Biffsallad med melon och fetaost

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(21)

En riktig härlig och matig sommarsallad.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 300 g lövbiff
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • svartpeppar
  • 150 g fetaost
  • 5 hackade salladslökar
  • 2 tomater, skurna i klyftor
  • 1 nätmelon, skuren i klyftor
  • 1 gurka, skuren i bitad
  • 2 msk barbequesås
  • 1 msk grovhackad färsk mynta
  • 100 g blandad sallad
  • 75 g svarta oliver
  • salt

Gör så här

  1. Blanda olja och vinäger i en skål. Salta och peppra. Bryt fetaosten i bitar och blanda med salladslöken i dressingen. Låt dra ca 5 min. Vänd ner tomater, melon och gurka.
  2. Stek lövbiffarna hastigt i smör i en het stekpanna. Pensla dem med barbecuesås och strö över mynta.
  3. Strimla köttet. Fördela grönsalladen på tallrikar. Lägg på lövbiffen och strö över melon- och fetaostsalladen. Garnera med oliver.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Anna

2013-09-25

Jättegott! Succé hos våra ungdomar! Sonen önskade denna till middag på sin födelsedag (i september) Men det funkade så också, september har vart riktigt härlig

Annika

2012-08-04

God enligt andreas

Liknande recept

Spara recept

Kryddig plommonkyckling

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Citron- och saffranskyckling

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Carnitas med äppelsalsa

Betyg
Betyg
(69)
Spara recept

Rostbiff med äppel-crème fraiche och sockerstekt färskpotatis

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Julkycklingbollar med ingefära och apelsin

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Fänkåls- och citrussallad

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Bräckt lax med spenat och mangosalsa

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Kryddiga honungsribs

Betyg
Betyg
(22)
14 st
  • Ingredienser (14)
  • 300 g lövbiff
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • svartpeppar
  • 150 g fetaost
  • 5 hackade salladslökar
  • 2 tomater, skurna i klyftor
  • 1 nätmelon, skuren i klyftor
  • 1 gurka, skuren i bitad
  • 2 msk barbequesås
  • 1 msk grovhackad färsk mynta
  • 100 g blandad sallad
  • 75 g svarta oliver
  • salt

Biffsallad med melon och fetaost

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(21)

En riktig härlig och matig sommarsallad.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda olja och vinäger i en skål. Salta och peppra. Bryt fetaosten i bitar och blanda med salladslöken i dressingen. Låt dra ca 5 min. Vänd ner tomater, melon och gurka.
  2. Stek lövbiffarna hastigt i smör i en het stekpanna. Pensla dem med barbecuesås och strö över mynta.
  3. Strimla köttet. Fördela grönsalladen på tallrikar. Lägg på lövbiffen och strö över melon- och fetaostsalladen. Garnera med oliver.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Anna

2013-09-25

Jättegott! Succé hos våra ungdomar! Sonen önskade denna till middag på sin födelsedag (i september) Men det funkade så också, september har vart riktigt härlig

Annika

2012-08-04

God enligt andreas

Liknande recept

Spara recept

Kryddig plommonkyckling

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Citron- och saffranskyckling

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Carnitas med äppelsalsa

Betyg
Betyg
(69)
Spara recept

Rostbiff med äppel-crème fraiche och sockerstekt färskpotatis

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Julkycklingbollar med ingefära och apelsin

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Fänkåls- och citrussallad

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Bräckt lax med spenat och mangosalsa

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Kryddiga honungsribs

Betyg
Betyg
(22)