För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Bratwurst med fänkålscoleslaw och bbq-sås

Betyg (1-5):
4.38 (8 betyg)

Korv är alltid gott att grilla. Lägg bratwurst i en bit grillad baguette och toppa med en hemlagad coleslaw och bbq-sås. Garanterat en hit!

Tillagningstid: 25 min + gärna 1 tim för coleslaw att dra
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 bratwurst
  • 1 surdegsbaguette
  • barbequesås
  • Fänkålscoleslaw:
  • 300 g färsk vitkål eller spetskål
  • 200 g morot
  • 150 g fänkål
  • 1 silverlök
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl yoghurt 10%
  • 1 tsk vitvinsvinäger
  • 0.5 tsk strösocker
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 tsk salt

Gör så här

  1. Strimla kål, morot, fänkål och lök fint. Rör ihop med majonnäs, yoghurt, vinäger, salt, socker och peppar.
  2. Grilla korvarna tills de är genomvarma. Skär baguetten i 4 bitar och grilla dem varma. Snitta bröden och lägg i korvarna. Toppa med fänkålscoleslaw och bbq-sås.

Servering

Lite hackad persilja är gott att strö över.

Tips

Coleslaw smakar bäst när den vilat minst 1 tim. Håller ca 1 vecka i kylen.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Checkbox Coop

2020-04-21

Hej Emil! Vad tråkigt att det blev så. Jag ska kolla med gänget som håller i våra köpklara recept om vad som kan ha gått fel. Tack för att du skrev! Mvh Maja (redaktör)

Emil

2020-04-17

Köpte fyra portioner och fick åtta bröd och två korvar. Borde förstås dubbelkollat men ganska dåligt.

Liknande recept

Bönsallad med svarta bönor

(8)

Rostbiff med ugnsrostade tomater och linser

(8)

Bruschetta med kyckling

(8)

Stor festsallad med senapskyckling och bulgur

(16)

Ratatouille med råris

(7)

Grahamspaj med spenat och dill

(5)

Koka kronärtskockor

(214)

Lasagne med nötfärs, grönkål, kanel och parmesan

(25)
13 st
  • Ingredienser (13)
  • 4 bratwurst
  • 1 surdegsbaguette
  • barbequesås
  • Fänkålscoleslaw:
  • 300 g färsk vitkål eller spetskål
  • 200 g morot
  • 150 g fänkål
  • 1 silverlök
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl yoghurt 10%
  • 1 tsk vitvinsvinäger
  • 0.5 tsk strösocker
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 tsk salt

Bratwurst med fänkålscoleslaw och bbq-sås

Betyg (1-5):
4.38 (8 betyg)

Korv är alltid gott att grilla. Lägg bratwurst i en bit grillad baguette och toppa med en hemlagad coleslaw och bbq-sås. Garanterat en hit!

Tillagningstid: 25 min + gärna 1 tim för coleslaw att dra
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Strimla kål, morot, fänkål och lök fint. Rör ihop med majonnäs, yoghurt, vinäger, salt, socker och peppar.
  2. Grilla korvarna tills de är genomvarma. Skär baguetten i 4 bitar och grilla dem varma. Snitta bröden och lägg i korvarna. Toppa med fänkålscoleslaw och bbq-sås.

Servering

Lite hackad persilja är gott att strö över.

Tips

Coleslaw smakar bäst när den vilat minst 1 tim. Håller ca 1 vecka i kylen.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Checkbox Coop

2020-04-21

Hej Emil! Vad tråkigt att det blev så. Jag ska kolla med gänget som håller i våra köpklara recept om vad som kan ha gått fel. Tack för att du skrev! Mvh Maja (redaktör)

Emil

2020-04-17

Köpte fyra portioner och fick åtta bröd och två korvar. Borde förstås dubbelkollat men ganska dåligt.

Liknande recept

Bönsallad med svarta bönor

(8)

Rostbiff med ugnsrostade tomater och linser

(8)

Bruschetta med kyckling

(8)

Stor festsallad med senapskyckling och bulgur

(16)

Ratatouille med råris

(7)

Grahamspaj med spenat och dill

(5)

Koka kronärtskockor

(214)

Lasagne med nötfärs, grönkål, kanel och parmesan

(25)