För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Barnens bästa burgare

Betyg (1-5):
3 (43 betyg)

Det är barnsligt enkelt att göra de här goda kycklingburgarna.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1.5 dl majonnäs
  • 0.5 dl mango chutney
  • 2 tsk curry
  • 2 tomater
  • 1 kruka sallad
  • 8 tunnskivade kycklingbröstfiléer
  • 0.5 tsk grovmald svartpeppar
  • 1 msk olja
  • 4 hamburgerbröd
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Häll majonnäsen i en skål. Tillsätt mango chutney och curry. Blanda till en sås.
  2. Skiva tomaterna. Plocka bladen från kruksalladen. Krydda kycklingfiléerna med salt och svartpeppar. Stek i olja.
  3. Klicka såsen på bottendelen på hamburgerbröden.
  4. Lägg på sallad, tomat och kyckling. Toppa med locken.

Servering

  1. Servera gärna i en liten korg.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Åsa

2018-01-03

Gott, men kycklingen var lite för svår för barn...både att dela och att steka.

Liknande recept

"Pulled" kyckling med fajitatillbehör

(5)

Salladsknyte med kycklingfärs och limesås

(9)

Tacobåtar med kycklingfärs

(5)

Friterade kycklingben

(31)

Barnens kycklingpizza

(11)

Kryddig plommonkyckling

(1)

Kyckling och mozzarella i citronsirap

(105)

Caesarsallad med grillad kyckling

(5)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 1.5 dl majonnäs
  • 0.5 dl mango chutney
  • 2 tsk curry
  • 2 tomater
  • 1 kruka sallad
  • 8 tunnskivade kycklingbröstfiléer
  • 0.5 tsk grovmald svartpeppar
  • 1 msk olja
  • 4 hamburgerbröd
  • 0.5 tsk salt

Barnens bästa burgare

Betyg (1-5):
3 (43 betyg)

Det är barnsligt enkelt att göra de här goda kycklingburgarna.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Häll majonnäsen i en skål. Tillsätt mango chutney och curry. Blanda till en sås.
  2. Skiva tomaterna. Plocka bladen från kruksalladen. Krydda kycklingfiléerna med salt och svartpeppar. Stek i olja.
  3. Klicka såsen på bottendelen på hamburgerbröden.
  4. Lägg på sallad, tomat och kyckling. Toppa med locken.

Servering

  1. Servera gärna i en liten korg.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Åsa

2018-01-03

Gott, men kycklingen var lite för svår för barn...både att dela och att steka.

Liknande recept

"Pulled" kyckling med fajitatillbehör

(5)

Salladsknyte med kycklingfärs och limesås

(9)

Tacobåtar med kycklingfärs

(5)

Friterade kycklingben

(31)

Barnens kycklingpizza

(11)

Kryddig plommonkyckling

(1)

Kyckling och mozzarella i citronsirap

(105)

Caesarsallad med grillad kyckling

(5)