Brunchplåt

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(35)

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 zucchini
  • 2 färdigkokta majskolvar
  • 1 msk olivolja
  • 1 knippe körsbärstomater på kvist
  • 1 klyftad röd lök
  • 150 g champinjoner
  • 140 g bacon
  • 4 ägg
  • Till servering:
  • 0.5 dl hackad persilja
  • 8 rostade bröd skivor

Gör så här

  1. Skär zucchini och majs i cirka 3 centimeter tjocka bitar. Lägg dem i en oljad långpanna tillsammans med tomater, rödlöksklyftor, champinjoner och bacon. Stek i ugnen i 10 minuter.
  2. Ta ut plåten, gör plats för äggen och knäck dem direkt på plåten var för sig. Stek färdigt i ugnen, cirka 6 minuter tills äggvitan stannat.
  3. Strö över persilja och servera med toast.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Coop

2014-06-23

Anna: Fel av oss, självklart är det inte vegetariskt. Vi taggar om så det hamnar rätt. Tack!

Anna

2014-06-16

Jag förstår inte riktigt varför detta recept finns med i kategorin 'vegetariskt'?

F70

2012-04-17

Inte så originellt, men enkelt och gott.

Lisbeth Andersson

2012-04-17

Ser gott ut och är säkert gott,skall pröva i morgon.

Liknande recept

Spara recept

Bruschetta med kyckling

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Grönkålspaj med skinka och Västerbottensost

Betyg
Betyg
(35)
Spara recept

Koka kronärtskockor

Betyg
Betyg
(223)
Spara recept

Räksallad med japansk dressing

Betyg
Betyg
(124)
Spara recept

Köfte i tomatsås

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Bönsallad med svarta bönor

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Potatissallad på färskpotatis

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Rostbiff med ugnsrostade tomater och linser

Betyg
Betyg
(8)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 1 zucchini
  • 2 färdigkokta majskolvar
  • 1 msk olivolja
  • 1 knippe körsbärstomater på kvist
  • 1 klyftad röd lök
  • 150 g champinjoner
  • 140 g bacon
  • 4 ägg
  • Till servering:
  • 0.5 dl hackad persilja
  • 8 rostade bröd skivor

Brunchplåt

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(35)

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär zucchini och majs i cirka 3 centimeter tjocka bitar. Lägg dem i en oljad långpanna tillsammans med tomater, rödlöksklyftor, champinjoner och bacon. Stek i ugnen i 10 minuter.
  2. Ta ut plåten, gör plats för äggen och knäck dem direkt på plåten var för sig. Stek färdigt i ugnen, cirka 6 minuter tills äggvitan stannat.
  3. Strö över persilja och servera med toast.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Coop

2014-06-23

Anna: Fel av oss, självklart är det inte vegetariskt. Vi taggar om så det hamnar rätt. Tack!

Anna

2014-06-16

Jag förstår inte riktigt varför detta recept finns med i kategorin 'vegetariskt'?

F70

2012-04-17

Inte så originellt, men enkelt och gott.

Lisbeth Andersson

2012-04-17

Ser gott ut och är säkert gott,skall pröva i morgon.

Liknande recept

Spara recept

Bruschetta med kyckling

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Grönkålspaj med skinka och Västerbottensost

Betyg
Betyg
(35)
Spara recept

Koka kronärtskockor

Betyg
Betyg
(223)
Spara recept

Räksallad med japansk dressing

Betyg
Betyg
(124)
Spara recept

Köfte i tomatsås

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Bönsallad med svarta bönor

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Potatissallad på färskpotatis

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Rostbiff med ugnsrostade tomater och linser

Betyg
Betyg
(8)