberedare eller med en mixerstav. Rör ner parmesanen och smaka av med salt och peppar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Tortillapizza med rostad majs- och gurksallad

(5)

Matvetesallad med rosmarin, äpple och fetaost

(3)

Tomatfyllda potatisar

(0)

Köttfärssoppa tacostyle

(15)

Couscoussallad med halloumi

(69)

Halloumi- och avokadosallad

(3)

Tex mex pizza

(64)

Grillad kyckling med parmesankräm

(3)