Bulgur med gurka och mynta

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
5 (1 betyg)

Bulgursallad med mynta, gurka och grön sparris

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 3 dl bulgur
  • 1 grönsaksbuljongtärning
  • 250 g grön sparris
  • 1 msk olivolja
  • 1 rödlök, klyftad
  • 1 gurka, i stavar
  • 1 kruka färsk mynta, strimlad
  • 1 citron, pressad saft
  • 1 msk olivolja
  • salt

Gör så här

  1. Koka bulgurn i buljong enligt anvisning på förpackningen. Låt svalna något.
  2. Stek sparrisen i olja i riktigt het panna ca 3 min. Skär i mindre bitar. Slunga runt löken så den blir lätt glansig och mjuk i samma panna, ca 1 minut.
  3. Blanda varsamt ihop alla ingredienser och smaka av med salt.

Servering

Komplettera med tex: Grillat kött, stekt kycklingfilé eller quornfilé.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Ugnsstekt lax med saffransquinoa, brysselkål och russin

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Zucchinigratäng med korv

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Köttfärssoppa tacostyle

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Hamburgare med bostondressing

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Lax- och spenatpaj

Betyg
Betyg
(100)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 3 dl bulgur
  • 1 grönsaksbuljongtärning
  • 250 g grön sparris
  • 1 msk olivolja
  • 1 rödlök, klyftad
  • 1 gurka, i stavar
  • 1 kruka färsk mynta, strimlad
  • 1 citron, pressad saft
  • 1 msk olivolja
  • salt

Bulgur med gurka och mynta

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
5 (1 betyg)

Bulgursallad med mynta, gurka och grön sparris

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka bulgurn i buljong enligt anvisning på förpackningen. Låt svalna något.
  2. Stek sparrisen i olja i riktigt het panna ca 3 min. Skär i mindre bitar. Slunga runt löken så den blir lätt glansig och mjuk i samma panna, ca 1 minut.
  3. Blanda varsamt ihop alla ingredienser och smaka av med salt.

Servering

Komplettera med tex: Grillat kött, stekt kycklingfilé eller quornfilé.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Ugnsstekt lax med saffransquinoa, brysselkål och russin

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Zucchinigratäng med korv

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Köttfärssoppa tacostyle

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Hamburgare med bostondressing

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Lax- och spenatpaj

Betyg
Betyg
(100)