Bakad potatis med tonfiskröra

Bakad potatis med tonfiskröra

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(56)

Små bakade potatisar som fylls med en röra på tonfisk, keso, gul lök, majonnäs och curry. Mums!

Tillagningstid: 15 min + tid i ugn eller micro
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
  • 1 kg potatis
  • 35 g rucola
  • 200 g körsbärstomater, tärnade
  • Tonfiskröra
  • 185 g tonfisk, i vatten, avrunnen (på burk)
  • 250 g cottage cheese
  • 2 msk majonnäs
  • 0.5 gul lök, finhackad
  • 2 tsk curry
  • 2 tsk flytande honung
  • salt
  • chiliflakes

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°. Lägg potatisarna på en plåt och tillaga mitt i ugnen tills de är mjuka, ca 40 min.
  2. Rör ihop alla ingredienserna till tonfiskröran och smaka av med salt och chiliflakes. Skär ett kryss i potatisarna och kläm ihop. Toppa med tonfiskröra, rucola och tomater.

Tips

Spara tid genom att picka hål i potatisen och tillaga enligt instruktion på din micro.

Sara Begner, Chef för Coops provkök

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Checkbox Coop

2021-11-08

Hej Adam, 200 grader - det står högst upp i receptet :)

Adam b k r

2021-11-04

Hur många grader på potatisarna i ugnen? 😅

Elisabeth

2021-10-03

Enkelt o gott

Checkbox Coop

2021-08-23

Hej Emma, vi använde tonfisk i vatten men det går även bra med tonfisk i olja. Lycka till!

Emma

2021-08-19

Ska det vara tonfisk i vatten eller olja?

Kajsa

2021-03-09

Makalöst gott!😋

Madeleine

2021-03-02

Väldigt gott alla gillade det

Bakad potatis med tonfiskröra
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 1 kg potatis
  • 35 g rucola
  • 200 g körsbärstomater, tärnade
  • Tonfiskröra
  • 185 g tonfisk, i vatten, avrunnen (på burk)
  • 250 g cottage cheese
  • 2 msk majonnäs
  • 0.5 gul lök, finhackad
  • 2 tsk curry
  • 2 tsk flytande honung
  • salt
  • chiliflakes

Bakad potatis med tonfiskröra

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(56)

Små bakade potatisar som fylls med en röra på tonfisk, keso, gul lök, majonnäs och curry. Mums!

Tillagningstid: 15 min + tid i ugn eller micro
Ugnstemperatur:200º
4 portioner

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°. Lägg potatisarna på en plåt och tillaga mitt i ugnen tills de är mjuka, ca 40 min.
  2. Rör ihop alla ingredienserna till tonfiskröran och smaka av med salt och chiliflakes. Skär ett kryss i potatisarna och kläm ihop. Toppa med tonfiskröra, rucola och tomater.

Tips

Spara tid genom att picka hål i potatisen och tillaga enligt instruktion på din micro.

Sara Begner, Chef för Coops provkök

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Checkbox Coop

2021-11-08

Hej Adam, 200 grader - det står högst upp i receptet :)

Adam b k r

2021-11-04

Hur många grader på potatisarna i ugnen? 😅

Elisabeth

2021-10-03

Enkelt o gott

Checkbox Coop

2021-08-23

Hej Emma, vi använde tonfisk i vatten men det går även bra med tonfisk i olja. Lycka till!

Emma

2021-08-19

Ska det vara tonfisk i vatten eller olja?

Kajsa

2021-03-09

Makalöst gott!😋

Madeleine

2021-03-02

Väldigt gott alla gillade det