Bönsallad med fetaost och örter

Bönsallad med fetaost och örter

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(35)

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 800 g valfria bönor, 2 burkar t ex kidneybönor och stora vita bönor
  • 0.5 dl finhackad färsk mynta
  • 0.5 dl finhackad färsk dill
  • 0.5 dl finhackad färsk persilja
  • 1 msk olivolja
  • 1 liten riven vitlöksklyfta
  • 0.5 finhackad rödlök
  • 200 g fetaost
  • 1 msk pressad citron
  • peppar
  • salt

Gör så här

  1. Skölj bönorna i kallt vatten och låt dem rinna av. Lägg dem i en skål och tillsätt örter, olja, vitlök och rödlök.
  2. Dela fetaosten i mindre bitar och blanda med bönor och örter. Droppa över citronsaft och smaka av med salt och peppar.

Tips

Rostade, saltade solroskärnor är gott att strö över.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Moa

2016-05-27

Tips enl receptmakaren: Mixa det som blir över till en röra. Gott på bröd mm.

Je

2015-11-14

Gott

Lisa

2014-04-30

Tips: Blir mycket godare med lite honung i!

Liknande recept

Spara recept

Grillad wrap med tonfiskröra

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Couscous med grillade grönsaker, halloumi och kikärter

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Tortillapiroger med fredagskänsla

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Grekisk sallad med kyckling

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Blomsterkrassesallad med fetaost

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Sojabönsspread

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Bönsallad med vinägrett

Betyg
Betyg
(72)
Spara recept

Ugnsbakade bönor med cream cheese

Betyg
Betyg
(16)
Bönsallad med fetaost och örter
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 800 g valfria bönor, 2 burkar t ex kidneybönor och stora vita bönor
  • 0.5 dl finhackad färsk mynta
  • 0.5 dl finhackad färsk dill
  • 0.5 dl finhackad färsk persilja
  • 1 msk olivolja
  • 1 liten riven vitlöksklyfta
  • 0.5 finhackad rödlök
  • 200 g fetaost
  • 1 msk pressad citron
  • peppar
  • salt

Bönsallad med fetaost och örter

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(35)

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skölj bönorna i kallt vatten och låt dem rinna av. Lägg dem i en skål och tillsätt örter, olja, vitlök och rödlök.
  2. Dela fetaosten i mindre bitar och blanda med bönor och örter. Droppa över citronsaft och smaka av med salt och peppar.

Tips

Rostade, saltade solroskärnor är gott att strö över.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Moa

2016-05-27

Tips enl receptmakaren: Mixa det som blir över till en röra. Gott på bröd mm.

Je

2015-11-14

Gott

Lisa

2014-04-30

Tips: Blir mycket godare med lite honung i!

Liknande recept

Spara recept

Grillad wrap med tonfiskröra

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Couscous med grillade grönsaker, halloumi och kikärter

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Tortillapiroger med fredagskänsla

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Grekisk sallad med kyckling

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Blomsterkrassesallad med fetaost

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Sojabönsspread

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Bönsallad med vinägrett

Betyg
Betyg
(72)
Spara recept

Ugnsbakade bönor med cream cheese

Betyg
Betyg
(16)