Buffalo wings med fried rice

Betyg (1-5):
4 (1 betyg)

Stekt ris med kyckling, majs, purjo och röd chili.

Tillagningstid: 40 min
Ugnstemperatur:200º
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 12 st
  • 3 dl jasminris
  • 1 gul lök, hackad
  • 100 g purjolök, grovt strimlad
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 1 msk neutral olja
  • 340 g majs,avrunnen, på burk (bruttovikt)
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1 tsk mald spiskummin
  • 1 röd chili, finhackad
  • 500 g buffalo wing
  • salt
  • 1 lime, i klyftor

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Fräs lök, purjolök och vitlök i olja i en stekpanna. Tillsätt majs och torra kryddor och fortsätt steka tills allt har fin färg.
  2. Värm kycklingen i ugn eller mikro. Vänd ner det kokta riset och chili. Smaka av med salt och servera med buffalo wings och limeklyftor.

Tips

Koka riset dagen innan.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Victoria

2019-06-14

God och går snabbt att göra. Rekommenderar verkligen!

Liknande recept

Persisk kyckling med saffransris och granatäpple - Coop

(21)

Spansk paella - Coop

(10)

Asiatiska kycklingbiffar med mango chutney - Coop

(17)

Baconrullad kycklingfilé med svamprisotto - Coop

(48)

Paella i muurikka - Coop

(45)

Majskyckling med rotfruktsrisotto - Coop

(14)

Klassisk paella - Coop

(11)

Indisk rispanna - Coop

(10)
12 st
  • Ingredienser 12 st
  • 3 dl jasminris
  • 1 gul lök, hackad
  • 100 g purjolök, grovt strimlad
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 1 msk neutral olja
  • 340 g majs,avrunnen, på burk (bruttovikt)
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1 tsk mald spiskummin
  • 1 röd chili, finhackad
  • 500 g buffalo wing
  • salt
  • 1 lime, i klyftor

Buffalo wings med fried rice

Betyg (1-5):
4 (1 betyg)

Stekt ris med kyckling, majs, purjo och röd chili.

Tillagningstid: 40 min
Ugnstemperatur:200º
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Fräs lök, purjolök och vitlök i olja i en stekpanna. Tillsätt majs och torra kryddor och fortsätt steka tills allt har fin färg.
  2. Värm kycklingen i ugn eller mikro. Vänd ner det kokta riset och chili. Smaka av med salt och servera med buffalo wings och limeklyftor.

Tips

Koka riset dagen innan.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Victoria

2019-06-14

God och går snabbt att göra. Rekommenderar verkligen!

Liknande recept

Persisk kyckling med saffransris och granatäpple - Coop

(21)

Spansk paella - Coop

(10)

Asiatiska kycklingbiffar med mango chutney - Coop

(17)

Baconrullad kycklingfilé med svamprisotto - Coop

(48)

Paella i muurikka - Coop

(45)

Majskyckling med rotfruktsrisotto - Coop

(14)

Klassisk paella - Coop

(11)

Indisk rispanna - Coop

(10)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies