För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Bratwurst med surkål

Betyg (1-5):
3.09 (11 betyg)

Tysk husmanskost med nyttig tillred vitkål.

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 tsk olivolja
  • 1 strimlad gul lök
  • 1 tsk torkad timjan
  • 2 tsk hel kummin
  • 700 g surkål, 1 burk
  • 3 dl vatten
  • 2 köttbuljongtärningar
  • 1 tsk olivolja
  • 4 bratwurst

Gör så här

  1. Värm en kastrull med olja och stek löken tills den mjuknat något. Tillsätt timjan, kummin, surkål, vin, vatten och buljongtärningar.
  2. Låt koka i 20 minuter. Värm en stekpanna med olja. Snitta korvarna och stek dem tills de fått fin stekyta och är varma.

Tips

Servera med en god senap och en bit surdegsbröd.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Edith

2018-12-14

Hur mycket vin? (Saknas i ingredienslistan!)

Ulf

2013-01-08

Kalas! Med en god Nürnberger bratwurst o råglimpa från "tysken" samt en god öl kändes det som att vara förflyttad till Bayern mitt i vintermörkret. Det blir repris.

shirley

2012-12-11

Gjorde slut på burken med surkål men detta blev inte särskilt gott.

Maij Ek

2012-07-10

Detta var den sämsta coop-middagen hittills! Hoppas det var den första och den sista i den vägen!

Liknande recept

Färsk tortellini med gräddstuvad grönkål

(25)

Portabello- och aubergineburgare

(3)

Caesarsallad med räkor

(29)

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

(0)

Belugalasagne

(44)

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

(24)

Buddha bowl

(12)

Grillad entrecôte med skön grön sallad

(8)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 2 tsk olivolja
  • 1 strimlad gul lök
  • 1 tsk torkad timjan
  • 2 tsk hel kummin
  • 700 g surkål, 1 burk
  • 3 dl vatten
  • 2 köttbuljongtärningar
  • 1 tsk olivolja
  • 4 bratwurst

Bratwurst med surkål

Betyg (1-5):
3.09 (11 betyg)

Tysk husmanskost med nyttig tillred vitkål.

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Värm en kastrull med olja och stek löken tills den mjuknat något. Tillsätt timjan, kummin, surkål, vin, vatten och buljongtärningar.
  2. Låt koka i 20 minuter. Värm en stekpanna med olja. Snitta korvarna och stek dem tills de fått fin stekyta och är varma.

Tips

Servera med en god senap och en bit surdegsbröd.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Edith

2018-12-14

Hur mycket vin? (Saknas i ingredienslistan!)

Ulf

2013-01-08

Kalas! Med en god Nürnberger bratwurst o råglimpa från "tysken" samt en god öl kändes det som att vara förflyttad till Bayern mitt i vintermörkret. Det blir repris.

shirley

2012-12-11

Gjorde slut på burken med surkål men detta blev inte särskilt gott.

Maij Ek

2012-07-10

Detta var den sämsta coop-middagen hittills! Hoppas det var den första och den sista i den vägen!

Liknande recept

Färsk tortellini med gräddstuvad grönkål

(25)

Portabello- och aubergineburgare

(3)

Caesarsallad med räkor

(29)

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

(0)

Belugalasagne

(44)

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

(24)

Buddha bowl

(12)

Grillad entrecôte med skön grön sallad

(8)