För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Björnbär med lemon curd

Betyg (1-5):
3.46 (52 betyg)

Efterrätt på 5 minuter! Mix av lemon curd, mascarpone och matyoghurt toppat med björnbär och citronmeliss.

Tillagningstid: 5 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 dl lemon curd
  • 1 dl mascarpone
  • 1 dl matyoghurt
  • 250 g björnbär
  • Garnering:
  • 1 msk blad från mynta- eller citronmeliss

Gör så här

  1. Vispa lemon curd, mascarpone och yoghurt till en slät sås.
  2. Servera till bären och garnera gärna med örtblad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Färskost med vinbär och honung

(1)
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 1 dl lemon curd
  • 1 dl mascarpone
  • 1 dl matyoghurt
  • 250 g björnbär
  • Garnering:
  • 1 msk blad från mynta- eller citronmeliss

Björnbär med lemon curd

Betyg (1-5):
3.46 (52 betyg)

Efterrätt på 5 minuter! Mix av lemon curd, mascarpone och matyoghurt toppat med björnbär och citronmeliss.

Tillagningstid: 5 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Vispa lemon curd, mascarpone och yoghurt till en slät sås.
  2. Servera till bären och garnera gärna med örtblad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Färskost med vinbär och honung

(1)