Buffalo wings med fried rice

Betyg (1-5):
3.92 (13 betyg)

Stekt ris med kyckling, majs, purjo och röd chili.

Tillagningstid: 40 min
Ugnstemperatur:200º
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (12)
  • 3 dl jasminris
  • 1 gul lök, hackad
  • 100 g purjolök, grovt strimlad
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 1 msk neutral olja
  • 340 g majs,avrunnen, på burk (bruttovikt)
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1 tsk mald spiskummin
  • 1 röd chili, finhackad
  • 500 g buffalo wing
  • salt
  • 1 lime, i klyftor

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Fräs lök, purjolök och vitlök i olja i en stekpanna. Tillsätt majs och torra kryddor och fortsätt steka tills allt har fin färg.
  2. Värm kycklingen i ugn eller mikro. Vänd ner det kokta riset och chili. Smaka av med salt och servera med buffalo wings och limeklyftor.

Tips

Koka riset dagen innan.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Victoria

2019-06-14

God och går snabbt att göra. Rekommenderar verkligen!

Liknande recept

Kålwrap med grillade bönbiffar

(6)

Omelettrulle med grönkål och fetaost

(28)

Borsjtj med kryddig korv

(20)

Lotta Lundgren - Ramen med fläskkarré och svamp

(59)

Jordärtskockssoppa med kryddig korv

(30)

Krämig risotto med champinjoner, spenat och rökt skinka

(9)

Lotta Lundgren - Spaghetti med kronärtspesto

(54)

Lotta Lundgren - Laxpudding med fänkål och citron

(111)
12 st
  • Ingredienser (12)
  • 3 dl jasminris
  • 1 gul lök, hackad
  • 100 g purjolök, grovt strimlad
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 1 msk neutral olja
  • 340 g majs,avrunnen, på burk (bruttovikt)
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1 tsk mald spiskummin
  • 1 röd chili, finhackad
  • 500 g buffalo wing
  • salt
  • 1 lime, i klyftor

Buffalo wings med fried rice

Betyg (1-5):
3.92 (13 betyg)

Stekt ris med kyckling, majs, purjo och röd chili.

Tillagningstid: 40 min
Ugnstemperatur:200º
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Fräs lök, purjolök och vitlök i olja i en stekpanna. Tillsätt majs och torra kryddor och fortsätt steka tills allt har fin färg.
  2. Värm kycklingen i ugn eller mikro. Vänd ner det kokta riset och chili. Smaka av med salt och servera med buffalo wings och limeklyftor.

Tips

Koka riset dagen innan.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Victoria

2019-06-14

God och går snabbt att göra. Rekommenderar verkligen!

Liknande recept

Kålwrap med grillade bönbiffar

(6)

Omelettrulle med grönkål och fetaost

(28)

Borsjtj med kryddig korv

(20)

Lotta Lundgren - Ramen med fläskkarré och svamp

(59)

Jordärtskockssoppa med kryddig korv

(30)

Krämig risotto med champinjoner, spenat och rökt skinka

(9)

Lotta Lundgren - Spaghetti med kronärtspesto

(54)

Lotta Lundgren - Laxpudding med fänkål och citron

(111)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies