Buffelmozzarella med olivsalsa

Buffelmozzarella med olivsalsa

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(3)

Krämig buffelmozzarella som toppas med oliver, granatäppelkärnor, mynta, persilja och pistagenötter. så gott och så perfekt som förrätt.

Tillagningstid: 10 min
2 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 200 g Coop Gourmet buffelmozzarella
  • svartpeppar och flingsalt
  • Olivsalsa
  • 2 dl Stora urkärnade gröna oliver, hackade
  • 1.5 dl granatäppelkärnor
  • 0.5 dl strimlade myntablad
  • 0.5 dl hackade persiljeblad
  • 0.5 dl pistagenötter, grovhackade
  • 0.5 dl olivolja

Gör så här

  1. Blanda ihop alla ingredienserna till olivsalsan. Lägg ostarna på varsin tallrik och skeda över salsan.
  2. Dra något varv med pepparkvarnen och smula över flingsalt.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Filodegsknyten med Västerbottensost

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Äggröra med parmachips

Betyg
Betyg
(45)
Spara recept

Örtvåfflor med brie

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Primörsallad med Västerbottensost

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Grillade tapas

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Brötchen med lax och färskost

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Champinjonhattar med parma och parmesan

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Tortillasnibbar

Betyg
Betyg
(25)
Buffelmozzarella med olivsalsa
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 200 g Coop Gourmet buffelmozzarella
  • svartpeppar och flingsalt
  • Olivsalsa
  • 2 dl Stora urkärnade gröna oliver, hackade
  • 1.5 dl granatäppelkärnor
  • 0.5 dl strimlade myntablad
  • 0.5 dl hackade persiljeblad
  • 0.5 dl pistagenötter, grovhackade
  • 0.5 dl olivolja

Buffelmozzarella med olivsalsa

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(3)

Krämig buffelmozzarella som toppas med oliver, granatäppelkärnor, mynta, persilja och pistagenötter. så gott och så perfekt som förrätt.

Tillagningstid: 10 min
2 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda ihop alla ingredienserna till olivsalsan. Lägg ostarna på varsin tallrik och skeda över salsan.
  2. Dra något varv med pepparkvarnen och smula över flingsalt.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Filodegsknyten med Västerbottensost

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Äggröra med parmachips

Betyg
Betyg
(45)
Spara recept

Örtvåfflor med brie

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Primörsallad med Västerbottensost

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Grillade tapas

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Brötchen med lax och färskost

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Champinjonhattar med parma och parmesan

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Tortillasnibbar

Betyg
Betyg
(25)