För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Bönsallad med blomkålscouscous

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Supergod och krispig sommarsallad med bönor och blomkål.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 380 g bönor, blandade sorter
  • 1 litet blomkål, huvud
  • 2 st morötter, skalade
  • 1 liten zucchini
  • 1 st rödlök, tunt skivad
  • Citronvinägrett:
  • 1 st citron, pressad saft
  • 1 msk äppelcidervinäger
  • 3 msk olivolja
  • peppar
  • salt
  • Till servering:
  • 4 st korvar, ex chorizo
  • dijonsenap
  • bulgur
  • bröd

Gör så här

  1. Skölj bönorna i kallt vatten och låt rinna av.
  2. Skär några blomkålsbuketter i tunna skivor till garnering och finhacka resten med en vass kniv.
  3. Skär morot och zucchini i tunna remsor med en potatisskalare. Blanda grönsakerna.
  4. Blanda alla ingredienser till vinägretten. Ringla den över salladen vid servering.
  5. Servera med grillad eller stekt korv, bulgur, dijonsenap och bröd.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Nudelsallad med mango och cashewnötter

(43)

Bönsallad med grillad tomat

(11)

Gustavs Bönburgare

(17)

Fantasticatomater med bönor i ugn

(7)

Chili sin carne

(41)

Slowcooked beef taco style

(12)

Ugnsbakade bönor med cream cheese

(15)

Vegobollar i salladsblad

(4)
14 st
  • Ingredienser (14)
  • 380 g bönor, blandade sorter
  • 1 litet blomkål, huvud
  • 2 st morötter, skalade
  • 1 liten zucchini
  • 1 st rödlök, tunt skivad
  • Citronvinägrett:
  • 1 st citron, pressad saft
  • 1 msk äppelcidervinäger
  • 3 msk olivolja
  • peppar
  • salt
  • Till servering:
  • 4 st korvar, ex chorizo
  • dijonsenap
  • bulgur
  • bröd

Bönsallad med blomkålscouscous

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Supergod och krispig sommarsallad med bönor och blomkål.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skölj bönorna i kallt vatten och låt rinna av.
  2. Skär några blomkålsbuketter i tunna skivor till garnering och finhacka resten med en vass kniv.
  3. Skär morot och zucchini i tunna remsor med en potatisskalare. Blanda grönsakerna.
  4. Blanda alla ingredienser till vinägretten. Ringla den över salladen vid servering.
  5. Servera med grillad eller stekt korv, bulgur, dijonsenap och bröd.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Nudelsallad med mango och cashewnötter

(43)

Bönsallad med grillad tomat

(11)

Gustavs Bönburgare

(17)

Fantasticatomater med bönor i ugn

(7)

Chili sin carne

(41)

Slowcooked beef taco style

(12)

Ugnsbakade bönor med cream cheese

(15)

Vegobollar i salladsblad

(4)