Blue Diamond

Betyg (1-5):
3.75 (8 betyg)

En drink med smak av vanilj, persika och fläder.

Tillagningstid: 5 minuter
4 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (5)
  • is
  • 8 cl vaniljvodka
  • 2 cl persikolikör
  • 1.5 dl flädersaft
  • 2 cl blå Curacao

Gör så här

  1. Lägg en isbit i ett cocktailglas.
  2. Blanda samtliga ingredienser och häll över isen.

Tips

Blanda utspädd flädersaft med ett par droppar blå karamellfärg för ett alkoholfritt alternativ!

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Ugnsbakad citrus med snötäcke

(1)

Majsbröd med bacon

(0)

Tacos med asiatisk kräftröra

(1)

Sallad med rostade morötter och belugalinser

(1)

Pasta med kallrökt lax

(17)

Garam masala

(20)

Grillad paprikasallad med chipotlevinägrett

(5)

Morotsmuffins med glasyr och strössel

(88)
5 st
  • Ingredienser (5)
  • is
  • 8 cl vaniljvodka
  • 2 cl persikolikör
  • 1.5 dl flädersaft
  • 2 cl blå Curacao

Blue Diamond

Betyg (1-5):
3.75 (8 betyg)

En drink med smak av vanilj, persika och fläder.

Tillagningstid: 5 minuter
4 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg en isbit i ett cocktailglas.
  2. Blanda samtliga ingredienser och häll över isen.

Tips

Blanda utspädd flädersaft med ett par droppar blå karamellfärg för ett alkoholfritt alternativ!

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Ugnsbakad citrus med snötäcke

(1)

Majsbröd med bacon

(0)

Tacos med asiatisk kräftröra

(1)

Sallad med rostade morötter och belugalinser

(1)

Pasta med kallrökt lax

(17)

Garam masala

(20)

Grillad paprikasallad med chipotlevinägrett

(5)

Morotsmuffins med glasyr och strössel

(88)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies