Brunchplåt

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.71 (34 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 zucchini
  • 2 färdigkokta majskolvar
  • 1 msk olivolja
  • 1 knippe körsbärstomater på kvist
  • 1 klyftad röd lök
  • 150 g champinjoner
  • 140 g bacon
  • 4 ägg
  • Till servering:
  • 0.5 dl hackad persilja
  • 8 rostade bröd skivor

Gör så här

  1. Skär zucchini och majs i cirka 3 centimeter tjocka bitar. Lägg dem i en oljad långpanna tillsammans med tomater, rödlöksklyftor, champinjoner och bacon. Stek i ugnen i 10 minuter.
  2. Ta ut plåten, gör plats för äggen och knäck dem direkt på plåten var för sig. Stek färdigt i ugnen, cirka 6 minuter tills äggvitan stannat.
  3. Strö över persilja och servera med toast.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Checkbox Coop

2014-06-23

Anna: Fel av oss, självklart är det inte vegetariskt. Vi taggar om så det hamnar rätt. Tack!

Anna

2014-06-16

Jag förstår inte riktigt varför detta recept finns med i kategorin 'vegetariskt'?

F70

2012-04-17

Inte så originellt, men enkelt och gott.

Lisbeth Andersson

2012-04-17

Ser gott ut och är säkert gott,skall pröva i morgon.

Liknande recept

Spara recept

Zucchinistubbar med röda linser och matvete

Betyg
Betyg
(29)
Spara recept

Köttfärssoppa tacostyle

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Blomkålsgratäng med ostsås och kycklingbacon

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Grillad entrecôte med skön grön sallad

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Risnudelsallad med broccoli

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Kycklinglårfilé i ugn med vitlök

Betyg
Betyg
(119)
Spara recept

Pumpapaj

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Grillad paprikasallad med chipotlevinägrett

Betyg
Betyg
(5)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 1 zucchini
  • 2 färdigkokta majskolvar
  • 1 msk olivolja
  • 1 knippe körsbärstomater på kvist
  • 1 klyftad röd lök
  • 150 g champinjoner
  • 140 g bacon
  • 4 ägg
  • Till servering:
  • 0.5 dl hackad persilja
  • 8 rostade bröd skivor

Brunchplåt

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.71 (34 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär zucchini och majs i cirka 3 centimeter tjocka bitar. Lägg dem i en oljad långpanna tillsammans med tomater, rödlöksklyftor, champinjoner och bacon. Stek i ugnen i 10 minuter.
  2. Ta ut plåten, gör plats för äggen och knäck dem direkt på plåten var för sig. Stek färdigt i ugnen, cirka 6 minuter tills äggvitan stannat.
  3. Strö över persilja och servera med toast.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Checkbox Coop

2014-06-23

Anna: Fel av oss, självklart är det inte vegetariskt. Vi taggar om så det hamnar rätt. Tack!

Anna

2014-06-16

Jag förstår inte riktigt varför detta recept finns med i kategorin 'vegetariskt'?

F70

2012-04-17

Inte så originellt, men enkelt och gott.

Lisbeth Andersson

2012-04-17

Ser gott ut och är säkert gott,skall pröva i morgon.

Liknande recept

Spara recept

Zucchinistubbar med röda linser och matvete

Betyg
Betyg
(29)
Spara recept

Köttfärssoppa tacostyle

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Blomkålsgratäng med ostsås och kycklingbacon

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Grillad entrecôte med skön grön sallad

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Risnudelsallad med broccoli

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Kycklinglårfilé i ugn med vitlök

Betyg
Betyg
(119)
Spara recept

Pumpapaj

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Grillad paprikasallad med chipotlevinägrett

Betyg
Betyg
(5)