Brunchplåt

Betyg (1-5):
3.67 (33 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 10 st
  • 1 zucchini
  • 2 färdigkokta majskolvar
  • 1 msk olivolja
  • 1 knippe körsbärstomater på kvist
  • 1 klyftad röd lök
  • 150 g champinjoner
  • 140 g bacon
  • 4 ägg
  • Till servering:
  • 0.5 dl hackad persilja
  • 8 rostade bröd skivor

Gör så här

  1. Skär zucchini och majs i cirka 3 centimeter tjocka bitar. Lägg dem i en oljad långpanna tillsammans med tomater, rödlöksklyftor, champinjoner och bacon. Stek i ugnen i 10 minuter.
  2. Ta ut plåten, gör plats för äggen och knäck dem direkt på plåten var för sig. Stek färdigt i ugnen, cirka 6 minuter tills äggvitan stannat.
  3. Strö över persilja och servera med toast.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Annika, webbredaktionen

2014-06-23

Anna: Fel av oss, självklart är det inte vegetariskt. Vi taggar om så det hamnar rätt. Tack!

Anna

2014-06-16

Jag förstår inte riktigt varför detta recept finns med i kategorin 'vegetariskt'?

F70

2012-04-17

Inte så originellt, men enkelt och gott.

Lisbeth Andersson

2012-04-17

Ser gott ut och är säkert gott,skall pröva i morgon.

Liknande recept

Vegopizza på kikärtsbotten

(16)

Räksallad med japansk dressing

(85)

Fårost- och crème fraiche-gratinerade auberginer

(0)

Flatbread med julskinka och grönkålschips

(0)

Rågmacka med tonfiskröra

(3)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

(175)

Bruschetta med kyckling

(8)

Sliders med halloumi och BBQ-sås

(6)
10 st
  • Ingredienser 10 st
  • 1 zucchini
  • 2 färdigkokta majskolvar
  • 1 msk olivolja
  • 1 knippe körsbärstomater på kvist
  • 1 klyftad röd lök
  • 150 g champinjoner
  • 140 g bacon
  • 4 ägg
  • Till servering:
  • 0.5 dl hackad persilja
  • 8 rostade bröd skivor

Brunchplåt

Betyg (1-5):
3.67 (33 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär zucchini och majs i cirka 3 centimeter tjocka bitar. Lägg dem i en oljad långpanna tillsammans med tomater, rödlöksklyftor, champinjoner och bacon. Stek i ugnen i 10 minuter.
  2. Ta ut plåten, gör plats för äggen och knäck dem direkt på plåten var för sig. Stek färdigt i ugnen, cirka 6 minuter tills äggvitan stannat.
  3. Strö över persilja och servera med toast.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Annika, webbredaktionen

2014-06-23

Anna: Fel av oss, självklart är det inte vegetariskt. Vi taggar om så det hamnar rätt. Tack!

Anna

2014-06-16

Jag förstår inte riktigt varför detta recept finns med i kategorin 'vegetariskt'?

F70

2012-04-17

Inte så originellt, men enkelt och gott.

Lisbeth Andersson

2012-04-17

Ser gott ut och är säkert gott,skall pröva i morgon.

Liknande recept

Vegopizza på kikärtsbotten

(16)

Räksallad med japansk dressing

(85)

Fårost- och crème fraiche-gratinerade auberginer

(0)

Flatbread med julskinka och grönkålschips

(0)

Rågmacka med tonfiskröra

(3)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

(175)

Bruschetta med kyckling

(8)

Sliders med halloumi och BBQ-sås

(6)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies