Bönsallad med blomkålscouscous

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Supergod och krispig sommarsallad med bönor och blomkål.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (14)
  • 380 g bönor, blandade sorter
  • 1 litet blomkål, huvud
  • 2 st morötter, skalade
  • 1 liten zucchini
  • 1 st rödlök, tunt skivad
  • Citronvinägrett:
  • 1 st citron, pressad saft
  • 1 msk äppelcidervinäger
  • 3 msk olivolja
  • peppar
  • salt
  • Till servering:
  • 4 st korvar, ex chorizo
  • dijonsenap
  • bulgur
  • bröd

Gör så här

  1. Skölj bönorna i kallt vatten och låt rinna av.
  2. Skär några blomkålsbuketter i tunna skivor till garnering och finhacka resten med en vass kniv.
  3. Skär morot och zucchini i tunna remsor med en potatisskalare. Blanda grönsakerna.
  4. Blanda alla ingredienser till vinägretten. Ringla den över salladen vid servering.
  5. Servera med grillad eller stekt korv, bulgur, dijonsenap och bröd.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Gustavs Bönburgare

(15)

Fantasticatomater med bönor i ugn

(6)

Persisk kidneybönsallad med svensk vitkål

(11)

Bönsallad med grillad tomat

(11)

Ugnsbakade paprikor med tomater och bönor

(20)

Ugnsbakade bönor med cream cheese

(14)

Tomatsoppa och toast fylld med parmesan- och cannellinikräm

(18)

Lotta Lundgren - Panzanella express

(31)
14 st
  • Ingredienser (14)
  • 380 g bönor, blandade sorter
  • 1 litet blomkål, huvud
  • 2 st morötter, skalade
  • 1 liten zucchini
  • 1 st rödlök, tunt skivad
  • Citronvinägrett:
  • 1 st citron, pressad saft
  • 1 msk äppelcidervinäger
  • 3 msk olivolja
  • peppar
  • salt
  • Till servering:
  • 4 st korvar, ex chorizo
  • dijonsenap
  • bulgur
  • bröd

Bönsallad med blomkålscouscous

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Supergod och krispig sommarsallad med bönor och blomkål.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skölj bönorna i kallt vatten och låt rinna av.
  2. Skär några blomkålsbuketter i tunna skivor till garnering och finhacka resten med en vass kniv.
  3. Skär morot och zucchini i tunna remsor med en potatisskalare. Blanda grönsakerna.
  4. Blanda alla ingredienser till vinägretten. Ringla den över salladen vid servering.
  5. Servera med grillad eller stekt korv, bulgur, dijonsenap och bröd.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Gustavs Bönburgare

(15)

Fantasticatomater med bönor i ugn

(6)

Persisk kidneybönsallad med svensk vitkål

(11)

Bönsallad med grillad tomat

(11)

Ugnsbakade paprikor med tomater och bönor

(20)

Ugnsbakade bönor med cream cheese

(14)

Tomatsoppa och toast fylld med parmesan- och cannellinikräm

(18)

Lotta Lundgren - Panzanella express

(31)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies