Biffwok med oystersås

Betyg (1-5):
3.93 (15 betyg)

Wok med biff och färglada grönsaker.

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (13)
  • 3 dl råris
  • 0.5 blomkålshuvud, i buketter
  • 2 morötter, slantade
  • 300 g vitkål, strimlad
  • 1 gul lök, strimlad
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 1 msk olivolja
  • 4 lövbiff i skivor, strimlade
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 2 dl oyster sauce
  • 2 msk ingefära, grovriven
  • 2 salladslökar, strimlade
  • salt

Gör så här

  1. Koka ris enligt anvisningen på förpackningen. Förbered alla grönsaker och köttet. Hetta upp olja i en wok eller stor stekpanna.
  2. Stek köttet hastigt i omgångar. Salta och peppra och lägg åt sidan.
  3. Stek blomkålen någon minut. Tillsätt morötter, vitkål, lök och vitlök. Stek under omrörning i het panna tills något mjuka. Häll i oystersås och ingefära. Smaka av med salt.
  4. Vänd ner köttet precis vid servering och toppa med salladslök. Servera med ris.

Tips

Häll på lite vatten så blir det liksom lite mer men tunnare sås.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ruth

2019-01-25

Åh så gott🤗

Berivan

2017-02-22

Absolut godaste woken jag har testat! Så gott med färska grönsaker ! 5 av 5

Karin

2016-12-04

Supergott! Hela familjen gillade det.

Abbe

2016-10-07

Sååå gott! 5/5 stjärnor :-)

Liknande recept

Lins- och risfyllda kålrullar i tomatsås

(9)

Tofustroganoff

(16)

Fyllda auberginer

(19)

Risotto med tomater och färsk basilika

(18)

Risfyllda grönsaker

(0)

Garam masala kyckling

(31)

Blomkålsgryta - indisk Aloo gobi - Lotta Lundgren

(257)

Spenatrisotto med ädelost och svamp

(13)
13 st
  • Ingredienser (13)
  • 3 dl råris
  • 0.5 blomkålshuvud, i buketter
  • 2 morötter, slantade
  • 300 g vitkål, strimlad
  • 1 gul lök, strimlad
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 1 msk olivolja
  • 4 lövbiff i skivor, strimlade
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 2 dl oyster sauce
  • 2 msk ingefära, grovriven
  • 2 salladslökar, strimlade
  • salt

Biffwok med oystersås

Betyg (1-5):
3.93 (15 betyg)

Wok med biff och färglada grönsaker.

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka ris enligt anvisningen på förpackningen. Förbered alla grönsaker och köttet. Hetta upp olja i en wok eller stor stekpanna.
  2. Stek köttet hastigt i omgångar. Salta och peppra och lägg åt sidan.
  3. Stek blomkålen någon minut. Tillsätt morötter, vitkål, lök och vitlök. Stek under omrörning i het panna tills något mjuka. Häll i oystersås och ingefära. Smaka av med salt.
  4. Vänd ner köttet precis vid servering och toppa med salladslök. Servera med ris.

Tips

Häll på lite vatten så blir det liksom lite mer men tunnare sås.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ruth

2019-01-25

Åh så gott🤗

Berivan

2017-02-22

Absolut godaste woken jag har testat! Så gott med färska grönsaker ! 5 av 5

Karin

2016-12-04

Supergott! Hela familjen gillade det.

Abbe

2016-10-07

Sååå gott! 5/5 stjärnor :-)

Liknande recept

Lins- och risfyllda kålrullar i tomatsås

(9)

Tofustroganoff

(16)

Fyllda auberginer

(19)

Risotto med tomater och färsk basilika

(18)

Risfyllda grönsaker

(0)

Garam masala kyckling

(31)

Blomkålsgryta - indisk Aloo gobi - Lotta Lundgren

(257)

Spenatrisotto med ädelost och svamp

(13)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies