För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Baguette med kabanoss, ägg och chilimajonäs

Betyg (1-5):
4.12 (8 betyg)

At t vå ga ex perimentera med smaker gör sig of ta väldigt bra p å ma ck or.

Tillagningstid: 20 minuter
3 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 3 kabanoss
  • 2 tsk rapsolja
  • 3 ägg
  • 1 dl majonnäs
  • 0.5 urkärnad hackad röd chili
  • 1 baguette delad i 3 bitar
  • 70 g färsk spenat
  • 0.5 tsk malen svartpeppar
  • 0.5 urkärnad skivad röd chili

Gör så här

  1. Stek korven i olja i en het panna i cirka 3 minuter. Lägg åt sidan.
  2. Stek äggen i samma panna och dela i bitar.
  3. Blanda majonnäs och hackad chili. Skär baguetten på längden och fördela ut nästan all chilimajonnäs.
  4. Fyll bröden med spenat, korv, äggbitar och resterande majonnäs. Toppa med svartpeppar och skivad chili.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Cecilia

2018-03-12

Blandade sweet chili med majonäs, blev mycket gott!

Björn

2013-07-06

Jag har gjort det här, trots det löjligt enkla receptet var jag mycket nöjd. Hoppade säkert över chilin av lathet.

Katrin

2013-06-23

Syper

rolig idé och super snab

2013-01-28

barnen fick en chili fri variant, de tycker det är tillräcklig stark med kabanoss

9 st
  • Ingredienser (9)
  • 3 kabanoss
  • 2 tsk rapsolja
  • 3 ägg
  • 1 dl majonnäs
  • 0.5 urkärnad hackad röd chili
  • 1 baguette delad i 3 bitar
  • 70 g färsk spenat
  • 0.5 tsk malen svartpeppar
  • 0.5 urkärnad skivad röd chili

Baguette med kabanoss, ägg och chilimajonäs

Betyg (1-5):
4.12 (8 betyg)

At t vå ga ex perimentera med smaker gör sig of ta väldigt bra p å ma ck or.

Tillagningstid: 20 minuter
3 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Stek korven i olja i en het panna i cirka 3 minuter. Lägg åt sidan.
  2. Stek äggen i samma panna och dela i bitar.
  3. Blanda majonnäs och hackad chili. Skär baguetten på längden och fördela ut nästan all chilimajonnäs.
  4. Fyll bröden med spenat, korv, äggbitar och resterande majonnäs. Toppa med svartpeppar och skivad chili.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Cecilia

2018-03-12

Blandade sweet chili med majonäs, blev mycket gott!

Björn

2013-07-06

Jag har gjort det här, trots det löjligt enkla receptet var jag mycket nöjd. Hoppade säkert över chilin av lathet.

Katrin

2013-06-23

Syper

rolig idé och super snab

2013-01-28

barnen fick en chili fri variant, de tycker det är tillräcklig stark med kabanoss