För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Barnens gratinerade tomatpasta

Betyg (1-5):
3.42 (12 betyg)

Tillagningstid: 25 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 paprika
  • 500 g fyllda färska pastaknyten
  • 1 burk färdig tomatsås (ca 400 g)
  • vatten
  • 150 g fetaost
  • 20 basilikablad

Gör så här

  1. Dela och kärna ur paprikan. Skär den i mindre bitar.
  2. Lägg pastaknyten i en gratängform. Fördela paprikan i formen och häll över tomatsåsen. Fyll tomatburken med kallt vatten och häll i gratängformen. Vänd runt försiktigt. Smula över fetaost och toppa med basilikablad.
  3. Gratinera mitt i ugnen på 200° ca 15 min.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Caroline

2017-02-07

Det står ju att det är för barnenspasta.

Elicia

2016-08-26

För de vuxna så var den bara okej, däremot barnen älskade den! 4-åringen var jättestolt att han fixade middag helt själv och 2-åringen äter också jättemycket av denna när den görs. Vi använder oliv pastasåsen. Denna har vi gjort flera gånger. Brukar använda lite svartpeppar och kryddar. Tack för enkla barnrecept så de får också ta plats i köket!!

Linn

2016-08-02

Inget speciellt, enligt min smak. Hade föredragit rostad röd paprika, gillade inte den färska röda paprikan (som värmts med sås/pasta i ugn) i denna. Använde god pasta och god tomatsås osv, men det föll mig ändå inte i smaken. Ev skulle jag kunna pröva igen, fast med rostad röd paprika (tex inlagd i olja, så rätten fortsatt är enkel/snabb att göra)...?

Liknande recept

Köttfärssoppa tacostyle

(15)

Sej med grillad paprika och parmesan

(114)

Belugalasagne

(36)

Mozzarella- och pestogratinerade grönsaker

(0)

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

(15)

Spaghetti med tomat och fetaost

(11)

Buddha bowl

(9)

Portabello- och aubergineburgare

(2)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 1 paprika
  • 500 g fyllda färska pastaknyten
  • 1 burk färdig tomatsås (ca 400 g)
  • vatten
  • 150 g fetaost
  • 20 basilikablad

Barnens gratinerade tomatpasta

Betyg (1-5):
3.42 (12 betyg)

Tillagningstid: 25 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Dela och kärna ur paprikan. Skär den i mindre bitar.
  2. Lägg pastaknyten i en gratängform. Fördela paprikan i formen och häll över tomatsåsen. Fyll tomatburken med kallt vatten och häll i gratängformen. Vänd runt försiktigt. Smula över fetaost och toppa med basilikablad.
  3. Gratinera mitt i ugnen på 200° ca 15 min.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Caroline

2017-02-07

Det står ju att det är för barnenspasta.

Elicia

2016-08-26

För de vuxna så var den bara okej, däremot barnen älskade den! 4-åringen var jättestolt att han fixade middag helt själv och 2-åringen äter också jättemycket av denna när den görs. Vi använder oliv pastasåsen. Denna har vi gjort flera gånger. Brukar använda lite svartpeppar och kryddar. Tack för enkla barnrecept så de får också ta plats i köket!!

Linn

2016-08-02

Inget speciellt, enligt min smak. Hade föredragit rostad röd paprika, gillade inte den färska röda paprikan (som värmts med sås/pasta i ugn) i denna. Använde god pasta och god tomatsås osv, men det föll mig ändå inte i smaken. Ev skulle jag kunna pröva igen, fast med rostad röd paprika (tex inlagd i olja, så rätten fortsatt är enkel/snabb att göra)...?

Liknande recept

Köttfärssoppa tacostyle

(15)

Sej med grillad paprika och parmesan

(114)

Belugalasagne

(36)

Mozzarella- och pestogratinerade grönsaker

(0)

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

(15)

Spaghetti med tomat och fetaost

(11)

Buddha bowl

(9)

Portabello- och aubergineburgare

(2)