För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Bönsallad med blomkålscouscous

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Supergod och krispig sommarsallad med bönor och blomkål.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 380 g bönor, blandade sorter
  • 1 litet blomkål, huvud
  • 2 st morötter, skalade
  • 1 liten zucchini
  • 1 st rödlök, tunt skivad
  • Citronvinägrett:
  • 1 st citron, pressad saft
  • 1 msk äppelcidervinäger
  • 3 msk olivolja
  • peppar
  • salt
  • Till servering:
  • 4 st korvar, ex chorizo
  • dijonsenap
  • bulgur
  • bröd

Gör så här

  1. Skölj bönorna i kallt vatten och låt rinna av.
  2. Skär några blomkålsbuketter i tunna skivor till garnering och finhacka resten med en vass kniv.
  3. Skär morot och zucchini i tunna remsor med en potatisskalare. Blanda grönsakerna.
  4. Blanda alla ingredienser till vinägretten. Ringla den över salladen vid servering.
  5. Servera med grillad eller stekt korv, bulgur, dijonsenap och bröd.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Vegobollar i salladsblad

(4)

Ugnsbakade paprikor med tomater och bönor

(28)

Ugnsbakade bönor med cream cheese

(15)

Fantasticatomater med bönor i ugn

(8)

Bönsallad med kidneybönor

(13)

Lotta Lundgren - Panzanella express

(50)

Bönsallad med vinägrett

(68)

Chili sin carne

(41)
14 st
  • Ingredienser (14)
  • 380 g bönor, blandade sorter
  • 1 litet blomkål, huvud
  • 2 st morötter, skalade
  • 1 liten zucchini
  • 1 st rödlök, tunt skivad
  • Citronvinägrett:
  • 1 st citron, pressad saft
  • 1 msk äppelcidervinäger
  • 3 msk olivolja
  • peppar
  • salt
  • Till servering:
  • 4 st korvar, ex chorizo
  • dijonsenap
  • bulgur
  • bröd

Bönsallad med blomkålscouscous

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Supergod och krispig sommarsallad med bönor och blomkål.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skölj bönorna i kallt vatten och låt rinna av.
  2. Skär några blomkålsbuketter i tunna skivor till garnering och finhacka resten med en vass kniv.
  3. Skär morot och zucchini i tunna remsor med en potatisskalare. Blanda grönsakerna.
  4. Blanda alla ingredienser till vinägretten. Ringla den över salladen vid servering.
  5. Servera med grillad eller stekt korv, bulgur, dijonsenap och bröd.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Vegobollar i salladsblad

(4)

Ugnsbakade paprikor med tomater och bönor

(28)

Ugnsbakade bönor med cream cheese

(15)

Fantasticatomater med bönor i ugn

(8)

Bönsallad med kidneybönor

(13)

Lotta Lundgren - Panzanella express

(50)

Bönsallad med vinägrett

(68)

Chili sin carne

(41)