Barnens bästa piroger

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(16)

Lättlagade piroger som barnen själva kan göra, perfekta som mellis.

Tillagningstid: 25 min
Ugnstemperatur:200º
6 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 550 g pizzadeg
  • 150 g fetaost
  • 1 msk soltorkad tomat-crème
  • 2 dl riven ost
  • 1 msk torkad oregano
  • 1 ägg

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°. Rulla ut pizzadegen på mjölat bakbord. Skär degen i sex bitar.
  2. Smula på fetaost i mitten på degbitarna. Klicka ut soltorkad tomatkräm ovanpå varje pirog.
  3. Fördela riven ost och torkad oregano på pirogerna.
  4. Nyp ihop degen runt kanterna så den veckar sig och pensla degen med uppvispat ägg. Grädda mitt i ugnen 15–20 min.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Malin

2020-03-06

Gott och enkelt. Lätt att variera fyllningen!

Liknande recept

Spara recept

Resträddarpizza på rotfruktsbotten

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Frasig minipizza

Betyg
Betyg
(27)
Spara recept

Blomkålspizza med gruyèreost

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Tomatsoppa med fetaost

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Vegetarisk lasagne med soltorkade tomater

Betyg
Betyg
(101)
Spara recept

Örtomelett

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Grillad wrap med tonfiskröra

Betyg
Betyg
(22)
Spara recept

Varm sardintoast med kapris, ost och tomatsalsa

Betyg
Betyg
(0)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 550 g pizzadeg
  • 150 g fetaost
  • 1 msk soltorkad tomat-crème
  • 2 dl riven ost
  • 1 msk torkad oregano
  • 1 ägg

Barnens bästa piroger

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(16)

Lättlagade piroger som barnen själva kan göra, perfekta som mellis.

Tillagningstid: 25 min
Ugnstemperatur:200º
6 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°. Rulla ut pizzadegen på mjölat bakbord. Skär degen i sex bitar.
  2. Smula på fetaost i mitten på degbitarna. Klicka ut soltorkad tomatkräm ovanpå varje pirog.
  3. Fördela riven ost och torkad oregano på pirogerna.
  4. Nyp ihop degen runt kanterna så den veckar sig och pensla degen med uppvispat ägg. Grädda mitt i ugnen 15–20 min.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Malin

2020-03-06

Gott och enkelt. Lätt att variera fyllningen!

Liknande recept

Spara recept

Resträddarpizza på rotfruktsbotten

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Frasig minipizza

Betyg
Betyg
(27)
Spara recept

Blomkålspizza med gruyèreost

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Tomatsoppa med fetaost

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Vegetarisk lasagne med soltorkade tomater

Betyg
Betyg
(101)
Spara recept

Örtomelett

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Grillad wrap med tonfiskröra

Betyg
Betyg
(22)
Spara recept

Varm sardintoast med kapris, ost och tomatsalsa

Betyg
Betyg
(0)