För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Burritos med köttfärs

Betyg (1-5):
3.9 (10 betyg)

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g nötfärs
  • olja till stekning
  • 1 påse tacokrydda (28 g)
  • 2 burkar tacosås (à 230 g)
  • 6 majstortillabröd
  • 3 dl riven ost (ca 120 g)
  • grönsallad till servering

Gör så här

  1. Bryn köttfärsen i en stekpanna med olja. Krydda med tacokryddan och stek någon minut till. Häll i 1 burk tacosås och rör om. Fördela mitt på tortillabröden och rulla ihop. Lägg rullarna i en ugnsform och häll på den andra burken tacosås. Strö över ost och gratinera mitt i ugnen på 225°, 10–15 min. Servera med grönsallad.

Tips

Servera gärna med guacamole, gräddfil och färsk koriander.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Högrevsburgare med ost och karamelliserad lök

(2)

Helstekt fläskytterfilé med tomatsås och fetaost

(18)

Zucchinilasagne med skinka och ost

(2)

Köttfärssoppa tacostyle

(13)

Ugnspannkaka med grönkål och ost

(12)

Chorizo- och mozzarellaköttbullar

(3)

Chicken BBQ-burger med bacon, mozzarella och rucola

(14)

Medelhavsgratäng

(22)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 500 g nötfärs
  • olja till stekning
  • 1 påse tacokrydda (28 g)
  • 2 burkar tacosås (à 230 g)
  • 6 majstortillabröd
  • 3 dl riven ost (ca 120 g)
  • grönsallad till servering

Burritos med köttfärs

Betyg (1-5):
3.9 (10 betyg)

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Bryn köttfärsen i en stekpanna med olja. Krydda med tacokryddan och stek någon minut till. Häll i 1 burk tacosås och rör om. Fördela mitt på tortillabröden och rulla ihop. Lägg rullarna i en ugnsform och häll på den andra burken tacosås. Strö över ost och gratinera mitt i ugnen på 225°, 10–15 min. Servera med grönsallad.

Tips

Servera gärna med guacamole, gräddfil och färsk koriander.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Högrevsburgare med ost och karamelliserad lök

(2)

Helstekt fläskytterfilé med tomatsås och fetaost

(18)

Zucchinilasagne med skinka och ost

(2)

Köttfärssoppa tacostyle

(13)

Ugnspannkaka med grönkål och ost

(12)

Chorizo- och mozzarellaköttbullar

(3)

Chicken BBQ-burger med bacon, mozzarella och rucola

(14)

Medelhavsgratäng

(22)