För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Barbecuesås

Betyg (1-5):
2.67 (3 betyg)

Tomat- och chiligrillsås. Kan serveras till grillat eller användas som glasyr under grillningen.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 400 g krossade tomater (1 burk = 400 g)
  • 2 msk chilisås
  • 2 msk vinäger
  • 1 msk senap
  • 2 tsk worcestershiresås
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Blanda alla ingredienser i en kastrull. Koka på ganska stark värme ca 10 minuter.

Servering

Servera såsen till grillat, t ex kyckling, korv, fläsk- och nötkött. Den kan också användas som pensling under grillningen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



8 st
  • Ingredienser (8)
  • 400 g krossade tomater (1 burk = 400 g)
  • 2 msk chilisås
  • 2 msk vinäger
  • 1 msk senap
  • 2 tsk worcestershiresås
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 0.5 tsk salt

Barbecuesås

Betyg (1-5):
2.67 (3 betyg)

Tomat- och chiligrillsås. Kan serveras till grillat eller användas som glasyr under grillningen.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda alla ingredienser i en kastrull. Koka på ganska stark värme ca 10 minuter.

Servering

Servera såsen till grillat, t ex kyckling, korv, fläsk- och nötkött. Den kan också användas som pensling under grillningen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!