Biffwok med oystersås

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(21)

Wok med biff och färglada grönsaker.

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 3 dl råris
  • 0.5 blomkålshuvud, i buketter
  • 2 morötter, slantade
  • 300 g vitkål, strimlad
  • 1 gul lök, strimlad
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 1 msk olivolja
  • 4 lövbiff i skivor, strimlade
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 2 dl oyster sauce
  • 2 msk ingefära, grovriven
  • 2 salladslökar, strimlade
  • salt

Gör så här

  1. Koka ris enligt anvisningen på förpackningen. Förbered alla grönsaker och köttet. Hetta upp olja i en wok eller stor stekpanna.
  2. Stek köttet hastigt i omgångar. Salta och peppra och lägg åt sidan.
  3. Stek blomkålen någon minut. Tillsätt morötter, vitkål, lök och vitlök. Stek under omrörning i het panna tills något mjuka. Häll i oystersås och ingefära. Smaka av med salt.
  4. Vänd ner köttet precis vid servering och toppa med salladslök. Servera med ris.

Tips

Häll på lite vatten så blir det liksom lite mer men tunnare sås.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ruth

2019-01-25

Åh så gott🤗

Berivan

2017-02-22

Absolut godaste woken jag har testat! Så gott med färska grönsaker ! 5 av 5

Karin

2016-12-04

Supergott! Hela familjen gillade det.

Abbe

2016-10-07

Sååå gott! 5/5 stjärnor :-)

Liknande recept

Spara recept

Kasslergratäng med ris

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Tofustroganoff

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Spenatrisotto med ädelost och svamp

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Indiskt kryddris

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Fyllda auberginer

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Risotto i ugn med lax

Betyg
Betyg
(76)
Spara recept

Buddha bowl

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Lins- och risfyllda kålrullar i tomatsås

Betyg
Betyg
(10)
13 st
  • Ingredienser (13)
  • 3 dl råris
  • 0.5 blomkålshuvud, i buketter
  • 2 morötter, slantade
  • 300 g vitkål, strimlad
  • 1 gul lök, strimlad
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 1 msk olivolja
  • 4 lövbiff i skivor, strimlade
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 2 dl oyster sauce
  • 2 msk ingefära, grovriven
  • 2 salladslökar, strimlade
  • salt

Biffwok med oystersås

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(21)

Wok med biff och färglada grönsaker.

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka ris enligt anvisningen på förpackningen. Förbered alla grönsaker och köttet. Hetta upp olja i en wok eller stor stekpanna.
  2. Stek köttet hastigt i omgångar. Salta och peppra och lägg åt sidan.
  3. Stek blomkålen någon minut. Tillsätt morötter, vitkål, lök och vitlök. Stek under omrörning i het panna tills något mjuka. Häll i oystersås och ingefära. Smaka av med salt.
  4. Vänd ner köttet precis vid servering och toppa med salladslök. Servera med ris.

Tips

Häll på lite vatten så blir det liksom lite mer men tunnare sås.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ruth

2019-01-25

Åh så gott🤗

Berivan

2017-02-22

Absolut godaste woken jag har testat! Så gott med färska grönsaker ! 5 av 5

Karin

2016-12-04

Supergott! Hela familjen gillade det.

Abbe

2016-10-07

Sååå gott! 5/5 stjärnor :-)

Liknande recept

Spara recept

Kasslergratäng med ris

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Tofustroganoff

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Spenatrisotto med ädelost och svamp

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Indiskt kryddris

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Fyllda auberginer

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Risotto i ugn med lax

Betyg
Betyg
(76)
Spara recept

Buddha bowl

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Lins- och risfyllda kålrullar i tomatsås

Betyg
Betyg
(10)