Bowl med couscous och stekt ägg

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4 (4 betyg)

Pröva denna hemmavariant på den koreanska rätten bibimbap, med sesamvända groddar och kimchi.

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 3 dl couscous
  • 1 grönsaksbuljongtärning
  • 4 dl färska böngroddar
  • 1 msk japansk soja
  • 1 tsk sesamolja
  • 2 msk rostade sesamfrön
  • 4 ägg
  • 1 msk olivolja
  • 3 dl kimchi
  • 0.5 gurka, skivad
  • 1 rödlök, tunt skivad
  • 1.5 dl salta jordnötter
  • 1 kruka färsk koriander
  • salt och peppar

Gör så här

  1. Tillaga couscousen med buljong enligt anvisning på förpackningen. Vänd runt böngroddarna med soja, sesamolja och sesamfrön.
  2. Stek äggen i olja och krydda med salt och peppar. Servera couscousen i skålar med böngroddarna, kimchi, gurka, lök, jordnötter och koriander.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Pernilla

2020-08-26

Lätt o jättegott

Liknande recept

Spara recept

Mexikansk vegopaj

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Sparris- och skinkomelett

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Caesarsallad med räkor

Betyg
Betyg
(29)
Spara recept

Soppa med nudlar och krispiga grönsaker

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Öppen svampomelett

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Laxpudding - enkelt recept

Betyg
Betyg
(74)
Spara recept

Pocherat ägg med skinka och chilistekta bönor

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Quinoa- och mathavremix med stekt ägg

Betyg
Betyg
(5)
14 st
  • Ingredienser (14)
  • 3 dl couscous
  • 1 grönsaksbuljongtärning
  • 4 dl färska böngroddar
  • 1 msk japansk soja
  • 1 tsk sesamolja
  • 2 msk rostade sesamfrön
  • 4 ägg
  • 1 msk olivolja
  • 3 dl kimchi
  • 0.5 gurka, skivad
  • 1 rödlök, tunt skivad
  • 1.5 dl salta jordnötter
  • 1 kruka färsk koriander
  • salt och peppar

Bowl med couscous och stekt ägg

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4 (4 betyg)

Pröva denna hemmavariant på den koreanska rätten bibimbap, med sesamvända groddar och kimchi.

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Tillaga couscousen med buljong enligt anvisning på förpackningen. Vänd runt böngroddarna med soja, sesamolja och sesamfrön.
  2. Stek äggen i olja och krydda med salt och peppar. Servera couscousen i skålar med böngroddarna, kimchi, gurka, lök, jordnötter och koriander.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Pernilla

2020-08-26

Lätt o jättegott

Liknande recept

Spara recept

Mexikansk vegopaj

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Sparris- och skinkomelett

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Caesarsallad med räkor

Betyg
Betyg
(29)
Spara recept

Soppa med nudlar och krispiga grönsaker

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Öppen svampomelett

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Laxpudding - enkelt recept

Betyg
Betyg
(74)
Spara recept

Pocherat ägg med skinka och chilistekta bönor

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Quinoa- och mathavremix med stekt ägg

Betyg
Betyg
(5)