Bratwurst med fänkålscoleslaw och bbq-sås

Betyg (1-5):
4.83 (6 betyg)

Korv är alltid gott att grilla. Lägg bratwurst i en bit grillad baguette och toppa med en hemlagad coleslaw och bbq-sås. Garanterat en hit!

Tillagningstid: 25 min + gärna 1 tim för coleslaw att dra
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (13)
  • 4 bratwurst
  • 1 surdegsbaguette
  • barbequesås
  • Fänkålscoleslaw:
  • 300 g färsk vitkål eller spetskål
  • 200 g morot
  • 150 g fänkål
  • 1 silverlök
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl yoghurt 10%
  • 1 tsk vitvinsvinäger
  • 0.5 tsk strösocker
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 tsk salt

Gör så här

  1. Strimla kål, morot, fänkål och lök fint. Rör ihop med majonnäs, yoghurt, vinäger, salt, socker och peppar.
  2. Grilla korvarna tills de är genomvarma. Skär baguetten i 4 bitar och grilla dem varma. Snitta bröden och lägg i korvarna. Toppa med fänkålscoleslaw och bbq-sås.

Servering

Lite hackad persilja är gott att strö över.

Tips

Coleslaw smakar bäst när den vilat minst 1 tim. Håller ca 1 vecka i kylen.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Zucchinistubbar med röda linser och matvete

(28)

Köttfärssoppa tacostyle

(13)

Risnudelsallad med broccoli

(9)

Kycklinglårfilé i ugn med vitlök

(31)

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

(12)

Indiskt kryddris

(12)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(9)

Grillad paprikasallad med chipotlevinägrett

(5)
13 st
  • Ingredienser (13)
  • 4 bratwurst
  • 1 surdegsbaguette
  • barbequesås
  • Fänkålscoleslaw:
  • 300 g färsk vitkål eller spetskål
  • 200 g morot
  • 150 g fänkål
  • 1 silverlök
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl yoghurt 10%
  • 1 tsk vitvinsvinäger
  • 0.5 tsk strösocker
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 tsk salt

Bratwurst med fänkålscoleslaw och bbq-sås

Betyg (1-5):
4.83 (6 betyg)

Korv är alltid gott att grilla. Lägg bratwurst i en bit grillad baguette och toppa med en hemlagad coleslaw och bbq-sås. Garanterat en hit!

Tillagningstid: 25 min + gärna 1 tim för coleslaw att dra
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Strimla kål, morot, fänkål och lök fint. Rör ihop med majonnäs, yoghurt, vinäger, salt, socker och peppar.
  2. Grilla korvarna tills de är genomvarma. Skär baguetten i 4 bitar och grilla dem varma. Snitta bröden och lägg i korvarna. Toppa med fänkålscoleslaw och bbq-sås.

Servering

Lite hackad persilja är gott att strö över.

Tips

Coleslaw smakar bäst när den vilat minst 1 tim. Håller ca 1 vecka i kylen.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Zucchinistubbar med röda linser och matvete

(28)

Köttfärssoppa tacostyle

(13)

Risnudelsallad med broccoli

(9)

Kycklinglårfilé i ugn med vitlök

(31)

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

(12)

Indiskt kryddris

(12)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(9)

Grillad paprikasallad med chipotlevinägrett

(5)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies