För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Barnens bästa piroger

Betyg (1-5):
3.67 (9 betyg)

Lättlagade piroger som barnen själva kan göra, perfekta som mellis.

Tillagningstid: 25 min
Ugnstemperatur:200º
6 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 550 g pizzadeg
  • 150 g fetaost
  • 1 msk soltorkad tomat-crème
  • 2 dl riven ost
  • 1 msk torkad oregano
  • 1 ägg

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°. Rulla ut pizzadegen på mjölat bakbord. Skär degen i sex bitar.
  2. Smula på fetaost i mitten på degbitarna. Klicka ut soltorkad tomatkräm ovanpå varje pirog.
  3. Fördela riven ost och torkad oregano på pirogerna.
  4. Nyp ihop degen runt kanterna så den veckar sig och pensla degen med uppvispat ägg. Grädda mitt i ugnen 15–20 min.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Malin

2020-03-06

Gott och enkelt. Lätt att variera fyllningen!

Liknande recept

Broccolisallad med grillad halloumi

(102)

Polarpizzor

(7)

Sötpotatissoppa med getost och pumpakärnor

(162)

Varm sardintoast med kapris, ost och tomatsalsa

(0)

Tomatsoppa med fetaost

(27)

Grillad wrap med tonfiskröra

(21)

Grekisk burgare med ugnsbakad feta och tsatziki

(4)

Enchilada med bbq-kyckling

(7)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 550 g pizzadeg
  • 150 g fetaost
  • 1 msk soltorkad tomat-crème
  • 2 dl riven ost
  • 1 msk torkad oregano
  • 1 ägg

Barnens bästa piroger

Betyg (1-5):
3.67 (9 betyg)

Lättlagade piroger som barnen själva kan göra, perfekta som mellis.

Tillagningstid: 25 min
Ugnstemperatur:200º
6 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°. Rulla ut pizzadegen på mjölat bakbord. Skär degen i sex bitar.
  2. Smula på fetaost i mitten på degbitarna. Klicka ut soltorkad tomatkräm ovanpå varje pirog.
  3. Fördela riven ost och torkad oregano på pirogerna.
  4. Nyp ihop degen runt kanterna så den veckar sig och pensla degen med uppvispat ägg. Grädda mitt i ugnen 15–20 min.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Malin

2020-03-06

Gott och enkelt. Lätt att variera fyllningen!

Liknande recept

Broccolisallad med grillad halloumi

(102)

Polarpizzor

(7)

Sötpotatissoppa med getost och pumpakärnor

(162)

Varm sardintoast med kapris, ost och tomatsalsa

(0)

Tomatsoppa med fetaost

(27)

Grillad wrap med tonfiskröra

(21)

Grekisk burgare med ugnsbakad feta och tsatziki

(4)

Enchilada med bbq-kyckling

(7)