Buffalo wings med fried rice

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(44)

Stekt ris med kyckling, majs, purjo och röd chili.

Tillagningstid: 40 min
Ugnstemperatur:200º
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 3 dl jasminris
  • 1 gul lök, hackad
  • 100 g purjolök, grovt strimlad
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 1 msk neutral olja
  • 340 g majs,avrunnen, på burk (bruttovikt)
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1 tsk mald spiskummin
  • 1 röd chili, finhackad
  • 500 g buffalo wing
  • salt
  • 1 lime, i klyftor

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Fräs lök, purjolök och vitlök i olja i en stekpanna. Tillsätt majs och torra kryddor och fortsätt steka tills allt har fin färg.
  2. Värm kycklingen i ugn eller mikro. Vänd ner det kokta riset och chili. Smaka av med salt och servera med buffalo wings och limeklyftor.

Tips

Koka riset dagen innan.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Anna

2021-02-17

Servera med creme fraiche och sweetchilisås 🙌

Katarina

2020-09-25

Riktigt gott! Snabbt och enkelt. Skulle gärna haft en yoghurt/limesås till. Man kan variera med sweetchilisås till och kanske även blanda i någon typ av böna tex mungobönor och/eller paprika. Rekommenderar verkligen!

Victoria

2019-06-14

God och går snabbt att göra. Rekommenderar verkligen!

Liknande recept

Spara recept

Lökpaj med smördeg

Betyg
Betyg
(56)
Spara recept

Zucchiniburgare med klyftpotatis

Betyg
Betyg
(87)
Spara recept

Borsjtj med kryddig korv

Betyg
Betyg
(37)
Spara recept

Morots- och ingefärsbulgur med kabanoss och fetaost

Betyg
Betyg
(29)
Spara recept

Nudelsallad med fläskfärsbiffar

Betyg
Betyg
(77)
Spara recept

Ramensoppa med fläskkarré

Betyg
Betyg
(115)
Spara recept

Krämig risotto med champinjoner, spenat och rökt skinka

Betyg
Betyg
(35)
Spara recept

Kycklingbollar med dill och citron

Betyg
Betyg
(97)
12 st
  • Ingredienser (12)
  • 3 dl jasminris
  • 1 gul lök, hackad
  • 100 g purjolök, grovt strimlad
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 1 msk neutral olja
  • 340 g majs,avrunnen, på burk (bruttovikt)
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1 tsk mald spiskummin
  • 1 röd chili, finhackad
  • 500 g buffalo wing
  • salt
  • 1 lime, i klyftor

Buffalo wings med fried rice

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(44)

Stekt ris med kyckling, majs, purjo och röd chili.

Tillagningstid: 40 min
Ugnstemperatur:200º
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Fräs lök, purjolök och vitlök i olja i en stekpanna. Tillsätt majs och torra kryddor och fortsätt steka tills allt har fin färg.
  2. Värm kycklingen i ugn eller mikro. Vänd ner det kokta riset och chili. Smaka av med salt och servera med buffalo wings och limeklyftor.

Tips

Koka riset dagen innan.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Anna

2021-02-17

Servera med creme fraiche och sweetchilisås 🙌

Katarina

2020-09-25

Riktigt gott! Snabbt och enkelt. Skulle gärna haft en yoghurt/limesås till. Man kan variera med sweetchilisås till och kanske även blanda i någon typ av böna tex mungobönor och/eller paprika. Rekommenderar verkligen!

Victoria

2019-06-14

God och går snabbt att göra. Rekommenderar verkligen!

Liknande recept

Spara recept

Lökpaj med smördeg

Betyg
Betyg
(56)
Spara recept

Zucchiniburgare med klyftpotatis

Betyg
Betyg
(87)
Spara recept

Borsjtj med kryddig korv

Betyg
Betyg
(37)
Spara recept

Morots- och ingefärsbulgur med kabanoss och fetaost

Betyg
Betyg
(29)
Spara recept

Nudelsallad med fläskfärsbiffar

Betyg
Betyg
(77)
Spara recept

Ramensoppa med fläskkarré

Betyg
Betyg
(115)
Spara recept

Krämig risotto med champinjoner, spenat och rökt skinka

Betyg
Betyg
(35)
Spara recept

Kycklingbollar med dill och citron

Betyg
Betyg
(97)