Baguette med rostbiff, curryremoulad och rostad lök

Betyg (1-5):
2.8 (5 betyg)

Tillagningstid: 10 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 9 st
  • 4 minibaguetter eller liknande
  • 4 salladsblad
  • 50 g ärtskott
  • 160 g rostbiff i tunna skivor
  • 1.5 dl rostad lök
  • 8 körsbärstomater, skivade
  • Remouladröra
  • 2 dl pickles
  • 1 dl majonnäs
  • 1 tsk curry

Gör så här

  1. Finhacka pickles och blanda med övriga ingredienser till såsen. Smaka av med salt.
  2. Snitta baguetten och lägg i salladsblad, ärtskott och rostbiff. Skeda på röran, strö över den rostade löken och stick in några tomatskivor.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Tapenadfylld färsrulle med picklad rödlök - Coop

(0)
9 st
  • Ingredienser 9 st
  • 4 minibaguetter eller liknande
  • 4 salladsblad
  • 50 g ärtskott
  • 160 g rostbiff i tunna skivor
  • 1.5 dl rostad lök
  • 8 körsbärstomater, skivade
  • Remouladröra
  • 2 dl pickles
  • 1 dl majonnäs
  • 1 tsk curry

Baguette med rostbiff, curryremoulad och rostad lök

Betyg (1-5):
2.8 (5 betyg)

Tillagningstid: 10 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Finhacka pickles och blanda med övriga ingredienser till såsen. Smaka av med salt.
  2. Snitta baguetten och lägg i salladsblad, ärtskott och rostbiff. Skeda på röran, strö över den rostade löken och stick in några tomatskivor.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Tapenadfylld färsrulle med picklad rödlök - Coop

(0)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies