Bondgårdens finaste sallad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.75 (4 betyg)

Servera den här salladen till en mör, grillad köttbit.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 100 g haricots verts
  • 1 knippe ansad grön sparris
  • 2 kokta morötter
  • 2 kokta palsternackor
  • 10 små kokta färskpotatisar
  • 10 körsbärstomater
  • 1 knippe ansade rädisa
  • 50 g finhackad mandel
  • 1 klyftad citron
  • 1 citron, pressad saft
  • 3 msk olivolja
  • 1 tsk havssalt
  • 0.5 tsk nymalen svartpeppar

Gör så här

  1. Förväll haricots verts och sparris i kokande vatten cirka 1 minut.
  2. Blanda grönsakerna med morötter, palsternacka, potatis, körsbärstomater, rädisor, finhackad mandel och klyftad citron.
  3. Häll över citronsaft, ringla över olivolja och krydda med havssalt och svartpeppar

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Makrillsmörgås med potatis och spenat

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Kycklingben med röd coleslaw och örtpotatis

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Lotta Lundgren - Zucchiniburgare med klyftpotatis

Betyg
Betyg
(83)
Spara recept

Kroppkakor med lingon- och vitkålssallad

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Stekta gnocchi med parmesan och örter

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Primörpaj

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Biff rydberg med en twist

Betyg
Betyg
(2)
13 st
  • Ingredienser (13)
  • 100 g haricots verts
  • 1 knippe ansad grön sparris
  • 2 kokta morötter
  • 2 kokta palsternackor
  • 10 små kokta färskpotatisar
  • 10 körsbärstomater
  • 1 knippe ansade rädisa
  • 50 g finhackad mandel
  • 1 klyftad citron
  • 1 citron, pressad saft
  • 3 msk olivolja
  • 1 tsk havssalt
  • 0.5 tsk nymalen svartpeppar

Bondgårdens finaste sallad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.75 (4 betyg)

Servera den här salladen till en mör, grillad köttbit.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Förväll haricots verts och sparris i kokande vatten cirka 1 minut.
  2. Blanda grönsakerna med morötter, palsternacka, potatis, körsbärstomater, rädisor, finhackad mandel och klyftad citron.
  3. Häll över citronsaft, ringla över olivolja och krydda med havssalt och svartpeppar

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Makrillsmörgås med potatis och spenat

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Kycklingben med röd coleslaw och örtpotatis

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Lotta Lundgren - Zucchiniburgare med klyftpotatis

Betyg
Betyg
(83)
Spara recept

Kroppkakor med lingon- och vitkålssallad

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Stekta gnocchi med parmesan och örter

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Primörpaj

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Biff rydberg med en twist

Betyg
Betyg
(2)