Brunchplåt

Betyg (1-5):
3.67 (33 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (10)
  • 1 zucchini
  • 2 färdigkokta majskolvar
  • 1 msk olivolja
  • 1 knippe körsbärstomater på kvist
  • 1 klyftad röd lök
  • 150 g champinjoner
  • 140 g bacon
  • 4 ägg
  • Till servering:
  • 0.5 dl hackad persilja
  • 8 rostade bröd skivor

Gör så här

  1. Skär zucchini och majs i cirka 3 centimeter tjocka bitar. Lägg dem i en oljad långpanna tillsammans med tomater, rödlöksklyftor, champinjoner och bacon. Stek i ugnen i 10 minuter.
  2. Ta ut plåten, gör plats för äggen och knäck dem direkt på plåten var för sig. Stek färdigt i ugnen, cirka 6 minuter tills äggvitan stannat.
  3. Strö över persilja och servera med toast.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Annika, webbredaktionen

2014-06-23

Anna: Fel av oss, självklart är det inte vegetariskt. Vi taggar om så det hamnar rätt. Tack!

Anna

2014-06-16

Jag förstår inte riktigt varför detta recept finns med i kategorin 'vegetariskt'?

F70

2012-04-17

Inte så originellt, men enkelt och gott.

Lisbeth Andersson

2012-04-17

Ser gott ut och är säkert gott,skall pröva i morgon.

Liknande recept

Vegetariska piroger

(7)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(9)

Grillad paprikasallad med chipotlevinägrett

(5)

Fyllda auberginer

(19)

Kycklinglårfilé i ugn med vitlök

(31)

Lax- och spenatpaj

(90)

Köttfärssoppa tacostyle

(12)

Grillad entrecôte med skön grön sallad

(4)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 1 zucchini
  • 2 färdigkokta majskolvar
  • 1 msk olivolja
  • 1 knippe körsbärstomater på kvist
  • 1 klyftad röd lök
  • 150 g champinjoner
  • 140 g bacon
  • 4 ägg
  • Till servering:
  • 0.5 dl hackad persilja
  • 8 rostade bröd skivor

Brunchplåt

Betyg (1-5):
3.67 (33 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär zucchini och majs i cirka 3 centimeter tjocka bitar. Lägg dem i en oljad långpanna tillsammans med tomater, rödlöksklyftor, champinjoner och bacon. Stek i ugnen i 10 minuter.
  2. Ta ut plåten, gör plats för äggen och knäck dem direkt på plåten var för sig. Stek färdigt i ugnen, cirka 6 minuter tills äggvitan stannat.
  3. Strö över persilja och servera med toast.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Annika, webbredaktionen

2014-06-23

Anna: Fel av oss, självklart är det inte vegetariskt. Vi taggar om så det hamnar rätt. Tack!

Anna

2014-06-16

Jag förstår inte riktigt varför detta recept finns med i kategorin 'vegetariskt'?

F70

2012-04-17

Inte så originellt, men enkelt och gott.

Lisbeth Andersson

2012-04-17

Ser gott ut och är säkert gott,skall pröva i morgon.

Liknande recept

Vegetariska piroger

(7)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(9)

Grillad paprikasallad med chipotlevinägrett

(5)

Fyllda auberginer

(19)

Kycklinglårfilé i ugn med vitlök

(31)

Lax- och spenatpaj

(90)

Köttfärssoppa tacostyle

(12)

Grillad entrecôte med skön grön sallad

(4)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies