Barnens bästa kycklinggryta

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(34)

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 kycklingfiléer
  • 1 gul lök
  • 1 röd paprika
  • 1 citrongräs
  • 1 msk olja
  • 0.5 msk garam masala
  • 0.5 msk curry
  • 1 burk kokosmjölk (400 ml)
  • färsk koriander
  • 1 tsk salt

Gör så här

  1. Skär kycklingfiléerna i bitar. Skala och skär löken i bitar eller strimlor. Skär paprikan i bitar. Banka på citrongräset med t ex en mortelstöt tills det delar sig.
  2. Stek kycklingen i olja. Rör runt och strö över salt. Häll i paprika och lök. Lägg i citrongräset. Blanda garam masala med curry och pudra över. Häll i kokosmjölken och låt småkoka under lock ca 8 min.
  3. Servera med ris. Toppa med koriander om du vill.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Piccata med ratatouille

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Kycklinglår i tomatsås

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Wrap med grillade grönsaker, kyckling och tzatziki

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Kycklingfilé med pumpa

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Hel kyckling med kimchi och apelsinglaze

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Hoisinkyckling med bönris och picklad gurka

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Kycklingben med röd coleslaw och örtpotatis

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Kycklingwok med nudlar och jordnötter

Betyg
Betyg
(49)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 4 kycklingfiléer
  • 1 gul lök
  • 1 röd paprika
  • 1 citrongräs
  • 1 msk olja
  • 0.5 msk garam masala
  • 0.5 msk curry
  • 1 burk kokosmjölk (400 ml)
  • färsk koriander
  • 1 tsk salt

Barnens bästa kycklinggryta

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(34)

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär kycklingfiléerna i bitar. Skala och skär löken i bitar eller strimlor. Skär paprikan i bitar. Banka på citrongräset med t ex en mortelstöt tills det delar sig.
  2. Stek kycklingen i olja. Rör runt och strö över salt. Häll i paprika och lök. Lägg i citrongräset. Blanda garam masala med curry och pudra över. Häll i kokosmjölken och låt småkoka under lock ca 8 min.
  3. Servera med ris. Toppa med koriander om du vill.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Piccata med ratatouille

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Kycklinglår i tomatsås

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Wrap med grillade grönsaker, kyckling och tzatziki

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Kycklingfilé med pumpa

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Hel kyckling med kimchi och apelsinglaze

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Hoisinkyckling med bönris och picklad gurka

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Kycklingben med röd coleslaw och örtpotatis

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Kycklingwok med nudlar och jordnötter

Betyg
Betyg
(49)