Baguett med grillad ryggbiff och rå tomatsås

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Tillagningstid: 30 min + 1 timme att marinera
4
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (18)
  • 500 g ryggbiff
  • 1 st vitlöksklyfta, finhackad
  • 1 tsk spiskummin, mald
  • 2 msk olivolja
  • 0.5 tsk svartpeppar, mald
  • olivolja till stekning
  • Rå tomatsås:
  • 500 g kvisttomat, mogna
  • 1 schalottenlök, grovhackad
  • 1 vitlöksklyfta, hackad
  • 0.5 röd chili, strimlad
  • 1 honung, flytande
  • 0.5 st citron, enbart saften
  • 1 msk vit balsamvinäger
  • 4 msk olivolja
  • peppar
  • Tillbehör:
  • 1 kruka koriander
  • 1 kruka bladpersilja
  • 1 st baguette

Gör så här

  1. Skär köttet i mindre bitar och lägg i en bunke. Tillsätt vitlök, spiskummin, olja, salt och peppar. Vänd runt köttet i kryddblandningen och ställ i kylen att marinera minst en timme, men gärna längre.

Tomatsåsen:

  1. Dela tomaterna och gröp ur kärnorna. Mixa tomater, lök, vitlök och chili med stavmixer eller i matberedare. Tillsätt honung, citronsaft, vinäger och olja.Blanda och smaka av med salt och peppar.
  2. Stek köttet i en het stekpanna med några msk olivolja i några min per sida.
  3. Grovhacka örterna och dela brödet i fyra bitar. Snitta en öppning och fyll med några matskedar tomatsås. Toppa med kött och örter.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Blomkålssoppa med bacontopping

(11)

Bönpastasallad med grillbacon

(7)

Italiensk sallad med belugalinser och grillad flankstek

(8)

Köttfärssoppa tacostyle

(12)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

(178)

Tacosoppa med färs

(7)

Fläskwok med cashewnötter

(9)

Sparris- och skinkomelett

(8)
18 st
  • Ingredienser (18)
  • 500 g ryggbiff
  • 1 st vitlöksklyfta, finhackad
  • 1 tsk spiskummin, mald
  • 2 msk olivolja
  • 0.5 tsk svartpeppar, mald
  • olivolja till stekning
  • Rå tomatsås:
  • 500 g kvisttomat, mogna
  • 1 schalottenlök, grovhackad
  • 1 vitlöksklyfta, hackad
  • 0.5 röd chili, strimlad
  • 1 honung, flytande
  • 0.5 st citron, enbart saften
  • 1 msk vit balsamvinäger
  • 4 msk olivolja
  • peppar
  • Tillbehör:
  • 1 kruka koriander
  • 1 kruka bladpersilja
  • 1 st baguette

Baguett med grillad ryggbiff och rå tomatsås

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Tillagningstid: 30 min + 1 timme att marinera
4
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär köttet i mindre bitar och lägg i en bunke. Tillsätt vitlök, spiskummin, olja, salt och peppar. Vänd runt köttet i kryddblandningen och ställ i kylen att marinera minst en timme, men gärna längre.

Tomatsåsen:

  1. Dela tomaterna och gröp ur kärnorna. Mixa tomater, lök, vitlök och chili med stavmixer eller i matberedare. Tillsätt honung, citronsaft, vinäger och olja.Blanda och smaka av med salt och peppar.
  2. Stek köttet i en het stekpanna med några msk olivolja i några min per sida.
  3. Grovhacka örterna och dela brödet i fyra bitar. Snitta en öppning och fyll med några matskedar tomatsås. Toppa med kött och örter.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Blomkålssoppa med bacontopping

(11)

Bönpastasallad med grillbacon

(7)

Italiensk sallad med belugalinser och grillad flankstek

(8)

Köttfärssoppa tacostyle

(12)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

(178)

Tacosoppa med färs

(7)

Fläskwok med cashewnötter

(9)

Sparris- och skinkomelett

(8)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies