Bondgårdens finaste sallad

Betyg (1-5):
3.75 (4 betyg)

Servera den här salladen till en mör, grillad köttbit.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (13)
  • 100 g haricots verts
  • 1 knippe ansad grön sparris
  • 2 kokta morötter
  • 2 kokta palsternackor
  • 10 små kokta färskpotatisar
  • 10 körsbärstomater
  • 1 knippe ansade rädisa
  • 50 g finhackad mandel
  • 1 klyftad citron
  • 1 citron, pressad saft
  • 3 msk olivolja
  • 1 tsk havssalt
  • 0.5 tsk nymalen svartpeppar

Gör så här

  1. Förväll haricots verts och sparris i kokande vatten cirka 1 minut.
  2. Blanda grönsakerna med morötter, palsternacka, potatis, körsbärstomater, rädisor, finhackad mandel och klyftad citron.
  3. Häll över citronsaft, ringla över olivolja och krydda med havssalt och svartpeppar

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kycklingben med röd coleslaw och örtpotatis

(5)

Marinerad fläskkarré med tomatsalsa

(28)

Moussakagratäng

(36)

Lammstek med potatis- och chèvregratäng

(12)

Primörpaj

(9)

Lutfisk med bakade rotsaker och blomkålssås

(2)

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

(0)

Kroppkakor med lingon- och vitkålssallad

(0)
13 st
  • Ingredienser (13)
  • 100 g haricots verts
  • 1 knippe ansad grön sparris
  • 2 kokta morötter
  • 2 kokta palsternackor
  • 10 små kokta färskpotatisar
  • 10 körsbärstomater
  • 1 knippe ansade rädisa
  • 50 g finhackad mandel
  • 1 klyftad citron
  • 1 citron, pressad saft
  • 3 msk olivolja
  • 1 tsk havssalt
  • 0.5 tsk nymalen svartpeppar

Bondgårdens finaste sallad

Betyg (1-5):
3.75 (4 betyg)

Servera den här salladen till en mör, grillad köttbit.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Förväll haricots verts och sparris i kokande vatten cirka 1 minut.
  2. Blanda grönsakerna med morötter, palsternacka, potatis, körsbärstomater, rädisor, finhackad mandel och klyftad citron.
  3. Häll över citronsaft, ringla över olivolja och krydda med havssalt och svartpeppar

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kycklingben med röd coleslaw och örtpotatis

(5)

Marinerad fläskkarré med tomatsalsa

(28)

Moussakagratäng

(36)

Lammstek med potatis- och chèvregratäng

(12)

Primörpaj

(9)

Lutfisk med bakade rotsaker och blomkålssås

(2)

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

(0)

Kroppkakor med lingon- och vitkålssallad

(0)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies