För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Barnens bästa kycklinggryta

Betyg (1-5):
3.27 (33 betyg)

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 kycklingfiléer
  • 1 gul lök
  • 1 röd paprika
  • 1 citrongräs
  • 1 msk olja
  • 0.5 msk garam masala
  • 0.5 msk curry
  • 1 burk kokosmjölk (400 ml)
  • färsk koriander
  • 1 tsk salt

Gör så här

  1. Skär kycklingfiléerna i bitar. Skala och skär löken i bitar eller strimlor. Skär paprikan i bitar. Banka på citrongräset med t ex en mortelstöt tills det delar sig.
  2. Stek kycklingen i olja. Rör runt och strö över salt. Häll i paprika och lök. Lägg i citrongräset. Blanda garam masala med curry och pudra över. Häll i kokosmjölken och låt småkoka under lock ca 8 min.
  3. Servera med ris. Toppa med koriander om du vill.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kycklingben med röd coleslaw och örtpotatis

(5)

Piccata med ratatouille

(1)

Kycklingfilé med pumpa

(0)

Kycklingwok med nudlar och jordnötter

(47)

Schweizerschnitzel på kyckling med syrad tomatsallad

(5)

Wrap med grillade grönsaker, kyckling och tzatziki

(8)

Hoisinkyckling med bönris och picklad gurka

(0)

Kycklinglår i tomatsås

(10)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 4 kycklingfiléer
  • 1 gul lök
  • 1 röd paprika
  • 1 citrongräs
  • 1 msk olja
  • 0.5 msk garam masala
  • 0.5 msk curry
  • 1 burk kokosmjölk (400 ml)
  • färsk koriander
  • 1 tsk salt

Barnens bästa kycklinggryta

Betyg (1-5):
3.27 (33 betyg)

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär kycklingfiléerna i bitar. Skala och skär löken i bitar eller strimlor. Skär paprikan i bitar. Banka på citrongräset med t ex en mortelstöt tills det delar sig.
  2. Stek kycklingen i olja. Rör runt och strö över salt. Häll i paprika och lök. Lägg i citrongräset. Blanda garam masala med curry och pudra över. Häll i kokosmjölken och låt småkoka under lock ca 8 min.
  3. Servera med ris. Toppa med koriander om du vill.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kycklingben med röd coleslaw och örtpotatis

(5)

Piccata med ratatouille

(1)

Kycklingfilé med pumpa

(0)

Kycklingwok med nudlar och jordnötter

(47)

Schweizerschnitzel på kyckling med syrad tomatsallad

(5)

Wrap med grillade grönsaker, kyckling och tzatziki

(8)

Hoisinkyckling med bönris och picklad gurka

(0)

Kycklinglår i tomatsås

(10)