Buljongsoppa med primörer och tofu

Betyg (1-5):
2 (3 betyg)

Värmande buljong med champinjoner, salladskål, morötter och tofu.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 10 st
  • 1.5 liter vatten
  • 2 msk soja
  • 3 grönsaksbuljongtärningar
  • 2 tsk färsk ingefära, riven
  • 250 g tofu, naturell
  • 200 g champinjoner
  • 200 g salladskål
  • 2 morötter
  • 0.5 dl solroskärnor
  • 1 msk japansk soja

Gör så här

  1. Mät upp vatten och soja i en kastrull och smula ner buljongtärningarna. Tillsätt ingefära och koka upp. Tärna tofun i 1 cm bitar, skiva svampen och strimla morot och salladskål.
  2. Stek solroskärnorna i soja under omrörning på medelvärme tills sojan rostats in i fröna. Tillsätt tofu, svamp och alla grönsaker i buljongen. Servera soppan direkt och toppa med solroskärnorna.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Torbern

2019-01-24

Vi stekt först svampen i vitlök, svartpeppar och salt. Sedan lägger vi i pocherat ägg. Jättegott. Jag lägger också i en extra buljongtärning

Äta bör man

2019-01-20

Smakade ingenting. Var tvungen att efterkrydda med soja, lime, fisksås och sambal - men knappt godkänt då heller.

Mimi

2019-01-18

Min son älskade det. Vi la till ett pocherat ägg och blev super gott.

Liknande recept

Pasta med rotsaker och linser - Coop

(0)

Pizza med blomkålsbotten, ägg och mozzarella - Coop

(41)

Ugnspannkaka med morot och bacon - Coop

(0)

Minestronesoppa med linser - Coop

(1)

Lingonmarinerad fläskkarré - Coop

(1)

Tofu Tikka - Coop

(0)

Pasta med tomatsås och gratinerad fetaost - Coop

(0)

Tomatsoppa med färsk tortelloni och spenat - Coop

(1)
10 st
  • Ingredienser 10 st
  • 1.5 liter vatten
  • 2 msk soja
  • 3 grönsaksbuljongtärningar
  • 2 tsk färsk ingefära, riven
  • 250 g tofu, naturell
  • 200 g champinjoner
  • 200 g salladskål
  • 2 morötter
  • 0.5 dl solroskärnor
  • 1 msk japansk soja

Buljongsoppa med primörer och tofu

Betyg (1-5):
2 (3 betyg)

Värmande buljong med champinjoner, salladskål, morötter och tofu.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Mät upp vatten och soja i en kastrull och smula ner buljongtärningarna. Tillsätt ingefära och koka upp. Tärna tofun i 1 cm bitar, skiva svampen och strimla morot och salladskål.
  2. Stek solroskärnorna i soja under omrörning på medelvärme tills sojan rostats in i fröna. Tillsätt tofu, svamp och alla grönsaker i buljongen. Servera soppan direkt och toppa med solroskärnorna.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Torbern

2019-01-24

Vi stekt först svampen i vitlök, svartpeppar och salt. Sedan lägger vi i pocherat ägg. Jättegott. Jag lägger också i en extra buljongtärning

Äta bör man

2019-01-20

Smakade ingenting. Var tvungen att efterkrydda med soja, lime, fisksås och sambal - men knappt godkänt då heller.

Mimi

2019-01-18

Min son älskade det. Vi la till ett pocherat ägg och blev super gott.

Liknande recept

Pasta med rotsaker och linser - Coop

(0)

Pizza med blomkålsbotten, ägg och mozzarella - Coop

(41)

Ugnspannkaka med morot och bacon - Coop

(0)

Minestronesoppa med linser - Coop

(1)

Lingonmarinerad fläskkarré - Coop

(1)

Tofu Tikka - Coop

(0)

Pasta med tomatsås och gratinerad fetaost - Coop

(0)

Tomatsoppa med färsk tortelloni och spenat - Coop

(1)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies