Buffalo wings med fried rice

Betyg (1-5):
4 (1 betyg)

Stekt ris med kyckling, majs, purjo och röd chili.

Tillagningstid: 40 min
Ugnstemperatur:200º
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 12 st
  • 3 dl jasminris
  • 1 gul lök, hackad
  • 100 g purjolök, grovt strimlad
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 1 msk neutral olja
  • 340 g majs,avrunnen, på burk (bruttovikt)
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1 tsk mald spiskummin
  • 1 röd chili, finhackad
  • 500 g buffalo wing
  • salt
  • 1 lime, i klyftor

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Fräs lök, purjolök och vitlök i olja i en stekpanna. Tillsätt majs och torra kryddor och fortsätt steka tills allt har fin färg.
  2. Värm kycklingen i ugn eller mikro. Vänd ner det kokta riset och chili. Smaka av med salt och servera med buffalo wings och limeklyftor.

Tips

Koka riset dagen innan.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Victoria

2019-06-14

God och går snabbt att göra. Rekommenderar verkligen!

Liknande recept

Pizza med blomkålsbotten, ägg och mozzarella - Coop

(41)

Couscouspanna med fisk - Coop

(0)

Pasta med tomatsås och gratinerad fetaost - Coop

(0)

Lotta Lundgren - Panzanella express - Coop

(22)

Lotta Lundgren - Kyckling med fänkål och apelsin - Coop

(0)

Ugnspannkaka med morot och bacon - Coop

(0)

Tofu Tikka - Coop

(0)

Pasta med rotsaker och linser - Coop

(0)
12 st
  • Ingredienser 12 st
  • 3 dl jasminris
  • 1 gul lök, hackad
  • 100 g purjolök, grovt strimlad
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 1 msk neutral olja
  • 340 g majs,avrunnen, på burk (bruttovikt)
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1 tsk mald spiskummin
  • 1 röd chili, finhackad
  • 500 g buffalo wing
  • salt
  • 1 lime, i klyftor

Buffalo wings med fried rice

Betyg (1-5):
4 (1 betyg)

Stekt ris med kyckling, majs, purjo och röd chili.

Tillagningstid: 40 min
Ugnstemperatur:200º
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Fräs lök, purjolök och vitlök i olja i en stekpanna. Tillsätt majs och torra kryddor och fortsätt steka tills allt har fin färg.
  2. Värm kycklingen i ugn eller mikro. Vänd ner det kokta riset och chili. Smaka av med salt och servera med buffalo wings och limeklyftor.

Tips

Koka riset dagen innan.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Victoria

2019-06-14

God och går snabbt att göra. Rekommenderar verkligen!

Liknande recept

Pizza med blomkålsbotten, ägg och mozzarella - Coop

(41)

Couscouspanna med fisk - Coop

(0)

Pasta med tomatsås och gratinerad fetaost - Coop

(0)

Lotta Lundgren - Panzanella express - Coop

(22)

Lotta Lundgren - Kyckling med fänkål och apelsin - Coop

(0)

Ugnspannkaka med morot och bacon - Coop

(0)

Tofu Tikka - Coop

(0)

Pasta med rotsaker och linser - Coop

(0)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies