
Butternutpumpa med sidfläsk, risoni och stekt ägg
Betyg (1-5):
Den mjuka goda pumpan är helt ljuvlig tillsammans med knaprigt rökt sidfläsk. Recept av Eleonora von Essen
Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 3 dl risoni
- 400 g butternutpumpa
- 200 g rökt sidfläsk
- 1 msk olivolja
- 4 ägg
- 1 dl färsk salvia
Gör så här
- Koka risonin enligt anvisning på förpackningen. Skär pumpan i tärningar och sidfläsket i ca ½ cm stora bitar.
- Fräs fläsket i olja och tillsätt pumpan när fläsket fått lite färg. Fortsätt stek tills pumpan mjuknat.
- Stek äggen i olja tills vitan är fast och gulan rinnig. Salta och peppra. Vänd runt risonin med pumpa, fläsk och salvia. Servera med äggen.
Liknande recept
Butternutpumpa med sidfläsk, risoni och stekt ägg
Betyg (1-5):
Den mjuka goda pumpan är helt ljuvlig tillsammans med knaprigt rökt sidfläsk. Recept av Eleonora von Essen
Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Koka risonin enligt anvisning på förpackningen. Skär pumpan i tärningar och sidfläsket i ca ½ cm stora bitar.
- Fräs fläsket i olja och tillsätt pumpan när fläsket fått lite färg. Fortsätt stek tills pumpan mjuknat.
- Stek äggen i olja tills vitan är fast och gulan rinnig. Salta och peppra. Vänd runt risonin med pumpa, fläsk och salvia. Servera med äggen.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!