Asiatiska nudlar med färs

Betyg (1-5):
3.14 (7 betyg)

Köttfärs och nudlar med pak choi

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (11)
  • 500 g nötfärs
  • 1 tsk svartpeppar, grovmortlad
  • 200 g risnudlar
  • 1 pak choi
  • 1 msk olivolja
  • 2 salladslökar, strimlade
  • 1 röd chili, strimlad
  • 1 tsk socker
  • 2 msk fisksås
  • 1 lime, pressad saft
  • 1 kruka koriander

Gör så här

  1. Hetta upp en stekpanna och stek färsen smulig. Krydda med peppar och lägg åt sidan. Tillred nudlarna enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Slunga hastigt runt pakchoibladen i olja i en het stor stekpanna eller wok. Tillsätt nudlar, färs, salladslök, chili, socker och fisksås.
  3. Dra av från värmen och pressa över limesaft. Smaka av med salt och peppar och vänd runt koriander.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ulrika

2017-02-15

Enkelt & supergott!!

Liknande recept

Laxbiffar med kryddörtsyoghurt och rödbetor

(0)

Fänkålssoppa med fetaost- och valnötstopping

(59)

Pasta med kantareller, spenat och färska örter

(9)

Kryddrubbade kycklingmedaljonger med raw slaw-sallad

(3)

Fiskbullar i thaisås

(4)

Wraps med quorn och curryröra

(21)

Dillslungade grönsaker med rimmad lax

(2)

Tomatsoppa med fetaost

(25)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 500 g nötfärs
  • 1 tsk svartpeppar, grovmortlad
  • 200 g risnudlar
  • 1 pak choi
  • 1 msk olivolja
  • 2 salladslökar, strimlade
  • 1 röd chili, strimlad
  • 1 tsk socker
  • 2 msk fisksås
  • 1 lime, pressad saft
  • 1 kruka koriander

Asiatiska nudlar med färs

Betyg (1-5):
3.14 (7 betyg)

Köttfärs och nudlar med pak choi

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Hetta upp en stekpanna och stek färsen smulig. Krydda med peppar och lägg åt sidan. Tillred nudlarna enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Slunga hastigt runt pakchoibladen i olja i en het stor stekpanna eller wok. Tillsätt nudlar, färs, salladslök, chili, socker och fisksås.
  3. Dra av från värmen och pressa över limesaft. Smaka av med salt och peppar och vänd runt koriander.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ulrika

2017-02-15

Enkelt & supergott!!

Liknande recept

Laxbiffar med kryddörtsyoghurt och rödbetor

(0)

Fänkålssoppa med fetaost- och valnötstopping

(59)

Pasta med kantareller, spenat och färska örter

(9)

Kryddrubbade kycklingmedaljonger med raw slaw-sallad

(3)

Fiskbullar i thaisås

(4)

Wraps med quorn och curryröra

(21)

Dillslungade grönsaker med rimmad lax

(2)

Tomatsoppa med fetaost

(25)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies