Asiatisk wrap

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Lime, citrongräs, chili och koriander är smaker som gifter sig fint i denna wrap

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (12)
  • 1 msk smör
  • 500 g hönsfärs /nötfärs
  • 1 st vitlöksklyfta, pressad
  • 0.5 st röd chili, utkärnad och hackad
  • 1 st citrongräs, finhackad
  • 2 st salladslök, strimlad
  • 0.5 st lime
  • 4 st tortillabröd
  • 0.5 st sallad
  • 2 st avokado
  • 3 st tomat
  • 0.5 st koriander

Gör så här

  1. 1. Hetta upp smör i en stekpanna och stek färsen tills den börjar smula sig. Tillsätt vitlök, chili, citrongräs och stek ytterligare 3 min. 2. Vänd ner salladslöken och finriv skal från limen och pressa över saften. Smaka av med salt och peppar. 3. Värm tortillabröden i micro eller ugn enligt anvisningen på förpackningen. 4. Fyll med färsen, sallad, mosad avokado, tomat och färsk koriander.

Servering

Önskas mera sås passar en aioli i denna rulle.

Tips

Stek färsen neutralt om barnen inte är vana med dessa asiatiska smaker.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Caesarburgare

(3)

Tandoorikyckling med ris

(22)

Grillad kyckling med parmesankräm

(2)

Kycklingwrap

(9)

Kycklingwraps med harissayoghurt

(15)

Citron- och saffranskyckling

(6)

Juliennesoppa med rotselleri och kyckling

(29)

Barnens bästa kycklingnudlar

(17)
12 st
  • Ingredienser (12)
  • 1 msk smör
  • 500 g hönsfärs /nötfärs
  • 1 st vitlöksklyfta, pressad
  • 0.5 st röd chili, utkärnad och hackad
  • 1 st citrongräs, finhackad
  • 2 st salladslök, strimlad
  • 0.5 st lime
  • 4 st tortillabröd
  • 0.5 st sallad
  • 2 st avokado
  • 3 st tomat
  • 0.5 st koriander

Asiatisk wrap

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Lime, citrongräs, chili och koriander är smaker som gifter sig fint i denna wrap

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. 1. Hetta upp smör i en stekpanna och stek färsen tills den börjar smula sig. Tillsätt vitlök, chili, citrongräs och stek ytterligare 3 min. 2. Vänd ner salladslöken och finriv skal från limen och pressa över saften. Smaka av med salt och peppar. 3. Värm tortillabröden i micro eller ugn enligt anvisningen på förpackningen. 4. Fyll med färsen, sallad, mosad avokado, tomat och färsk koriander.

Servering

Önskas mera sås passar en aioli i denna rulle.

Tips

Stek färsen neutralt om barnen inte är vana med dessa asiatiska smaker.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Caesarburgare

(3)

Tandoorikyckling med ris

(22)

Grillad kyckling med parmesankräm

(2)

Kycklingwrap

(9)

Kycklingwraps med harissayoghurt

(15)

Citron- och saffranskyckling

(6)

Juliennesoppa med rotselleri och kyckling

(29)

Barnens bästa kycklingnudlar

(17)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies