Barbecuesås

Betyg (1-5):
2.67 (3 betyg)

Tomat- och chiligrillsås. Kan serveras till grillat eller användas som glasyr under grillningen.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (8)
  • 400 g krossade tomater (1 burk = 400 g)
  • 2 msk chilisås
  • 2 msk vinäger
  • 1 msk senap
  • 0.5 tsk salt
  • 2 tsk worcestershiresås
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 pressad vitlöksklyfta

Gör så här

  1. Blanda alla ingredienser i en kastrull. Koka på ganska stark värme ca 10 minuter.

Servering

Servera såsen till grillat, t ex kyckling, korv, fläsk- och nötkött. Den kan också användas som pensling under grillningen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



8 st
  • Ingredienser (8)
  • 400 g krossade tomater (1 burk = 400 g)
  • 2 msk chilisås
  • 2 msk vinäger
  • 1 msk senap
  • 0.5 tsk salt
  • 2 tsk worcestershiresås
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 pressad vitlöksklyfta

Barbecuesås

Betyg (1-5):
2.67 (3 betyg)

Tomat- och chiligrillsås. Kan serveras till grillat eller användas som glasyr under grillningen.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda alla ingredienser i en kastrull. Koka på ganska stark värme ca 10 minuter.

Servering

Servera såsen till grillat, t ex kyckling, korv, fläsk- och nötkött. Den kan också användas som pensling under grillningen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies