För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Biffsallad med melon och fetaost

Betyg (1-5):
3.95 (21 betyg)

En riktig härlig och matig sommarsallad.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 300 g lövbiff
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • svartpeppar
  • 150 g fetaost
  • 5 hackade salladslökar
  • 2 tomater, skurna i klyftor
  • 1 nätmelon, skuren i klyftor
  • 1 gurka, skuren i bitad
  • 2 msk barbequesås
  • 1 msk grovhackad färsk mynta
  • 100 g blandad sallad
  • 75 g svarta oliver
  • salt

Gör så här

  1. Blanda olja och vinäger i en skål. Salta och peppra. Bryt fetaosten i bitar och blanda med salladslöken i dressingen. Låt dra ca 5 min. Vänd ner tomater, melon och gurka.
  2. Stek lövbiffarna hastigt i smör i en het stekpanna. Pensla dem med barbecuesås och strö över mynta.
  3. Strimla köttet. Fördela grönsalladen på tallrikar. Lägg på lövbiffen och strö över melon- och fetaostsalladen. Garnera med oliver.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Anna

2013-09-25

Jättegott! Succé hos våra ungdomar! Sonen önskade denna till middag på sin födelsedag (i september) Men det funkade så också, september har vart riktigt härlig

Annika

2012-08-04

God enligt andreas

Liknande recept

Kryddiga honungsribs

(19)

Fänkåls- och citrussallad

(2)

Laxsallad med lime och jordnötter

(18)

Julkycklingbollar med ingefära och apelsin

(3)

Fläskkotletter med sallad på stekta päron och ost

(4)

Citron- och saffranskyckling

(7)

Rostbiff med äppel-crème fraiche och sockerstekt färskpotatis

(12)

Julkalkon med cidersås

(8)
14 st
  • Ingredienser (14)
  • 300 g lövbiff
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • svartpeppar
  • 150 g fetaost
  • 5 hackade salladslökar
  • 2 tomater, skurna i klyftor
  • 1 nätmelon, skuren i klyftor
  • 1 gurka, skuren i bitad
  • 2 msk barbequesås
  • 1 msk grovhackad färsk mynta
  • 100 g blandad sallad
  • 75 g svarta oliver
  • salt

Biffsallad med melon och fetaost

Betyg (1-5):
3.95 (21 betyg)

En riktig härlig och matig sommarsallad.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda olja och vinäger i en skål. Salta och peppra. Bryt fetaosten i bitar och blanda med salladslöken i dressingen. Låt dra ca 5 min. Vänd ner tomater, melon och gurka.
  2. Stek lövbiffarna hastigt i smör i en het stekpanna. Pensla dem med barbecuesås och strö över mynta.
  3. Strimla köttet. Fördela grönsalladen på tallrikar. Lägg på lövbiffen och strö över melon- och fetaostsalladen. Garnera med oliver.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Anna

2013-09-25

Jättegott! Succé hos våra ungdomar! Sonen önskade denna till middag på sin födelsedag (i september) Men det funkade så också, september har vart riktigt härlig

Annika

2012-08-04

God enligt andreas

Liknande recept

Kryddiga honungsribs

(19)

Fänkåls- och citrussallad

(2)

Laxsallad med lime och jordnötter

(18)

Julkycklingbollar med ingefära och apelsin

(3)

Fläskkotletter med sallad på stekta päron och ost

(4)

Citron- och saffranskyckling

(7)

Rostbiff med äppel-crème fraiche och sockerstekt färskpotatis

(12)

Julkalkon med cidersås

(8)