
Broccolipaj
Betyg (1-5):
Snabbpaj med färdig deg och mager fyllning.
Tillagningstid: 40 minuter
Ugnstemperatur:200º
Svårighetsgrad:Medel
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 500 g broccoli
- 4 st ägg
- 4 dl mjölk
- 0.5 tsk svartpeppar
- 1 st pajdeg
- 1 st gul lök
- 150 g riven ost
- 200 g vitkål
- 2 msk olivolja
- 1 tsk salt
Gör så här
- Sätt ugnen på 200°.
- Skär broccolin i små buketter och roten i supertunna skivor eller strimlor.
- Blanda ihop ägg, mjölk, salt och peppar.
- Kavla degen något tunnare och tryck ut i en passande pajform.
- Fördela broccoli, lök och ost i formen och häll över äggstanningen. Grädda något högre upp i ugnen ca 35 min. Servera genast med strimlad vitkål, olja och toppa med svartpeppar.
Broccolipaj
Betyg (1-5):
Snabbpaj med färdig deg och mager fyllning.
Tillagningstid: 40 minuter
Ugnstemperatur:200º
Svårighetsgrad:Medel
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Sätt ugnen på 200°.
- Skär broccolin i små buketter och roten i supertunna skivor eller strimlor.
- Blanda ihop ägg, mjölk, salt och peppar.
- Kavla degen något tunnare och tryck ut i en passande pajform.
- Fördela broccoli, lök och ost i formen och häll över äggstanningen. Grädda något högre upp i ugnen ca 35 min. Servera genast med strimlad vitkål, olja och toppa med svartpeppar.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!