Burritos med köttfärs

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4.05 (19 betyg)

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g nötfärs
  • olja till stekning
  • 1 påse tacokrydda (28 g)
  • 2 burkar tacosås (à 230 g)
  • 6 majstortillabröd
  • 3 dl riven ost (ca 120 g)
  • grönsallad till servering

Gör så här

  1. Bryn köttfärsen i en stekpanna med olja. Krydda med tacokryddan och stek någon minut till. Häll i 1 burk tacosås och rör om. Fördela mitt på tortillabröden och rulla ihop. Lägg rullarna i en ugnsform och häll på den andra burken tacosås. Strö över ost och gratinera mitt i ugnen på 225°, 10–15 min. Servera med grönsallad.

Tips

Servera gärna med guacamole, gräddfil och färsk koriander.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Köttfärssoppa tacostyle

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Pastagratäng med köttfärs

Betyg
Betyg
(28)
Spara recept

Filodegspaj

Betyg
Betyg
(29)
Spara recept

Köttbullar med chèvre

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Ugnspannkaka med grönkål och ost

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Nejlikebakad skinkstek med kålrot och ädelost

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Pasta med skinksås

Betyg
Betyg
(33)
Spara recept

Färsk pasta med bacon

Betyg
Betyg
(4)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 500 g nötfärs
  • olja till stekning
  • 1 påse tacokrydda (28 g)
  • 2 burkar tacosås (à 230 g)
  • 6 majstortillabröd
  • 3 dl riven ost (ca 120 g)
  • grönsallad till servering

Burritos med köttfärs

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4.05 (19 betyg)

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Bryn köttfärsen i en stekpanna med olja. Krydda med tacokryddan och stek någon minut till. Häll i 1 burk tacosås och rör om. Fördela mitt på tortillabröden och rulla ihop. Lägg rullarna i en ugnsform och häll på den andra burken tacosås. Strö över ost och gratinera mitt i ugnen på 225°, 10–15 min. Servera med grönsallad.

Tips

Servera gärna med guacamole, gräddfil och färsk koriander.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Köttfärssoppa tacostyle

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Pastagratäng med köttfärs

Betyg
Betyg
(28)
Spara recept

Filodegspaj

Betyg
Betyg
(29)
Spara recept

Köttbullar med chèvre

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Ugnspannkaka med grönkål och ost

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Nejlikebakad skinkstek med kålrot och ädelost

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Pasta med skinksås

Betyg
Betyg
(33)
Spara recept

Färsk pasta med bacon

Betyg
Betyg
(4)