För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Bondgårdens finaste sallad

Betyg (1-5):
3.75 (4 betyg)

Servera den här salladen till en mör, grillad köttbit.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 100 g haricots verts
  • 1 knippe ansad grön sparris
  • 2 kokta morötter
  • 2 kokta palsternackor
  • 10 små kokta färskpotatisar
  • 10 körsbärstomater
  • 1 knippe ansade rädisa
  • 50 g finhackad mandel
  • 1 klyftad citron
  • 1 citron, pressad saft
  • 3 msk olivolja
  • 1 tsk havssalt
  • 0.5 tsk nymalen svartpeppar

Gör så här

  1. Förväll haricots verts och sparris i kokande vatten cirka 1 minut.
  2. Blanda grönsakerna med morötter, palsternacka, potatis, körsbärstomater, rädisor, finhackad mandel och klyftad citron.
  3. Häll över citronsaft, ringla över olivolja och krydda med havssalt och svartpeppar

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Lotta Lundgren - Zucchiniburgare med klyftpotatis

(83)

Stekta gnocchi med parmesan och örter

(2)

Kroppkakor med lingon- och vitkålssallad

(1)

Marinerad fläskkarré med tomatsalsa

(28)

Örtfrittata

(7)

Lammkotletter med paprikasmör och grönkålshummus

(2)

Färskpotatissallad med brynt smör

(21)

Chili- och paprikapotatis

(1)
13 st
  • Ingredienser (13)
  • 100 g haricots verts
  • 1 knippe ansad grön sparris
  • 2 kokta morötter
  • 2 kokta palsternackor
  • 10 små kokta färskpotatisar
  • 10 körsbärstomater
  • 1 knippe ansade rädisa
  • 50 g finhackad mandel
  • 1 klyftad citron
  • 1 citron, pressad saft
  • 3 msk olivolja
  • 1 tsk havssalt
  • 0.5 tsk nymalen svartpeppar

Bondgårdens finaste sallad

Betyg (1-5):
3.75 (4 betyg)

Servera den här salladen till en mör, grillad köttbit.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Förväll haricots verts och sparris i kokande vatten cirka 1 minut.
  2. Blanda grönsakerna med morötter, palsternacka, potatis, körsbärstomater, rädisor, finhackad mandel och klyftad citron.
  3. Häll över citronsaft, ringla över olivolja och krydda med havssalt och svartpeppar

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Lotta Lundgren - Zucchiniburgare med klyftpotatis

(83)

Stekta gnocchi med parmesan och örter

(2)

Kroppkakor med lingon- och vitkålssallad

(1)

Marinerad fläskkarré med tomatsalsa

(28)

Örtfrittata

(7)

Lammkotletter med paprikasmör och grönkålshummus

(2)

Färskpotatissallad med brynt smör

(21)

Chili- och paprikapotatis

(1)