Bönsallad med blomkålscouscous

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
0 (0 betyg)

Supergod och krispig sommarsallad med bönor och blomkål.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 380 g bönor, blandade sorter
  • 1 litet blomkål, huvud
  • 2 st morötter, skalade
  • 1 liten zucchini
  • 1 st rödlök, tunt skivad
  • Citronvinägrett:
  • 1 st citron, pressad saft
  • 1 msk äppelcidervinäger
  • 3 msk olivolja
  • peppar
  • salt
  • Till servering:
  • 4 st korvar, ex chorizo
  • dijonsenap
  • bulgur
  • bröd

Gör så här

  1. Skölj bönorna i kallt vatten och låt rinna av.
  2. Skär några blomkålsbuketter i tunna skivor till garnering och finhacka resten med en vass kniv.
  3. Skär morot och zucchini i tunna remsor med en potatisskalare. Blanda grönsakerna.
  4. Blanda alla ingredienser till vinägretten. Ringla den över salladen vid servering.
  5. Servera med grillad eller stekt korv, bulgur, dijonsenap och bröd.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Bönsallad med soltorkade tomater

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Fantasticatomater med bönor i ugn

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Mexikansk ranchsallad med kyckling och avokadodressing

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Vegobollar i salladsblad

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Tomatsoppa och toast fylld med parmesan- och cannellinikräm

Betyg
Betyg
(22)
Spara recept

Bönsallad med kidneybönor

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Vegansk hamburgare

Betyg
Betyg
(27)
Spara recept

Lotta Lundgren - Panzanella express

Betyg
Betyg
(52)
14 st
  • Ingredienser (14)
  • 380 g bönor, blandade sorter
  • 1 litet blomkål, huvud
  • 2 st morötter, skalade
  • 1 liten zucchini
  • 1 st rödlök, tunt skivad
  • Citronvinägrett:
  • 1 st citron, pressad saft
  • 1 msk äppelcidervinäger
  • 3 msk olivolja
  • peppar
  • salt
  • Till servering:
  • 4 st korvar, ex chorizo
  • dijonsenap
  • bulgur
  • bröd

Bönsallad med blomkålscouscous

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
0 (0 betyg)

Supergod och krispig sommarsallad med bönor och blomkål.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skölj bönorna i kallt vatten och låt rinna av.
  2. Skär några blomkålsbuketter i tunna skivor till garnering och finhacka resten med en vass kniv.
  3. Skär morot och zucchini i tunna remsor med en potatisskalare. Blanda grönsakerna.
  4. Blanda alla ingredienser till vinägretten. Ringla den över salladen vid servering.
  5. Servera med grillad eller stekt korv, bulgur, dijonsenap och bröd.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Bönsallad med soltorkade tomater

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Fantasticatomater med bönor i ugn

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Mexikansk ranchsallad med kyckling och avokadodressing

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Vegobollar i salladsblad

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Tomatsoppa och toast fylld med parmesan- och cannellinikräm

Betyg
Betyg
(22)
Spara recept

Bönsallad med kidneybönor

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Vegansk hamburgare

Betyg
Betyg
(27)
Spara recept

Lotta Lundgren - Panzanella express

Betyg
Betyg
(52)