
Brunchplåt
Betyg (1-5):
Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 1 zucchini
- 2 färdigkokta majskolvar
- 1 msk olivolja
- 1 knippe körsbärstomater på kvist
- 1 klyftad röd lök
- 150 g champinjoner
- 140 g bacon
- 4 ägg
- Till servering:
- 0.5 dl hackad persilja
- 8 rostade bröd skivor
Gör så här
- Skär zucchini och majs i cirka 3 centimeter tjocka bitar. Lägg dem i en oljad långpanna tillsammans med tomater, rödlöksklyftor, champinjoner och bacon. Stek i ugnen i 10 minuter.
- Ta ut plåten, gör plats för äggen och knäck dem direkt på plåten var för sig. Stek färdigt i ugnen, cirka 6 minuter tills äggvitan stannat.
- Strö över persilja och servera med toast.
Liknande recept
Brunchplåt
Betyg (1-5):
Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Skär zucchini och majs i cirka 3 centimeter tjocka bitar. Lägg dem i en oljad långpanna tillsammans med tomater, rödlöksklyftor, champinjoner och bacon. Stek i ugnen i 10 minuter.
- Ta ut plåten, gör plats för äggen och knäck dem direkt på plåten var för sig. Stek färdigt i ugnen, cirka 6 minuter tills äggvitan stannat.
- Strö över persilja och servera med toast.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
2014-06-23
Anna: Fel av oss, självklart är det inte vegetariskt. Vi taggar om så det hamnar rätt. Tack!
2014-06-16
Jag förstår inte riktigt varför detta recept finns med i kategorin 'vegetariskt'?
2012-04-17
Inte så originellt, men enkelt och gott.
2012-04-17
Ser gott ut och är säkert gott,skall pröva i morgon.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
2014-06-23
Anna: Fel av oss, självklart är det inte vegetariskt. Vi taggar om så det hamnar rätt. Tack!
Anna
2014-06-16
Jag förstår inte riktigt varför detta recept finns med i kategorin 'vegetariskt'?
F70
2012-04-17
Inte så originellt, men enkelt och gott.
Lisbeth Andersson
2012-04-17
Ser gott ut och är säkert gott,skall pröva i morgon.