För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Barnens läskiga fyllda paprikor

Betyg (1-5):
4 (3 betyg)

Tillagningstid: 35 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 paprikor
  • 200 g kalkonbacon
  • 1 gul lök
  • 500 g krossade tomater
  • 1 msk honung
  • 300 g svart pasta
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Skär ut ögon och mun på paprikorna. Skär loss toppen. Ta bort kärnhuset. Rosta i ugnen ca 15 min, 200°.
  2. Skär kalkonbacon i mindre bitar. Stek baconet i torr stekpanna. Rör om under tiden.
  3. Dela och skala löken. Lägg en lökhalva i en kastrull. Häll i krossade tomater, honung och salt.
  4. Låt sjuda under lock ca 15 min. Lyft bort löken. Koka svart pasta enligt förpackningens anvisning. Fyll paprikorna med spaghetti.
  5. Vänd ner bacon i tomatsåsen och häll den över spaghettin. Redo att servera!

Tips

Rita först med penna och låt en förälder skära ut.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Blomkålsgratäng med ostsås och kycklingbacon

(8)

Pulled chickenbreast i wrap med avokado och rödkålssallad

(4)

Caesarsallad med grillad kyckling

(5)

Bruschetta med kyckling

(8)

Kycklingkebab

(1)

Kycklingsallad med quinoa, fetaost och granatäpple

(3)

Kycklingtacos med mangosås

(10)

Fyllda tomater med parmesan och kyckling

(13)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 4 paprikor
  • 200 g kalkonbacon
  • 1 gul lök
  • 500 g krossade tomater
  • 1 msk honung
  • 300 g svart pasta
  • 0.5 tsk salt

Barnens läskiga fyllda paprikor

Betyg (1-5):
4 (3 betyg)

Tillagningstid: 35 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär ut ögon och mun på paprikorna. Skär loss toppen. Ta bort kärnhuset. Rosta i ugnen ca 15 min, 200°.
  2. Skär kalkonbacon i mindre bitar. Stek baconet i torr stekpanna. Rör om under tiden.
  3. Dela och skala löken. Lägg en lökhalva i en kastrull. Häll i krossade tomater, honung och salt.
  4. Låt sjuda under lock ca 15 min. Lyft bort löken. Koka svart pasta enligt förpackningens anvisning. Fyll paprikorna med spaghetti.
  5. Vänd ner bacon i tomatsåsen och häll den över spaghettin. Redo att servera!

Tips

Rita först med penna och låt en förälder skära ut.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Blomkålsgratäng med ostsås och kycklingbacon

(8)

Pulled chickenbreast i wrap med avokado och rödkålssallad

(4)

Caesarsallad med grillad kyckling

(5)

Bruschetta med kyckling

(8)

Kycklingkebab

(1)

Kycklingsallad med quinoa, fetaost och granatäpple

(3)

Kycklingtacos med mangosås

(10)

Fyllda tomater med parmesan och kyckling

(13)